Wasze prywatne typy - Strona 301

Sprawy związane z bukmacherką, typowaniem wyników oraz stawkami.

Ile standardowo zdarzeń grasz na jednym kuponie?

Tylko single
36
9%
Dwa do czterech zdarzeń
170
42%
Pięć do ośmiu
153
38%
Puszczam wyłącznie pociągi
21
5%
Brzydzę się bukmacherką
21
5%
Awatar użytkownika
krako
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: krako » 20 lis 2006, 16:01

Riddick pisze:Benfica - Kopenhaga 1
Myśle że nawet przyzwoity kurs a Benfica jest w stanie wygrać ze wszystkimi u siebie , Benfica ma szanse na awans wiec myśle że musi wygrać , wtedy beda mieli 7 pkt, chociaż tu ejszcze wszystkie 3 drużyny mogą awansować , zdaje mi się że Man Utd juz raczej sobie zapewni awans, ttym bardziej Banfica musi jutro wygrać bo ostatni mecz grają Na Old Traford
więc o punkty trudno, warto postawić, bądź skusić sie na over :wink:
Riddick pisze:Werder - Chelsea
To wszystko zależy tak jak napisał Fieldy od kadry Chelsea, myśle ze 1X byłby dobrym typem bo widzi mi się remis w tym meczu :wink:
swoje typy podam poźniej :wink:

Awatar użytkownika
Yukasz
Basket fan hooligan
Lokalizacja: Muzeum Ziemi Podlaskiej, ul. Alternatywy 4, Wiórkowo

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Yukasz » 20 lis 2006, 16:33

czeher pisze:Yukasz wpadnie to pewnie (...) poda jakies nowinki :lol:
:arrow: w łikend znów ma być słonecznie :P
:arrow: Barca interesuje się Rasiakiem :roll:

czeher pisze:Dynamo - Le Mans 2 (3,30)
No nie wiem, w sumie nikt tu nie jest bez szans bo Le Mans jak do tej pory gra rewelacyjnie i nieźle grali u siebie z silnym Olympiakosem ale Dynamo też musi zacząć grać żeby inne drużyny im nie uciekły.
W ostatniej kolejce ligi rosyjskiej Dynamo wygrało na wyjeździe z Dynamo Moskwa Region 79:78 ale znów grało bez kontuzjowanych koszykarzy. Za to do normalnego czyli wysokiego poziomu powrócił Fotsis grając na wysokim proc. skuteczności (5/6 za dwa i 4/5 za 1pkt) w ciągu ok 30 min gry rzucił 14 pkt. Najlepszym strzelcem był Hansen - 23 pkt (ale 2/8 za dwa i 5/7 za trzy :!: ) a w Sopocie zaledwie 7 i 0/5 za trzy. Reszta chyba zagrała przyzwoicie. Nie wiem jaką drużyną jest to Dynamo Region ale zagrają w FIBA EuroCup i są raczej niezłym średniakiem bo chyba na pewno nie lepsi od zwykłego Dynamo Moskwa. Obecnie zajmuja 6 miejsce w lidze rosyjskiej więc jakąś siłą tej ligi są. A co ciekawe jakiś czas temu z tego klubu zwolniony został Jagodnik który zupełnie sobie tam nie radził. Tak, tak ten sam Jagodnik który był gwiazda polskiej ligi i liderem Prokomu :badziewie:
Zaś Le Mans tez odniosło zwyciestwo ze Strasbourgiem z którym w grupie ULEB Cup jest Anwil.
Nie wiem jak zakończy się mecz Dynamo - Le Mans ale to Ty widzieś ich w akcji i wiesz czy chyba prawdopodobny brak Papadoulosa będzie dużym osłabiebniem Rosjan w grze podkoszowiej czy też ta absencja nie będzie miała większego znaczenia :wink: bo Fotsis i spółka dadzą radę. Ja bym tu zakładał że Dynamo nie powtórzy meczu z Sopotu bo to chyba jest nierealne w ciągu tygodnia dwa razy tak grać.
czeher pisze:patrzac na kurs kusi strasznie
Mnie wczoraj podkusiło bo mimo że prawie wszystko przemawiało za gospodarzami to liczyłem na małą niespodziankę, choć miałem nie grać...
Yukasz pisze:LA Lakers - Chicago 2 :płacze:
czeher pisze:Cologne - Porkom 2 (2,15)
Uuuu kurs kusi :lol2: Tez to zagram :twisted: A co :?: Mecz w czwartek więc będzie jeszcze czas napisać.

