Valencia CF (zbiorczy)

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1

Post autor: Zaza » 19 lis 2006, 12:03

Może też wychodzi mundial, to też prawdopodobne, sam cos wiem o tym :roll: Każdy organizm inaczej "odpowiada" na obciążenie i potem są takie sytuacje. A jak dojdzie okres przygotowawczy to kto wie. Pewnie sztab Valenci będzie starał sie dojśc do tego. No bo jak by nie patrzec to nie tylko przypadek. Co i tak nie zmienia faktu że mają pech, a wspomniani przez Ciebie dublerzy nie wywiązują sie z zadań. Mecze wyjazdowe to też kolejny minus. Jak sie nie myle to 4 mecz bez wygranej Nietoperzy, ale LM już "zatwierdzona" wiec może QQ bedzie starał sie dać odpoczać kluczowym piłkarza nawet kosztem tych 3 pkt w grupie. Samo to że rezerwowy zagrali by to tez miało by plusy. A forma z początku sezonu wróci, oby Villa nie miał jakiś wiekszych problerów [odpukać] bedzie dobrze !

Z tego co pamietam Canizares negocjuje nowy kontrakt. Ostatnio nie walczy o podwyżke :wink: Carboni ma na oku Reine ale Benithez wie że to świetny bramkarz i może być problem. Cos mi mówi że Amadeo też spróbuje wyrwać Amelia. Gdzieś już widziałem plotki. Włoch ale to chyba nie problem bo ma talent. Juz bramkarz numer dwa Azzurich a ma chyba 23 lata. Bedzie walka o niego, bo chyba Milan też pożegna Dide.

Valencianista pisze:Zaza urodziny obchodzę tego samego dnia co Valencia C.F. tj. 18 marca ale dzięki za życzenia

Spoko, to na zapas złożyłem życzenia. :wink:

Wróć do „Hiszpania”