Reprezentacja Polski (zbiorczy)

Diamen23
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 4681

Post autor: Diamen23 » 16 lis 2006, 9:35

Martinho pisze:
Sero pisze:Jednak najlepszy był Matusiak.
W to akurat bym powatpiewal... Najlepszy byl Smolarek i to nie tylko wg mnie.
Zico_FCI pisze:Ale kogo ukarać ? Przecież jeśli już ktoś do niego na prawdę dzwonił to nie wierze, że to była osoba bezpośrednio związana z belgijskim związkiem. Pewnie jakiś kibic albo coś w tym stylu.
Niewiadomo czy ktos dzwonil czy sie spotkal z nim. Bak nic wiecej nie chcial na razie mowic. Sprawa wogole wyglada tajemniczo, mi sie troche w to wierzyc nie chce... 10 tysiecy za sfaulowanie Belga w polu karnym? Jacek zarabia w Katarze tyyle kasy, ze pewnie z taka oferta ich wysmial... :lol: Jezeli to jednak prawda, to bedziemy miec grupe 7 zespolowa 8) :lol:
Wykluczenie Belgii byłoby niezbyt wygodne dla nas , udało się z nimi wygrać , po ciężkim meczu , oni szans już nie mają na awans , ale z pewnością urwaliby coś czołówce grupy.

A jeśli chodzi o tą łapówkę , to też mi się to wydaje śmieszne , ktoś sobie po prostu jaja robił , pewnie jakiś nadziany kibic , albo co , byłoby to trochę nie fair gdyby wykluczono Belgię.
Ba , ilu ludzi znam , którzy mogliby to zrobić u nas , heh , dobrze , że jest bariera językowa :lol:

Wróć do „Polska”