Ale te mecze oczywiście jak postawisz to jako single bo inaczej nie radzę :twisted:
Martinho pisze:Climamio
Ich to chyba można w tyłek kopnąć - w lidze przegrali u siebie. Za to Roma wygrała...
Martinho pisze:dzisiaj tez za bardzo nie ma co puscic...
Pfff...

NY Knicks - Houston 2
Charlotte - Dallas 2

Memphis - Orlando 2
Utah - Toronto 1
Niemcy - Francja 2
Czechy - Wenzuela 1

Awatar użytkownika
Martinho
Internetowy napinacz
Kibicuję: cloner

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Martinho » 20 lis 2006, 16:36

Yukasz pisze:NY Knicks - Houston 2
Charlotte - Dallas 2

Memphis - Orlando 2
Utah - Toronto 1
Niemcy - Francja 2
Czechy - Wenzuela 1
Te mecze sa jutro :D

Karlsruhe - Hansa X 3.10 za 10zl ;)

Awatar użytkownika
Yukasz
Basket fan hooligan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Yukasz » 20 lis 2006, 16:41

Martinho pisze:Te mecze sa jutro
Na noc czyli na dziś, czyli w dzisiejszej ofercie STSu :roll:
Martinho pisze:Karlsruhe - Hansa X 3.10 za 10zl
Jednak :P

Awatar użytkownika
Corinthians
Vamos Argentina!
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Corinthians » 20 lis 2006, 16:55

Opyla się zagrać coś takiego na środę?
Bułgaria - Czechy 1
Rosja - Korea 1
Francja - Kuba 1

Awatar użytkownika
Yukasz
Basket fan hooligan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Yukasz » 20 lis 2006, 17:06

Corinthians pisze:Rosja - Korea 1
Tu kurs pewinie będzie 1,05 więc niewiele Ci to da.
Corinthians pisze:Bułgaria - Czechy 1
Corinthians pisze:Francja - Kuba 1
To chyba faworyci ale nie mi Babel na imię :roll:

EDIT:

Yukasz pisze:Uuuu kurs kusi Tez to zagram A co Mecz w czwartek więc będzie jeszcze czas napisać.
Mam trochę gorszą wiadomość :arrow: Prokom grał wczoraj w lidze z jedną ze słabszych drużyn Kowicą Kołobrzeg i... przegrał 78:79. Nie ma co oczywiście przywiązywać do tego meczu większej wagi bo gdyby Sopocianie musieli wygrac to pewnie nawet 20 pkt pojechaliby Kołobrzeżan. Ale jednak porażka to porażka i może być ona trochę niepokojąca bo Prokom grajac na luzie mecz powinien wygrać mając skład jaki ma. Prokom pojechał na ligowy mecz z założeniem dania szansy Andersenowi który w tym sezonie zawodzi na całej linii. Duńczyk zagrał raczej tak sobie ale grał sporo bo 20 min. Dużo też grał Nordgaard inni ważniejsi od nich koszykarze też grali sporo ale gdyby mecz był w eurolidze to jestem przekonany że graliby najlepsi. Nie grał tez Wójcik który doznał lekkiej kontuzji i zapewne w Niemczech wystąpi. Trzeba też pamiętać że najważniejsze mecze dla Prokomu są w Eurolidze, a te ligowe wykorzystywane są jako cięższy trening na którym ćwiczy się konkretne zagrywki pod euroligowego przeciwnika i próbuje wygrac z minimalnym wkładem sił. Ten mecz świadczy tez chyba jak sopoccy koszykarze trochę olewczo traktują resztę ligi no ale jak jednego dnia gra się z czołówką europejską a kolejnego z polskim ligowym przeciętniakiem to trudno o wielka mobilizację. Z drugiej strony chyba wszystkie mecze Prokomu w lidze na wyjazdach do najlepszych nie należały bo wcześniejsze zwyciestwa też były niekiedy bardzo szczęśliwe i kończyły się różnicą jednego pkt. Niemniej jednak porażka Sopocian jest sensacją i może niepokoić bo w ogle nie powinna mieć miejsca i tym bardziej uświadamiam się w przekonaniu że przygoda Kijaka z drużyną o takich ambicjach powinna się już dawno skończyć :twisted: Co ciekawe pierwsza wpadka Prokomu w tym sezonie miała miejsce w hali Prokomu z Polonią Warszawa a później Sopocianie wygrali u siebie z Le Mans - ostatecznie dość szczęśliwie ale zdecydowanie przeważając w I poł. Czyli czas na rehabilitację... :P

