Manchester United (zbiorczy) (cz.2)

Awatar użytkownika
matt
Skład B
Skład B
Reputacja: 0

Post autor: matt » 15 lis 2006, 20:12

Kleberson się nie sprawdził i dlatego nie dostawał nigdy za dużo szans od Ferigiego. Gdy już takową dostał to nic konkretnego nie pokazywał i to zwarzyło na jego niepowodzeniu w United. Zresztą teraz w Besiktasie też nie pokazuje nic godnego uwagi. Co do Forlana to masz rację. Zawodnik naprawde solidny i pokazywał, że potrafi grać w piłkę. Jednak jesli ma się takich rywali o miejsce w składzie jak Ruud Van Niestelrooy, to naprawde cięzko jest się przebić. Wydaje mi się, że SAF zrobił bardzo dobrze dla tego piłkarza pozwalając mu odejść. Obecnie w Villareal rozwinął się i jest ważnym punktem tego zespołu. W United napewno nie miałby takiej mozliwości.
Pisząc władze kogo masz na myśli? Bo chyba nie Fergussona, gdyż z tego co mi wiadomo to on sam nalegał aby ściągnąc Bellion'a. Jeśli chodzi o Forlana to nie wiem jak dokładnie było ;)
Z kolei Bellion to strzelal, ale.... w Pucharze Ligi ;) Wiadomo, nie dostawał szansy gry w pierwszej 11, ale najwyraźniej nie spełnił oczekiwań jakie pokładano w nim, ściągając go z Sunderlanu.

Wróć do „Anglia”