AC Milan (zbiorczy)(cz.2) - Strona 202

Piłka nożna we Włoszech: Serie A, Serie B i Coppa Italia | Kluby (Juventus, AC Milan, Inter, Napoli | Reprezentacja Włoch) (Squadra Azzurra | Transfery | Inne wydarzenia związane z włoską piłką nożną
ODPOWIEDZODP

Kto powinien być trenerem Milanu w przyszłym sezonie?

Sérgio Conceição
3
17%
Antonio Conte
2
11%
Massimiliano Allegri
6
33%
Gian Piero Ventura
4
22%
Fatih Terim
2
11%
Inny Włoch
1
6%
Inny straniero
0
Brak głosów
Awatar użytkownika
Jarzinho
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 16

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 23 lis 2006, 7:11

Zaza pisze:Messi E2 Ronaldinho to kto jest Fleszem [Wade] w Milanie jak nie ma Shaq'a ? Ale porównanie niczego sobie coś w tym jest, niestety. Tylko że Shaq wraca za miesiąc [?]

No jasne, ze Kaka. Kaka błyszczy robi swoje, gra na swoim poziomie. Wade takze rzuca po 30 punktów tylko co z tego skoro reszta w wiekszym czy mniejszym stopniu odstaje. Patrz nawet Żary sa nazywani Weteranami.

Awatar użytkownika
peyter
Rezerwowy
Rezerwowy
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: peyter » 23 lis 2006, 8:59

Nerwowy Ancelotti juz za duzo przegrał. Milan musi miec mentalnosc zwyciesców, a my od 3 lat nic nie wygralismy. Carlo przegrał już Stambule, on juz wtedy nie powinien trenowac Milanu, nie dlatego ze nie umie, tylko dlatego ze cos sie załamało i tego juz on nie odbuduje. Sacchi i Capello byli lepszymi trenerami jak narazie, ale tez musieli odejsc ....

Druga strona medalu to to kto bedzie nowym trenerem bo wedlug doktryny Gallianiego musi to byc ktoś zwiazany z Milanem. A nie umie wskazac konktretnego czlowieka. Do MVB mam mieszane uczucia, jakby przyszedl to by pewnie jakis Sneiderów, Heitingi , Babele posciagał co nie dorównują naszym grajkom poziomem. Na margiensie to nie wiem czego sie wszyscy tym Sneiderem tak podniecają ?? ON tylko ma mocnego buta, to taka gorsza podróbka Clarenca, no moze z tym ze szybsza ...

Ale zanim Rijkaard został w Barcelonie to mu sie nie wiodło zabardzo, reprezentacjia, sparta roterdam itd.

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 23 lis 2006, 13:27

Peyter to będzie zawiedziony, wygrywasz jesteś królem - przegrywasz jesteś .... :wink: Gdyby to była tylko jego winna to co innego ale dobrze wiesz że tak nie jest, wszystkiego po troche. Nie ma narazie opcji "Pacynka wont" i to mnie cieszy. Skutecznośc i szczeście wróci z czasem teraz to już trzeba tylko zachować luz, tym bardzie że mecze LM [te o stawke] nie są jutro. Wiec najgorsze co by mogli teraz zrobić to sie "podpalać". Odzyskają świeżośc i siły i wtedy bedzie dobrze. Oby tylko urazów nie było wiecej bo wiadomo :? Narazie czekam z niecierpliwośc na info w sprawie Nelsona.

Messi E2 Ronaldinho to szkoda ze Jaap odszedł był by jak Alonzo :wink: Gdyby to był mecz gwiazd to dla mnie Pirlo Steven Nash a Xabi Alonso to ManuGilo :twisted:

No i :shock: :evil: Wracaj Nelson ! Nic tylko kuźwa wyć :P Oby to sie nie potwierdziło, bo narazie nie ma info od Milan Lab. Badzmy dobrej mysli...

Awatar użytkownika
Łukasz_
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Łukasz_ » 23 lis 2006, 15:57

No jeżeli Dida nie będzie grał przez 2 miesiące to to tylko może pogorszyć naszą sytuacje bo akurat on nie robił błędów wręcz przeciwnie... kilka razy nas ratował. Każdy wie jak jest z kolanami i napewno nie będzie to nic dobrego, problem w tym że nie mamy godnego bramkarza na jego miejsce bo chyba każdy może stwierdzić że Kalac to bramkarz z niskiej półki.

Peyter co do Pacynki to zgadzam się z tym że powinien on odejść zaraz po Stambule bo to drugi przekręt za jego kadencji bo o Deportivo też trzeba pamiętać. Nasz zarząd dał mu jeszcze szanse i jego odejście teraz nic nie zmieni, nie on jest winny takich wyników. Po sezonie Milan mówi naprawde porządnie przepracować Mercato i chąc czy nie wydać grubą kase. Tyle. Carlo jeszcze z nami może coś osiągnąć.

mariuszmilan
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mariuszmilan » 23 lis 2006, 18:36

no i Milan oficjalnie potwierdzil:Nelson nie zagra 2-3 miesiace :shock: ...teraz Kalac ma sznase sie wykazac ale wydaje mi sie ze w styczniu zawita do nas ktos nowy kto bedzie pierwszym bramkarzem od przyszlego sezonu a mianowice Marco Amelia :twisted:

FORZA MILAN!!

Awatar użytkownika
nerwowy
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

"Kozly ofiarne" - cz. 9

Post Wyświetl pojedynczy post autor: nerwowy » 23 lis 2006, 18:56

Lukasz proponuje ci w takim razie, abys teraz doglebniej analizowal kazda wypowiedz pana Ancelottiego. Owszem mozna czasami odczuc, ze mowi o tym samym, ale to normalne, gdyz czesto odpowiada na te same pytania i trudno tego uniknac. Wlasciwie to mozna powiedziecm, iz mowi o tym za co odpowiada, a w tym aspekcie trzeba zwracac uwage na szczegoly, a takze fakty. Pan Ancelotti wypowiada sie po prostu konkretnie na tematy zwiazane ze swoja rola w klubie. W koncu jest trenerem. Chlopaczek jedyne co jest trudnego w obalaniu farmazonow, ktore wypisujesz to strata mojego czasu. Populizm ? Czy ty wiesz w ogole co to znaczy ? Zamiast rzucaniem bezpodstawnych oskarzen pod moim adresem zajmij sie lepiej powaznymi argumentami i faktami, bo jak na razie takimi nie dysponujesz. Jesli zas uwazasz, iz populizmem mozna nazwac moja teze, iz Milan odczuwa obecnie skutki MS i zmiany cyklu przygotowan do seoznu to gratuluje ci poczucia humoru, a takze sugeruje, iz na pilce to ty sie nie znasz. Jedyne co ci dobrze wychodzi to zle rozumiana poprawnosc w roznych aspektach zycia spolecznego.

P.S. Peyter jeszcze zmienisz zdanie o panu Ancelottim...

Awatar użytkownika
Chlopaczek
Ten obcy
Reputacja: 3357

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Chlopaczek » 23 lis 2006, 19:43

Nerwowy najpierw nauczy sie czytac.Czytac w ten sposob zeby przeczytac to co ja pisze w moich postach a nie to co ty bys tam chcial widziec.Twoje posty to mowa trawa.Pan Ancelotti Pan Galliani druzyna robi postepy i ogolnie jedno wielkie bla bla bla (albo pan nerwowy mowi ze Milan wygra z Empoli na 100%).Komu ty chcesz tutaj zaciemnic obraz?Jaki masz w tym cel w ogole pomijajac prosty fakt ze jestes kibicem Starej Damy o czym wiadomo od dawna?Rozumiem ze jest ci na reke iz Milan jest w kryzysie i najlepiej zostawilbys wszystko tak jak jest ale po co irytujesz kibicow Rossonerich?
Nie podejrzewam cie o to ze jestes na tyle glupi zeby nie dostrzegac pewnego klucza w wypowiedziach Ancelottiego.Nie widzialem w tym sezonie ani jednej wypowiedzi w ktorej skrytykowalby zespol po przegranym meczu albo uderzyl sie w piers.
Podobnie ty jestes schematyczny.Wszyscy rzucaja bezpodstawne oskarzenia pod twoim adresem (lacznie z bezpodstawnymi ostrzezeniami) i nie maja zadnych argumentow.Ta regulke powtarzasz w co drugim poscie.
Tak jak napisalem wczesniej gonisz Carlo w tym temacie.
W koncu Milan wygra te trzy mecze z rzadu a wtedy ty tryumfalnie oznajmisz ze jest tak jak mowiles czyli dobrze potrzeba bylo tylko czasu.Tylko co z tego skoro mistrzostwo jest juz przegrane i trzeba mocno sie sprezyc aby powalczyc o miejsce dajace start w LM w przyszlym sezonie?
Czasu juz nie mamy.

Zastanow sie zanim znowu mi odpiszesz na tysiac znakow w ktorych bedzie sie zawierac wszystko i nic.Kluczenie na okolo tematu o ktorym tutaj rozmawiamy.

Najgorsze jest to ze ja doskonale wiem ze rzniesz glupa a mimo wszystko wdaje sie z toba w malo konstruktywne polemiki.Doslownie jak z dzieckiem a nawet gorzej bo ty to robisz z pelna premedytacja.

Awatar użytkownika
nerwowy
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Milan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: nerwowy » 23 lis 2006, 20:26

Jednak Chlopaczek tylko zabierasz mi wciaz czas. Przeciez ty nie masz nigdy nic do powiedzenia poza krytyka kierowana pod moim adresem. Tylko nerwowy to, nerwowy tamto, nerwowy taki, nerwowy owaki. Jednak na temat przyczyn kryzysu Mialnu wskazujesz jedynie slabo przeprowadzone okienko w wykonaiu dzialaczy Rossonerich. Argument po prostu na poziomie dzieciaka z podstawowki. Najlepsze jest takze to, iz mimo obelg rzucanych systematycznie przez ciebie pod moim adresem moderatorzy na to kompletnie nie reaguja i w ostatecznosci upomna nas obydwu, chociaz kazdy widzi, iz wina lezy ewidentnie po twojej stronie. No, ale nie ma nawet sensu wypowiadac sie na temat twoich kolegow moderatorow z Interu. To sa fakty, a nie jakies tam twoje wymysly, w ktorych oskarzasz mnie o kibicowanie Juventusowi. Od poczatku nie mozemy sie dogadac, gdyz ty jestes, jak zwykle zamkniety na poglady innych ludzi. Zreszta nie rozumiem co moze byc ukrytego w obronie klubu ? Raczej sklanialbym sie ku tezie, iz twoje ataki na ludzi zwiazanych z Milanem moga miec szerszy podtekst. Sa dwa powody, dla ktorych mozesz mnie atakowac. Pierwszy jest taki, iz kibicujesz Interowi. Drugi zas jest taki, ze jestes ograniczony i zamkniety na poglady innych ludzi. A moze obydwa ? Nie bede sie nad tym dluzej rozwodzil. Ja ze swojej strony wyjasnilem dobrze, dlaczego Milan jest obecnie w kryzysie i kiedy powinno to sie zmienic. Jesli sie ze mna nie zgadzasz to pisz kulturalnie i konstruktywnie krytykuj, bo na razie jedynie sie osmieszasz i pokazujesz jakim jestes... zreszta niewazne. Chcesz mnie sprowokowac ? O to ci chodzilo ? Moze zaplanowales to ze swoimi kolegami z Interu ? Uspokoj sie chlopcze. Az wypada zacytowac tutaj slowa Brocchiego mimo, iz pozornie nie maja wiekszego zwiazku ze sprawa. Za to maja scisly zwiazek z Milanem. Brocchi napisal: "Inter dąży do ciągłych zmian w swoim składzie. To syndrom klubów, które posiadają dużo pieniędzy. Inter nigdy nie skompletował silnej drużyny, która z pełną determinacją zdobywała by cenne punkty. W Milanie czuje się jak w domu. Panuje tutaj wspaniała atmosfera. W efekcie afery Calciopoli, Juventus został zdegradowany do drugiej ligi. Mając to na uwadze, Inter będzie chciał zdobyć Scudetto. Jeżeli mu się ta czynność nie powiedzie w tym sezonie, to na pewno już nigdy nie zdobędzie tego prestiżowego tytułu."

P.S. Zrozumiales to co napisalem ci w tym poscie Chlopaczek, czy moze mam ci to przetlumaczyc w jakims innym jezyku ?

Awatar użytkownika
Chlopaczek
Ten obcy
Reputacja: 3357

Re: Milan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Chlopaczek » 23 lis 2006, 20:34

nerwowy pisze: Jednak na temat przyczyn kryzysu Mialnu wskazujesz jedynie slabo przeprowadzone okienko w wykonaiu dzialaczy Rossonerich. Argument po prostu na poziomie dzieciaka z podstawowki.

nerwowy pisze:No, ale nie ma nawet sensu wypowiadac sie na temat twoich kolegow moderatorow z Interu.

nerwowy pisze:Sa dwa powody, dla ktorych mozesz mnie atakowac. Pierwszy jest taki, iz kibicujesz Interowi. Drugi zas jest taki, ze jestes ograniczony i zamkniety na poglady innych ludzi.
nerwowy pisze:Chcesz mnie sprowokowac ? O to ci chodzilo ? Moze zaplanowales to ze swoimi kolegami z Interu ?
:lol: :lol: :haha: :badziewie:

Nie zdziwie sie jak moi koledzy moderatorzy z Interu wlepia ci ostrzezenia za "drugi jest taki ze jestes ograniczony i zamkniety na poglady innych ludzi" :P

Ja juz z toba skonczylem nerwowy.Myslales ze taki sprytny jestes podszywajac sie pod milaniste?Niestety przegrales ta batalnie.

Pozdrawiam.

Lakier
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Lakier » 23 lis 2006, 20:43

nerwowy pisze:Zamiast rzucaniem bezpodstawnych oskarzen pod moim adresem zajmij sie lepiej powaznymi argumentami i faktami, bo jak na razie takimi nie dysponujesz.

Nerwowy przestan pisac takie pierdoly, bo czlowieka pusty smiech ogarania. Jedyna osoba ktora nie podaje sensownych argumentow jestes Ty.

Odpowiedz sobie na pytanie:

Czy Milan jest w kryzysie?

Awatar użytkownika
Snipp_
Bianconeri
Reputacja: 3

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Snipp_ » 23 lis 2006, 20:49

nerwowy pisze:P.S. Zrozumiales to co napisalem ci w tym poscie Chlopaczek, czy moze mam ci to przetlumaczyc w jakims innym jezyku ?
Wydaje mi się, że wszystko jest jasne. Masz kompleks Interu.

Awatar użytkownika
nerwowy
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

"Kozly ofiarne" - cz. 10.

Post Wyświetl pojedynczy post autor: nerwowy » 23 lis 2006, 23:36

Doprawdy nie widze Chlopaczek co w mych slowach bylo nietaktowanego. To nie ja rozpoczalem ta prowokacje. To nie ja nieustannie rozpoczynam oskarzanie o inna przynaleznosc klubowa, co juz staje sie twoim standardowym numerem. Jezeli tego nie widzicie to po prostu nie chcecie tego zobaczyc. Przegralem z toba batalie ? Jakos nie zauwazylem. Wciaz nie podajesz zadnych argumentow. Wlasciwie to niczym nie dysponujesz, a tylko atakujesz moja skromna osobe. Jeszcze raz powtarzam, iz jedyny problem, ktory mi sprawiasz jest taki, ze zabierasz mi czas na odpowiadanie na te zaczepki i prowokacje z twojej strony. Ja napisalem w swym poscie zdania zaslugujace na ostrzezenia ? Proponuje, abys lepiej troche pocytowal swoje zdania. Moze ci pomoge. Chlopaczek napisal: "W ogole za takie teksty o postepach to powinno sie dawac ostrzezenia bo jest to zwykle pieprzenie glupot delikatnie mowiac." To bylo o twoim ograniczeniu na poglady innych. Chlopaczek napisal rownież: "Komu ty chcesz tutaj zaciemnic obraz?Jaki masz w tym cel w ogole pomijajac prosty fakt ze jestes kibicem Starej Damy o czym wiadomo od dawna?" Tutaj dowod jesli chodzi o kwestie prowokacji ze strony Chlopaczka i jego ulubionego numeru z Juventusem. Napisal on takze: "Najgorsze jest to ze ja doskonale wiem ze rzniesz glupa a mimo wszystko wdaje sie z toba w malo konstruktywne polemiki." Tutaj kolejna prowokacja i obraza w moim kierunku. Szkoda, iz te malo konstruktywne polemiki sa twoja domena. Chlopaczek napisal: "Wszyscy rzucaja bezpodstawne oskarzenia pod twoim adresem (lacznie z bezpodstawnymi ostrzezeniami) i nie maja zadnych argumentow.Ta regulke powtarzasz w co drugim poscie." Jak sam widzisz udowodnilem ci, ze co najmniej jedna osoba rzuca we mnie bepodstawnymi oskarzeniami i mnie wciaz prowokuje.

Ja staram sie tylko prowadzic normalna dyskusje, ale niestety pewne osoby mi to uniemozliwiaja. Oczywiscie nie moge pozostawic takich oszczerstw i prowokacji bez zadnej reakcji. Szkoda tylko, iz moderatorzy zajmuja sie sprawa, kiedy bedzie trzeba przydzielic nerwowemu ostrzezenie. W koncu Chlopaczkowi zapewne uda mnie sie sprowokowac, ale to dziwne, iz nikt go nie moze wczesniej utemperowac, bo sprawa zostalaby zamknieta*. Kazdy ma na tej stronie prawo do wyrazania sowich pogladow, a jesli Chlopaczkowi moje sie nie podobaja to niech podda je konstruktywnej krytyce, a nie skupia sie wylacznie na przeprowadzeniu ataku na moja osobe. Lakier widzisz, ze jest zupelnie inna sytuacja, a rzucasz we mnie oskarzenia, iz jest inaczej. No to masz dowody. Snipp kompleks Interu ? Tylko pytanie jakie kompleksy mialbym miec przed nimi ?

Dida kontuzjowany, wiec wydaje sie, iz wlasciwym rozwiazaniem byloby w tej sytuacji przyjscie juz w zime Amelii. Jesli nawet bylby przez wiekszosc rundy tylko zmiennikiem Didy to i tak widze z tego korzysci, gdyz mielibysmy wartosciowego zmiennika, a takze Amelia moglby spokojnie zaaklimatyzowac sie w naszym klubie. Jednak warto, aby rowniez oprocz pierwszego bramakrza na przyszly sezon dzialacze poszukali takze wartosciowego zmiennika, bo Kalac raczej ostatnio sie nie spisywal najlepiej, kiedy gral. No, ale moze potrzebuje wiekszej ilosci spotkan.

* czyżbys sugerował, że tylko ty dostajesz WP, a innym sie "udaje" ??

jak nie przestaniecie zajmować się głownie prowokowaniem - to inaczej porozmawiamy. Nie, wróć - nie będzie rozmowy, bo ze zbanowanymi sie nie dyskutuje .... // fieldy

Z jakim zbanowanowanym ? Ja niczego nie sugeruje. Poza tym zrobiles dokladnie tak, jak przewidywalem w jeszcze wczesniejszym poscie. Mnie sprowokowano, a upominasz nas obydwu i pozostawiasz sprawe samej sobie. No coz nie bede dyskutowal, bo rzeczywiscie nie ma o czym.

za ZBANOWANYM - wiem, trudne słowo. W sumie dobrze, że trafnie przewidujesz moje zachowanie - przynajmniej przestaniesz się napinac, bo domyślisz się jak to się skończy

No coz masz sie przynajmniej czym wykazac fieldy. Nerwowy sie pomylil. Niebywale. Ja sie napinam ? Chyba czegos nie rozumiesz, a raczej starasz sie nie widziec, bo podalem dowody. W tych dowodach czarno na bialym widac nedzne prowokacje i oskarzenia pod moim adresem. Oczywiscie bez twojej reakcji. No, ale oczywiscie ty robisz swoje, czyli wylapujesz moje bledy w slowie zbanowany. Wcinaj te swoje paczki dalej i przymykaj oko na to co trzeba. Najlepiej zakonczmy juz dyskusje na ten temat, ale dopilnuj, aby inni rowniez sie tego trzymali, a chociaz tym sie przysluzysz.

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 24 lis 2006, 10:09

Wy tu ble ble ble, a info na temat Nelsona jest straszne :? Kuźwa za co ? taka forma, mimo że Milan spisywał sie słabo to do niego kompletnie nic nie moze było mieć a tu masz Ci los. Już sie boją jak pomyśle ... Kalac :roll: Cos tam zawsze obronic może ale kuźwa ufać mu to trzeba byc chorym.

Teraz oby Dida szybko wrócił do gry, może bedzie to krócej niż 2 miesiące:? Oby ! ciekawe jak to wpływnie na:
a) nowa umowe Didy
b) Amelia
c) Buffona
d) Abbiatiego
e) Coppole

Bo chcąc nie chcąc prasa już chwyciła temat. Tym bardzie że jak wiemy Dida odmówił podpisania nowej umowy. Trzeba pamietać że mamy jeszcze Coppole wypożyczonego. W takim trybie jak Abbiati w poprzednim sezonie do Juve. Nie które pismaki sa przekonane że ta sytuacja i wymusi i pomoże sprowadzić Amelia w zimie, tylko jak on grał w UEFA to chyba nie jest kolorowo. Najlepsza opcja to Gigi, nie tylko ze względu na umiejetnosci ale i prawo gry w LM. Tylko to ładnie wygląda na papierze, sam zainteresowanym po raz kolejny mówi po sezonie zdecyduje. Wiec może powrót Abbiatiego :roll:

P.S. Z moich infomacji wynika że jednak bedą szukać wyjśca w zimie. Zostanie przespieszony transfer Marco Ameli - wiele zależy czy dziwny prezydent Livrono nie bedzie chciał wykorzystać sytuacji i nie zmieni wczesniej zawartej umowy - zapłacą sume z umowy za Mexesa - sam Francuz narazie odcina sie, i deklaruje przywiązanie Romie ale Roma mu nie da takich zarobków jak Milan, choć z drugiej strony Chivu juz 2 lata miał być skuszony a on nadal wierny Romie [:!:] Choć jego nazwisko też pada w prasie bo nadal nie podpisał umowy, a to trwa już 2 miesiąc - bo ma swoje żadania. Cassano mi. dla tego odszedł bo nie czuł sie gorszy niż Totti - a zarabiał 5 razy mniej :P Tu może być pies pogrzebany. Tym bardzie ze Spaletti ma wizje. Co jeszcze - a no wraca prawdopodobnie Lino Marzoratti, 20 letni obrońca Milanu który gra obecnie w Empoli [co ważne gre regularnie i dobrze] Szkoda że najtrudniej będzie wyrwać Mexesa ale pada też nazwisko Felipe z Udine [przypisywanego od roku] czy graczy Pelarmo na których w czasie sezonu nie mamy co liczyć.

Nie dawno 24 letni wychowanek Romy, [mistrz swiata jak by nie było :P] Marco Amelia w wywiedzie dla La Gazzetta powiedział że jeśli Milan sie po niego zgłosi to odejdzie nawet w zimie, rezygnujac z pewnych zaległych pieniedzy w Livorno [chyba premie] - Ancelotti kilka dni później powiedział że obserwuje Amelia ale narazie Dida w świetnej formie, jest Kalac w razie czego :roll: Teraz musi zmienić zdanie....

Obrazek

Awatar użytkownika
gilardino11
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1317

Post Wyświetl pojedynczy post autor: gilardino11 » 24 lis 2006, 17:34

Jutro mecz z Messiną i Carlo ogłosił kadre na jutrzejszy mecz:

Fiori, Kalac, Facchin (n.30);

Antonelli (n.31), Bonera, Kaladze, Maldini, Nesta, Jankulovski, Simic;

Brocchi, Gourcuff, Kakà, Pirlo, Seedorf, Vitofrancesco (n.39);

Borriello, Gilardino, Inzaghi, Ricardo Oliveira.

Powołanych jest 3 młodych ale oni nie mają co liczyć na gre w meczu z Messiną.Jutrzejsze spotkanie bedzie jednym z kolejnych w którym Rossoneri chcą się przełamać.Zawodnicy mówią otwarcie:"Nie ważne jak, ważne aby 3 punkty były na koncie".Wiadomo teraz kontuzja Didy i w bramce ustanio kołek jak ich mało Zejko Kalac.W ostatnim swoim występie w barwach Milanu chłopak się ośmieszył i najlepiej jakby po tym meczu skończył kariere :wink: Ale jednak zagra i trzeba jakoś to przeboleć.Myśle że nasi obrońcy znają możliwości Kalaca i jutro nie będą dopuszczali do sytuacji dla Messiny bo wiadomo jak się to skończy...Zobaczymy jaki jutro skład wystawi trener ale mam nadzieje że bez względu na wszystko wygra Milan :!:

Canal+ spieprzył sprawe na maxa.O godzinie 18 pokazują powtórke meczu NBA.Natomiast dopiero o 20 mecz z udziałem Barcy...Nie rozumiem ich troche ale może jeszcze da się jakoś zmienić program...

UltraInter

Post Wyświetl pojedynczy post autor: UltraInter » 24 lis 2006, 18:03

Canal+ spieprzył sprawe na maxa

Tak jak w meczu z Empoli.....

Dla pocieszenia bądź co bądź mecz na szczycie Serie A Palermo - Inter w niedziele o 21:30 (Planowo 20:25)

C+ leci w kulki....co innego Angielska Premiership....

ODPOWIEDZ

Wróć do „Włochy”