Kotwica - Prokom 3 2 1 BOMBA

Awatar użytkownika
kon2r
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kon2r » 20 lis 2006, 19:01

3 kupony

Benfica - FC Kopenhaga - 1_1,45
Inter - Sporting - 1_1,40 :rydzyk:
Levski - Barca - 2_1,15
Sparta - Ajax - 2_2,00
FC Sevilla - Braga 1_1,40

Werder - Armina 1_1,45 :rydzyk:
Lazio - Ascoli 1_1,45 :rydzyk:
Athletico - Sociedad 1_1,45
Stuttgart - Borussia M. 1_1,50
Memphis - Orlando 2_1,65 :rydzyk:
New York Knicks - Houston 2_1,45

Schalke - Bochum 1_1,40
Charlton - Everton 2_2,50
Newcastle - Portsmouth 2_3,25 :rydzyk:
Lyon - Auxerre 1_1,35
Siena - Fiorentina 2_2,40 :rydzyk:
Bilbao - Sevilla 2_2,20
Getafe - Levante 1_1,75 :rydzyk:

hmm ten ostatni kupon cięzki ale po ostatnich meczach meczach mozna sie ze mna zgodzic i obstawiac podobnie 8)

Awatar użytkownika
martins6
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: martins6 » 20 lis 2006, 20:38

kon2r pisze: Lyon - Auxerre 1_1,35
tego meczu osobicie bym nie stawial... Lyon z meczu na mecz coraz mniej przekonywujace wygrane odnosi :)
kon2r pisze: Werder - Armina 1_1,45
werder podobnie jak mecz powyzej.. tyle ze... werder ostatnio juz nawet wygrac nie moze... :D bodajze na 4 mecze tylko 1 wygrali.. i dzieki temu 3 kupony umoczylem przez nich ;/ :evil:
kon2r pisze: Benfica - FC Kopenhaga - 1_1,45
jak dla mnie pewniak :D ale jak dobrze wiemy pewniakow z sporcie nie ma.. a sa jedynie faworyci :)
kon2r pisze: Levski - Barca - 2_1,15
z calym szacunkiem dla bulgarow ale tutaj niespodzianki byc nie moze i nie bedzie :D
kon2r pisze: Schalke - Bochum 1_1,40
Bochum powalczylo z Hertha na wyjezdzie wiec moze i z Schalke powalczy ?:)
kon2r pisze: Lazio - Ascoli 1_1,45
Lazio ostatnio ewidentnie jest w formie.. wygrane 5-0 z Udinese u siebie i 4-1 na wyjezdzie z Messina moga robic wrazenie :) a juz szczegolnie na slabym Ascoli :)

Awatar użytkownika
czeher
Nałogowy hazardzista
Nałogowy hazardzista
Reputacja: 1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 21 lis 2006, 16:37

Oto co dolozylem do moich aktualnych jeszcze kuponow :smoke:

Arsenal - HSV 1
Lewski - Barca 2
Sevilla - Braga 1
Sparta R. - Ajax 2
(nie mylic z spotkanie w pucharze UEFA gdzie AJAX gra z Praska Sparta :lol: )
Atletico - San Sebastian 1

Zalgiris - CSKA 2
TAU - Climamio 1
Korona - Widzew 1
Lewski (+1,5) - Barca 2

Olimpija - Partizan 2
Cologne - Prokom 2
Steaua - Dynamo 1

CSKA - Porto under
Celtic - MU 2
Benfa - Kopenhaga (1p) 1

Awatar użytkownika
Martinho
Internetowy napinacz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Martinho » 21 lis 2006, 17:24

Ja sie dalem skusic na Unics - Real 2 2.00. Na razie 25-24 :(

Awatar użytkownika
Yukasz
Basket fan hooligan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Yukasz » 21 lis 2006, 17:31

Yukasz pisze:NY Knicks - Houston 2 :arrow: 85:93 :jupi:
Charlotte - Dallas 2 :arrow: 90:97 :jupi:
Yukasz pisze:Utah - Toronto 1 :arrow: 101:96 :jupi:
Czechy - Wenzuela 1 :jupi:
Niemcy - Francja 2 :twisted: :roll:
Memphis - Orlando 2 :arrow: 95:86 :twisted: :roll:
Obrazek

