FMy

Awatar użytkownika
(L)oczkerson
O Captain! My Captain!
Reputacja: 621

Post autor: (L)oczkerson » 24 lis 2006, 20:56

_Tiesto_ pisze:Hej...
Chciałem zapytać, moze mnie ktos zjedzie za to pytanie bo niejest ono jakies za madre... Ale wracając, wy tutaj gracie w to często, już pare sezonów, orjentujecie się w tej grze... Tak więc jakiego napastnika byscie polecili na sezon 2007/2008 do Romy... cena do 15-17mln., obojetnie jaki kraj... Z tym ze miałby to być napastnik który strzelił by te 20-25 bramek w sezonie... nie ktoś typu 10 goli i 20 asyst... szukałem sam, ale trudno sie zdecydowac...
Może wy ludzie pomozecie i ktoś da jakiś pomysł? I chodzi mi tez o to że sami mieliscie tego zawodnika w zespole... nie taki co grał gdzie indziej bo wtedy statystyki niekiedy inaczej sie prezentują niz by u nas grał... :wink:
Temat troche stary ale akurat gram Romą w sezonie 2008/2009 i już prawie rok temu kupiłem Gyana Asamoaha z Udinese za 13 mln€, miał być zmiennikiem dla Vucinica na szpicy (gram 4-2-3-1 ze skrzydłowymi wchodzącymi do napadu) , ale sie momentalnie przebił do pierwszej 11 i teraz po 4 kolejkach w Lidze ma na koncie 9 goli :D Rasowy snajper, fantastyczne warunki fizyczne (186 cm wzrostu, silny, skoczny, zwinny i szybki) bardzo dobrze gra głową, i jest przede wszystkim zajebiście skuteczny a i dobry technicznie i uniwersalny bo może grać nie tylko na szpicy ale i na ofensywnych skrzydłach pomocy..... a i jeszcze jedno urodził sie w 1986 roku więc cała kariera przed nim....
A tak jak ktoś chce grać wiele lat to doskonałymi transferami na bardzo daleką przyszłość są Bojan (z Barcelony napastnik rocznika 1990 i o rok młodszy od niego Millan z Colo Colo wielkie talenty BEZSPRZECZNIE tyle że Bojan u mnie nie do wyjęcia z Barcy bo tam mu sie podoba..... a z Millanem trzeba amatorski kontrakt podpisać bo na profesjonalny za młody
PS: Może ktoś zna jakiegoś nieprawdopodobnie zdolnego młodego bramkarza (nastolatek) i nie Akinfieev....

Wróć do „Hyde Park”