Siatkówka

Awatar użytkownika
Yukasz
Basket fan hooligan
Reputacja: 0
Lokalizacja: Muzeum Ziemi Podlaskiej, ul. Alternatywy 4, Wiórkowo

Post autor: Yukasz » 22 lis 2006, 17:32

Jestem Polakiem z krwi i kości więc trochę ponarzekam. Fajnie że wygraliśmy wszystkie mecze w grupie ale to było zadanie którego nie mieliśmy prawa nie odrobić. Natomiast brak przegranego seta to jak dla mnie spory szok in + oczywiście. Ale do rzeczy, dziś widziałem naszych Orłów po raz pierwszy w akcji i tylko przez większość pierwszego wygranego seta. Ale niestety pierwsze kilka punktów Japonia zdobyła dzięki naszym błędom w serwisie i W związku z tym mam pytanie czy te serwisy choć czasem okazywały się asami na tych mistrzostwach tak wyglądają tzn. że spora ich część wpada na siatkę czy też dziś mieliśmy taki początek :?: I jeszcze jedno jestem ciekawy jak nasi zareagują jak będziemy przegrywali w meczu bo jak do tej pory jesteśmy przyzwyczajeni do ciągłego prowadzenia w meczu. Mam nadzieję że strach nie zajrzy naszym w oczy. Ciekawe też jak będziemy znosili dłuższe bo trwające pięć setów pojedynki z dużo silniejszymi ekipami. Bo chyba pamiętacie jak w nie tak dawno temu Bułgaria w LŚ ogrywała wszystkich 3:0 a później sama dostawała 0:3 oddając mecze bez walki. Mimo wszystko z naszych Orłów będę zadowolony tylko jak zdobędziemy medal, to nic że dotychczasowi rywale grali słabo ale po prostu tak ma być i .

Wróć do „Inne sporty”