Real Madryt (zbiorczy) (cz.2) - Strona 337

Wszystko o piłce nożnej w Hiszpanii: La Liga (Primera Division), Zawodnicy, Kluby (FC Barcelona, Real Madryt, Atletico Madryt) | Reprezentacja Hiszpanii | Transfery, Wyniki, oraz inne wydarzenia związane z hiszpańską piłką.
ODPOWIEDZODP

Największy błąd Realu po 2000?

Zwolnienie Del Bosque
0
Brak głosów
Oddanie Robbena
5
33%
Oddanie Sneijdera
1
7%
Zatrudnienie Beniteza
1
7%
Zwolnienie Xabiego
6
40%
Zatrudnienie Mourinho
2
13%
Awatar użytkownika
girlfromipanema
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: girlfromipanema » 26 lis 2006, 20:56

nie ma sprawiedliwości na tym świecie.

Awatar użytkownika
rkoeman
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: rkoeman » 26 lis 2006, 20:57

strasznie slaby mecz. tego sie spodziewalem i niestety mialem racje. typowy capello, gra na wybijanie pilki, heroiczne przewrotki obroncow we wlsnym polu karnym, symulowanie kontuzji , etc, etc

nie twierdze ze val byla lepsza. bron boze. i nie chodzi mi o wynik. chcialem tylko zobaczyc kawalek dobrej pilki a nie przysypiac podczas meczu

Awatar użytkownika
guru
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 335

Post Wyświetl pojedynczy post autor: guru » 26 lis 2006, 21:02

rkoeman pisze:strasznie slaby mecz. tego sie spodziewalem i niestety mialem racje. typowy capello, gra na wybijanie pilki, heroiczne przewrotki obroncow we wlsnym polu karnym, symulowanie kontuzji , etc, etc

Juz od jakiegos czasu o tym pisze. Real gra malo efektownie, tyle ze efektywnie :?
Oslabiona Valencia mogl spokojnie wygrac ten mecz. W football'u trzeba miec duzo szczescia, ktorego Valencii dzisiaj brakowalo. Wynik jest niesprawiedliwy, ale co tam... 3 pkt. wedruje na konto Realu i tylko z nich moga byc kibice Realu zadowoleni bo z gry to napewno nie :?

nie ma sprawiedliwości na tym świecie.

Amen.

Awatar użytkownika
luk1208
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: luk1208 » 26 lis 2006, 21:03

rkoeman pisze:nie twierdze ze val byla lepsza. bron boze. i nie chodzi mi o wynik. chcialem tylko zobaczyc kawalek dobrej pilki a nie przysypiac podczas meczu

zgadzam sie z toba !!
strasznie słaby mecz i wogóle nudny !! spodziewałem sie wiecej po tych zespołach, jednak widac jeszzce duzo brakuje zeby Real złapał odpowiednią forme i zagrał z polotem a nie tylko liczył na błąd i bronił sie !!

Awatar użytkownika
King_of_CKM
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: King_of_CKM » 26 lis 2006, 21:05

rkoeman pisze:symulowanie kontuzji

ojej,chyba obraziłeś fanów Realu,przed chwilą uznałeś za obraze wogóle wspomnienie o tym ze Werder wygra z Barca a teraz bez skrupułów osądzasz piłkarzy najwiekszego rywala,to wręcz nie "fair paly"(cytujac tu literówke Meczetinio)i nie kulturalne :D

twój 2 i ostatni OT tego wieczoru ... mam nadzieje "men" // fieldy

Nie rozumiem Cię.Men- słowo oznaczające w języku angielkim mężczyzne(dość często stosowane).Moze post nieco nie na temat,ale właściwie czemu amsz tylko do mnie jakiś problem?Nie tylko ja uczestniczyłem w tej dyskusji do której masz jakieś wątpliwości,przeczytaj dokładnie a później opiniuj bo nie rozumiem Cię za bardzo.
Ostatnio zmieniony 26 lis 2006, 21:32 przez King_of_CKM, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
SiKor
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: SiKor » 26 lis 2006, 21:06

prośba do Panów z C+.... nie dawajcie wiecej meczów Realu, bo normalnie przysnąć można na tych meczach....
geeeeeeeez Valencia grała otwarty futbol, i gdyby zamiast Angulo był Villa to Valencia by wygrała.......
zamiast Realu już lepiej było puścić hit włoskiej Palermo Inter :x :x :x :x :x

Awatar użytkownika
RóżA
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 7

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RóżA » 26 lis 2006, 21:09

Mecz na szczycie :lol: No nie mogę. Rozumiem styl gry Capello, ale to co prezentowała dzisiaj Valencia to jest po prostu dno. Nie zagrali kompletnie nic. Z resztą Real nie grał o niebo lepiej, strzelili bramkę po kontrze po czym zamurowali się na własnej połowie. Gdzie ten hiszpański polot, finezja, piękne bramki :roll:

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 26 lis 2006, 21:17

Jednak widac jeszzce duzo brakuje zeby Real złapał odpowiednią forme i zagrał z polotem a nie tylko liczył na błąd i bronił sie !!

Ale wiec co jest chyba "najlepsze" że to był Real Capello - czyli efektywny i twardy a zarazem poukładany od tyłu. Jeden powie są 3 pkt, a inny powie to Real Madryt a nie Racing Santender :? Normalnie sprawili że mówienie drewniany Real to mało.

I nie może powiedzieć że ten mecz Realowi nie wyszedł bo były takie w którym wygrywał 4:0 a stwarzał 5 okazji z czego 3 to błedy rywali. Mi to tam lata osobiście ale Hiszpanska prasa chyba zje Fabio, nawet Marca czy AS powinny trzymać z Barcą czy innymi klubami dla dobra ligi. Kuźwa zawsze klasyki La Liga były na poziomie a teraz dziekuje Bogu że dał nam dziś Premiership.

Koeman lepsza czy nie lepsza to jedna kwestia ale chcaca nie chcąca to druga :wink:

Awatar użytkownika
Toudinho
Hala Madrid

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Toudinho » 26 lis 2006, 21:20

RóżA pisze:ale to co prezentowała dzisiaj Valencia to jest po prostu dno.
Moim zdaniem Valencia zagrala dobry mecz, przetrzebiona kontuzjami grała naprawde nieźle ciągle atakowali a Angulo nie zasnie przez 3 dni po tych 100% okacjach.

Kolejny raz zawiódł Fabio Cannavaro i dobrze ze w nastepnym meczu nie zagra to moze Meija lub Helguera wykarza sie lepsza forma na ten czas. Skrzydał dziś nie istniały...Reyes słabo a Robinho fatalnie choć brazylijczyk oddał jeden bardzo groźny strzał. RvN odcięty przez Albiola dosłownie. Cieszyć moze bramka po wspanialej akcji Realu, wzorowo wykonanej piłeczka jak po sznurku wpadla do siatki, nie do obrony strzał. No i forma Mahomadou i Emersona obaj zagrali bardzo dobrze choć mieli za dużo strat. Szczególnie Momo notuje ich zaa dużo ale za to odbiorem nadrabia:D. Ruben De la Red mnie zaskoczył pozytywnie strzelił by bramke w bardzo dziwny sposob. I moim zdaniem tymi 20 min co zagrał otworzył sobie drzwi do pierwszej 11 bo naprawde zagrał na poziomie. I powinien zastępowac Gutiego. Salgado słabiutko z obrony to tylko Sergio Ramos zagrał bardzo dobrze no i Casillas dobrze choć popełnił kilka błędów...jak przy strzale Vicente źle wybił piłkę...

Wynik lepszy niż gra. Ciesze się z 3 ptk z gry nie.

Awatar użytkownika
SiKor
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: SiKor » 26 lis 2006, 21:24

zdobywca "Złotej Piłki" 2006 zagrał też fenomenalny mecz....
Powinien bezapelacyjnie wylecieć z boiska.... Te podanie do zawodnika Valencii dobreeee było :lol: :lol: :lol:
honor La Liga w ten weekend Barca utrzymała, mecz z Villareal kunszt dla oka, tylko szkoda, że "Żółta Łodź" nie dała rady, bo tak byłoby jeszcze lepsze widowiskoo....
3 mecze Realu w obecnej formie na runde w C+ starczą......

LookAsh
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: LookAsh » 26 lis 2006, 21:25

Nie ogladalem meczu Realu jak zreszta meczu na szczycie premeirship, ale z tego co slysze to Galacticos graja typowo jak kazda druzyna trenowana przez Capello. Ale Calderon wiedzial co robi zatrudniajac go, koniec z ladnymi porazkami, teraz czas na brzydkie zwyciestwa. Wszystko ma swoja cene a jednoczesnie efektownie i efektywnie potrafi chyba grac tylko Barcelona... Mam nadzieje tylko, ze Real ostatecznie sprowadzi Gago, Higuaina i Marcelo, moze to wprowadzi troche swiezosci do druzyny.

Brawo za zwyciestwo dla Realu, wazne ze w czolowce sa nie wielkie roznice co gwarantuje ciekawy sezon.

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 26 lis 2006, 21:32

No właśnie Cannavaro ... co sie dzieje z żelaznym Fabio :roll: ?

Kuźwa co sie dzieje ? nie zamierzam po nim jeździć bo to nie w tym rzecz, wiedział że to ryzyko zmiana otoczenia, ligi itd, ale ostatnie dwa mecze to tragiedia, bo to tej klasy defensor od którego wymaga sie cudów w defensywie. A on w Real zagrał max dwa mecze na swoim poziomie. Gdy ja widze Fabio idącego wślizgiem na raz jak jakis nie ograny młokos to przecieram oczy czy to on czy Robert Huth. Na pewno potrzebuje czasu ale sama dzisiejsza decyzja Capello by go zmienić w przerwie była już dowodem słabszej gry. Nie wiem może mu zaszkodziła ta informacja na temat "złotej piłka" :roll:

Czy zasłużył na czerwoną ? ja sądze ze lewa noga kąsną Angulo w node, spowodował upadek. Raz że wychodził na czystą, Dwa że miał juz żółtko. Ale podstawa to ta sytuacja to wynik błedu - kiksu - co jemu sie nie powinno zdarzać.

Awatar użytkownika
Toudinho
Hala Madrid

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Toudinho » 26 lis 2006, 21:35

Zaza Canna jest cieniem samego siebie naprawde jest w zaskakująco niskiej formie. Mi dziś podobala się gra Raul'a Albiol'a który zagrał nieźle a jest młodym defensorem.

Villa występem na siłe raczej sobie zaszkodził oby nie.

LookAsh
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: LookAsh » 26 lis 2006, 21:36

Z Lyonem tez sie nie popisal przy akcji Johna Carew :roll: Zlota pilka sie oddala i szczeze mowiac ja mu bym nie przyznal tego wyroznienia. W ogole ja nie widze pilkarza, ktory na nie by zasluzyl tak w pelni...

Awatar użytkownika
Toudinho
Hala Madrid

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Toudinho » 26 lis 2006, 21:37

LookAsh jesli przyznajemy przez pryzmat mundialu to Fabio naprawde zaslużył.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Hiszpania”