Doprawdy nie widze Chlopaczek co w mych slowach bylo nietaktowanego. To nie ja rozpoczalem ta prowokacje. To nie ja nieustannie rozpoczynam oskarzanie o inna przynaleznosc klubowa, co juz staje sie twoim standardowym numerem. Jezeli tego nie widzicie to po prostu nie chcecie tego zobaczyc. Przegralem z toba batalie ? Jakos nie zauwazylem. Wciaz nie podajesz zadnych argumentow. Wlasciwie to niczym nie dysponujesz, a tylko atakujesz moja skromna osobe. Jeszcze raz powtarzam, iz jedyny problem, ktory mi sprawiasz jest taki, ze zabierasz mi czas na odpowiadanie na te zaczepki i prowokacje z twojej strony. Ja napisalem w swym poscie zdania zaslugujace na ostrzezenia ? Proponuje, abys lepiej troche pocytowal swoje zdania. Moze ci pomoge. Chlopaczek napisal: "W ogole za takie teksty o postepach to powinno sie dawac ostrzezenia bo jest to zwykle pieprzenie glupot delikatnie mowiac." To bylo o twoim ograniczeniu na poglady innych. Chlopaczek napisal rownież: "Komu ty chcesz tutaj zaciemnic obraz?Jaki masz w tym cel w ogole pomijajac prosty fakt ze jestes kibicem Starej Damy o czym wiadomo od dawna?" Tutaj dowod jesli chodzi o kwestie prowokacji ze strony Chlopaczka i jego ulubionego numeru z Juventusem. Napisal on takze: "Najgorsze jest to ze ja doskonale wiem ze rzniesz glupa a mimo wszystko wdaje sie z toba w malo konstruktywne polemiki." Tutaj kolejna prowokacja i obraza w moim kierunku. Szkoda, iz te malo konstruktywne polemiki sa twoja domena. Chlopaczek napisal: "Wszyscy rzucaja bezpodstawne oskarzenia pod twoim adresem (lacznie z bezpodstawnymi ostrzezeniami) i nie maja zadnych argumentow.Ta regulke powtarzasz w co drugim poscie." Jak sam widzisz udowodnilem ci, ze co najmniej jedna osoba rzuca we mnie bepodstawnymi oskarzeniami i mnie wciaz prowokuje.
Ja staram sie tylko prowadzic normalna dyskusje, ale niestety pewne osoby mi to uniemozliwiaja. Oczywiscie nie moge pozostawic takich oszczerstw i prowokacji bez zadnej reakcji. Szkoda tylko, iz moderatorzy zajmuja sie sprawa, kiedy bedzie trzeba przydzielic nerwowemu ostrzezenie. W koncu Chlopaczkowi zapewne uda mnie sie sprowokowac, ale to dziwne, iz nikt go nie moze wczesniej utemperowac, bo sprawa zostalaby zamknieta*. Kazdy ma na tej stronie prawo do wyrazania sowich pogladow, a jesli Chlopaczkowi moje sie nie podobaja to niech podda je konstruktywnej krytyce, a nie skupia sie wylacznie na przeprowadzeniu ataku na moja osobe. Lakier widzisz, ze jest zupelnie inna sytuacja, a rzucasz we mnie oskarzenia, iz jest inaczej. No to masz dowody. Snipp kompleks Interu ? Tylko pytanie jakie kompleksy mialbym miec przed nimi ?
Dida kontuzjowany, wiec wydaje sie, iz wlasciwym rozwiazaniem byloby w tej sytuacji przyjscie juz w zime Amelii. Jesli nawet bylby przez wiekszosc rundy tylko zmiennikiem Didy to i tak widze z tego korzysci, gdyz mielibysmy wartosciowego zmiennika, a takze Amelia moglby spokojnie zaaklimatyzowac sie w naszym klubie. Jednak warto, aby rowniez oprocz pierwszego bramakrza na przyszly sezon dzialacze poszukali takze wartosciowego zmiennika, bo Kalac raczej ostatnio sie nie spisywal najlepiej, kiedy gral. No, ale moze potrzebuje wiekszej ilosci spotkan.
* czyżbys sugerował, że tylko ty dostajesz WP, a innym sie "udaje" ??
jak nie przestaniecie zajmować się głownie prowokowaniem - to inaczej porozmawiamy. Nie, wróć - nie będzie rozmowy, bo ze zbanowanymi sie nie dyskutuje .... // fieldy
Z jakim zbanowanowanym ? Ja niczego nie sugeruje. Poza tym zrobiles dokladnie tak, jak przewidywalem w jeszcze wczesniejszym poscie. Mnie sprowokowano, a upominasz nas obydwu i pozostawiasz sprawe samej sobie. No coz nie bede dyskutowal, bo rzeczywiscie nie ma o czym.
za ZBANOWANYM - wiem, trudne słowo. W sumie dobrze, że trafnie przewidujesz moje zachowanie - przynajmniej przestaniesz się napinac, bo domyślisz się jak to się skończy
No coz masz sie przynajmniej czym wykazac fieldy. Nerwowy sie pomylil. Niebywale. Ja sie napinam ? Chyba czegos nie rozumiesz, a raczej starasz sie nie widziec, bo podalem dowody. W tych dowodach czarno na bialym widac nedzne prowokacje i oskarzenia pod moim adresem. Oczywiscie bez twojej reakcji. No, ale oczywiscie ty robisz swoje, czyli wylapujesz moje bledy w slowie zbanowany. Wcinaj te swoje paczki dalej i przymykaj oko na to co trzeba. Najlepiej zakonczmy juz dyskusje na ten temat, ale dopilnuj, aby inni rowniez sie tego trzymali, a chociaz tym sie przysluzysz.