Na dziś i trochę jutra:

Benfica - Fc Kopenhaga 1
Levski Sofia - Barcelona 2
Cleveland - Mamphis 1
Khmiki - Alba Berlin 1

Khimiki - Alba Berlin 1
Lietuvos - Gran Canaria 1
Cleveland - Memphis 1
Inter - Sporting 1
Steaua - Dynamo K. 1

Pytanie mam :arrow: jaki jest minimalny kurs z jakim czeher poda na najbliższy weekend 5... albo niech będzie 10 pewniaków w odpowiednim temacie :?:

1,40 // :smoke:

No to czekamy // :lol2:

prosze :arrow:
Atletico - San Sebastian 1 (1,50)
Sparta - Ajax 2 (1,40)
Liverpool - MC 1 (1,45)
Lazio - Ascoli 1 (1,45)
Hereenven - AZ 2 (2,15) ?
Atletic - Sevilla 2 (2,20)
Siena - Viola 2 (2,40)
Stuttgart - M'Gladbach 1 (1,50)
Atalanta - Torino 1 (1,80)
Trabzon - Fenerbahce 2 (1,90)
to tak na szybko, w ielu przypadkach bez glebszej analizy - ale korzystaj 8) // :smoke:

Obrazek Pamiętaj możesz się jeszcze zastanwić bo jak coś nie wejdzie to...Obrazek // :bicz:
Martinho pisze:Ja sie dalem skusic na Unics - Real 2 2.00. Na razie 25-24
Miałem to typować ale na gospodarzy :roll:

Awatar użytkownika
Martinho
Internetowy napinacz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Martinho » 21 lis 2006, 18:44

Martinho pisze:Unics - Real 2 2.00 :evil: 80-80
Real [`] taka przewage zmarnowac. Idz pan w ch... z takimi Krolewskimi

Awatar użytkownika
Yukasz
Basket fan hooligan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Yukasz » 21 lis 2006, 18:52

Martinho pisze:Real [`] taka przewage zmarnowac. Idz pan w ch... z takimi Krolewskimi
Real ['] :arrow: :roftl3:

Trochę śledziełem ten mecz i jak zobaczyłem że na 2 min Real prowadzi 8 (?) pkt to przełączyłem na swoje typy a teraz ty piszesz że... :roftl3: - to z Realu oczywiście. Oni wygrali w ogóle jakiś mecz w UlebCup :?: Może jeden i przez to bardzo zawodzą :P A Unics to czołówka rosyjska i myslałem że wygrają z takim Realem ale mają jeszcze szansę bo w przegranym meczu doprowadzili do dogrywki :roll:

Za to wczoraj trafiłeś remis w lidze niemieckiej :brawo:

Lietuvos :arrow: grać :!: :twisted:

Awatar użytkownika
Mich@lG
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mich@lG » 21 lis 2006, 21:52

Na weekend mam zamiar postawic cos takiego:

Twente-Vittese 1
Sparta R-Ajax 2
Lazio-Ascoli 1
Palermo strzeli gola Tak
Stuttgart-Borussia M 1
Atletico-Sociedad 1

Stawka: 30 zł AKO: 9,03 Ew. wygrana: 243,80 zł

Twente-Vittese 1 1,55

Piąta drużyna Eredivisie podejmuje ekipę znajdującą się na 12 miejscu. Twente u siebie ma świetny bilans 6-0-1. Vittese na wyjeździe spisuje się marnie: po jednym zwycięstwie i remisie oraz cztery porażki. Twente znajduje się w dobrej formie, o czym świadczy wyjazdowy remis z Ajaxem oraz wygrana 7-1 z Grongingen. Vittese ostatnio gra w kratkę- pokonało Utrecht, przegrało z Feyenoordem oraz zremisowało z Excelsiorem Rotterdam. Mój typ na ten mecz to 1, głównie dlatego, że nie takie drużyny Twente odprawiało z kwitkiem u siebie.

