Wasze prywatne typy

Awatar użytkownika
Mich@lG
Rezerwowy
Rezerwowy
Reputacja: 0

Post autor: Mich@lG » 21 lis 2006, 21:52

Na weekend mam zamiar postawic cos takiego:

Twente-Vittese 1
Sparta R-Ajax 2
Lazio-Ascoli 1
Palermo strzeli gola Tak
Stuttgart-Borussia M 1
Atletico-Sociedad 1

Stawka: 30 zł AKO: 9,03 Ew. wygrana: 243,80 zł

Twente-Vittese 1 1,55

Piąta drużyna Eredivisie podejmuje ekipę znajdującą się na 12 miejscu. Twente u siebie ma świetny bilans 6-0-1. Vittese na wyjeździe spisuje się marnie: po jednym zwycięstwie i remisie oraz cztery porażki. Twente znajduje się w dobrej formie, o czym świadczy wyjazdowy remis z Ajaxem oraz wygrana 7-1 z Grongingen. Vittese ostatnio gra w kratkę- pokonało Utrecht, przegrało z Feyenoordem oraz zremisowało z Excelsiorem Rotterdam. Mój typ na ten mecz to 1, głównie dlatego, że nie takie drużyny Twente odprawiało z kwitkiem u siebie.

Sparta R-Ajax 2 1,40

Vice-lider tabeli przyjeżdza do drużyny trzeciej od końca. Ajaxowi ostatnio nie idzie zbyt dobrze- w dwóch meczach u siebie zdobyli zaledwie 1 pkt i jeśli nie chcą, żeby PSV im uciekło, to muszą wygrac. Sparta ostatnio dwa razy wygrała- ale były to zwycięstwa z drużynami z dołu tabeli: NEC i ADO. Wcześniej drużyna z Rotterdamu uległa PSV aż 7-0 oraz zaledwie 1-0 pokonała Willem. Mój typ na ten mecz to 2, ponieważ Ajax musi ten mecz wygrac- nie może sobie pozwolic na nie zdobycie kompletu punktów w trzecim spotkaniu z rzędu.

Lazio-Ascoli 1 1,45

W Rzymie dziesiąta drużyna w tabeli podejmie 17. Lazio gra ostatnio świetnie- w ostatnich dwóch spotkaniach zdobyło aż 9 goli (4-1 z Messiną i 5-0 z Udinese) co musi robic wrazenie, szczególnie na Ascoli, które w tym sezonie jeszcze nie wygrało. Kiedyś musi byc ten pierwszy raz, ale wątpię, żeby zdarzył się on teraz. Ostatnio Ascoli zremisowało z Fiorentiną, wcześniej przegrała z Empoli i Interem. Dla mnie ten mecz to pewna 1.

Palermo strzeli gola 1 1,32

W najbliższej kolejce mamy w Serie A prawdziwy hit: vice-lider tabeli, Palermo podejmie Inter Mediolan. Wśród wielu możliwości na ten mecz, najpewniejszy wydaje mi się typ, że Palermo strzeli gola. Sycylijczycy to najskuteczniejsza drużyna Serie A- tylko dwa razy zdarzyło im się nie trafic do siatki (z Calgiari i Empoli), ale oba te spotkania były to mecze wyjazdowe. Inter tylko 4x w tym sezonie nie stracił gola: jednak na wyjezdzie ta sztuka udała mu się tylko dwa razy. Wg mnie obie drużyny strzelą w tym meczu gole, a że kurs na Palermo jest większy, to właśnie na nich zdecydowałem się postawic.

Stuttgart-Borussia M. 1 1,50

Trzecia drużyna niemieckiej Bundesligi, VFL Stuttgart będzie gościc u siebie zajmującą 14 miejsce Borussię Mönchengladbach. Gospodarze po dośc słabym początku sezonu, wyraznie się rozkręcili- dopiero Bayern Monachium przerwał ich passę czterech zwycięstw. Trzy ostatnie spotkania u siebie gracze Stuttgartu wygrali. Goście nie odnieśli zwycięstwa już od 6 spotkań, mimo ze grali z niezbyt mocnymi drużynami. Na wyjeździe w tym sezonie Borussia ma fatalny bilans: jeden remis i pięc porażek. Myślę, że obie drużyny podtrzymają swoje serie.

Atletico-Sociedad 1 1,45

Piąta drużyna Primiera Division, Atletico Madryt, w najbliższej kolejce zmierzy się z ostatnią drużyną La Ligi, Realem Sociedad. Goście jeszcze w tym sezonie nie wygrali- z czterema punktami w jedenastu meczach na koncie zamykają tabelę. Atletico u siebie przegrało tylko dwa razy: z Zaragozą i Valencią, jednak obie te drużyny zajmują miejsca w czubie tabeli. Sociedad w pięciu meczach na wyjezdzie zdobył dwa punkty. W tym spotkaniu nie wyobrażam sobie innego wyniku niż zwycięstwo Atletico.

Wszystkie kursy pochodzą z totomixa. Jak komus sie bedzie chcialo prosze o komentarz.

Wróć do „Bukmacherka”