Sparta R-Ajax 2 1,40

Vice-lider tabeli przyjeżdza do drużyny trzeciej od końca. Ajaxowi ostatnio nie idzie zbyt dobrze- w dwóch meczach u siebie zdobyli zaledwie 1 pkt i jeśli nie chcą, żeby PSV im uciekło, to muszą wygrac. Sparta ostatnio dwa razy wygrała- ale były to zwycięstwa z drużynami z dołu tabeli: NEC i ADO. Wcześniej drużyna z Rotterdamu uległa PSV aż 7-0 oraz zaledwie 1-0 pokonała Willem. Mój typ na ten mecz to 2, ponieważ Ajax musi ten mecz wygrac- nie może sobie pozwolic na nie zdobycie kompletu punktów w trzecim spotkaniu z rzędu.

Lazio-Ascoli 1 1,45

W Rzymie dziesiąta drużyna w tabeli podejmie 17. Lazio gra ostatnio świetnie- w ostatnich dwóch spotkaniach zdobyło aż 9 goli (4-1 z Messiną i 5-0 z Udinese) co musi robic wrazenie, szczególnie na Ascoli, które w tym sezonie jeszcze nie wygrało. Kiedyś musi byc ten pierwszy raz, ale wątpię, żeby zdarzył się on teraz. Ostatnio Ascoli zremisowało z Fiorentiną, wcześniej przegrała z Empoli i Interem. Dla mnie ten mecz to pewna 1.

Palermo strzeli gola 1 1,32

W najbliższej kolejce mamy w Serie A prawdziwy hit: vice-lider tabeli, Palermo podejmie Inter Mediolan. Wśród wielu możliwości na ten mecz, najpewniejszy wydaje mi się typ, że Palermo strzeli gola. Sycylijczycy to najskuteczniejsza drużyna Serie A- tylko dwa razy zdarzyło im się nie trafic do siatki (z Calgiari i Empoli), ale oba te spotkania były to mecze wyjazdowe. Inter tylko 4x w tym sezonie nie stracił gola: jednak na wyjezdzie ta sztuka udała mu się tylko dwa razy. Wg mnie obie drużyny strzelą w tym meczu gole, a że kurs na Palermo jest większy, to właśnie na nich zdecydowałem się postawic.

Stuttgart-Borussia M. 1 1,50

Trzecia drużyna niemieckiej Bundesligi, VFL Stuttgart będzie gościc u siebie zajmującą 14 miejsce Borussię Mönchengladbach. Gospodarze po dośc słabym początku sezonu, wyraznie się rozkręcili- dopiero Bayern Monachium przerwał ich passę czterech zwycięstw. Trzy ostatnie spotkania u siebie gracze Stuttgartu wygrali. Goście nie odnieśli zwycięstwa już od 6 spotkań, mimo ze grali z niezbyt mocnymi drużynami. Na wyjeździe w tym sezonie Borussia ma fatalny bilans: jeden remis i pięc porażek. Myślę, że obie drużyny podtrzymają swoje serie.

Atletico-Sociedad 1 1,45

Piąta drużyna Primiera Division, Atletico Madryt, w najbliższej kolejce zmierzy się z ostatnią drużyną La Ligi, Realem Sociedad. Goście jeszcze w tym sezonie nie wygrali- z czterema punktami w jedenastu meczach na koncie zamykają tabelę. Atletico u siebie przegrało tylko dwa razy: z Zaragozą i Valencią, jednak obie te drużyny zajmują miejsca w czubie tabeli. Sociedad w pięciu meczach na wyjezdzie zdobył dwa punkty. W tym spotkaniu nie wyobrażam sobie innego wyniku niż zwycięstwo Atletico.

Wszystkie kursy pochodzą z totomixa. Jak komus sie bedzie chcialo prosze o komentarz.

Awatar użytkownika
czeher
Nałogowy hazardzista
Nałogowy hazardzista
Reputacja: 1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 21 lis 2006, 22:43

czeher pisze:Arsenal - HSV 1 :D :ok:
Lewski - Barca 2
Sevilla - Braga 1
Sparta R. - Ajax 2
(nie mylic z spotkanie w pucharze UEFA gdzie AJAX gra z Praska Sparta :lol: )
Atletico - San Sebastian 1
Gramy dalej :smoke: - glowny kupon
czeher pisze:Zalgiris - CSKA 2
TAU - Climamio 1
Korona - Widzew 1 :won:
Lewski (+1,5) - Barca 2
-65zl
czeher pisze:Olimpija - Partizan 2
Cologne - Prokom 2
Steaua - Dynamo 1 :won:
-15zl
czeher pisze:CSKA - Porto under :D :ok: