Jak macie za mało kasy na transfery to koniecznie w Fm-ie 07 proście zarząd o zwiększenie funduszy na transfery, ja dla przykładu jak grałem Romą i w pierwszym oknie dostałem 3 mln€ i o ile Vanden Borre za to sie da kupić to i tak strasznie mało, więc poprosiłem o dodatkową kasy z myslą i tak nie dadzą jak to w starszych wersjach....ale dali 18 mln€, potem okno zimowe a u mnie plaga kontuzji (głównie w krótkim napadzie) a kasy nie dostałem mimo tego że w miesiącu klub zyskuje z 5 mln i jest na sporym plusie który sie zwiększy z końcem sezonu o kolejne 70-80 mln € z prawa do transmisji z Ligi i kolejne miliony za LM (a szło mi doskonale i rozwalałem wszystkich jak leci okupując pierwsze miejsca) więc znowu prosze o dodatkową kase.... i dostałem 12 mln€ i takim sposobem w ciągu roku zamiast 3 mln€ wyciągnąłem 30 mln€ (jest różnica nie)Void pisze:Hmmm... Ja dopiero co zacząłem grać, a już zraziłem się do kierowania Milanem... Silvio chce sprowadzenia klasowych zawodników (a wiadomo że wzmocnienia są potrzebne na praktycznie każdej pozycji) i mistrzostwa, a na transfery daje 12 mln euro co jest IMO bardzo nierealistyczne - przecież wiadomo że z transferu Shevy zostało sporo kasy. Chociaż z drugiej strony budżet Milanu to moim zdaniem bolączka każdej edycji CMa i FMa, jednak wyżej wymieniony zawodnik był gwarancją udanego sezonu a teraz... Ledwo co uzbierałem 13 mln na Walcotta bo koniecznie chciałem go mieć, a wtedy przy propozycji kontaktu pomimo zajebistej oferty nie chciał do mnie przejść
Tego już było dla mnie za wiele...
Dlatego zacząłem grać Arsenalem - jak na mój gust najlepszy skład w grze zaraz po Chelsea. Skrzydłowi van Persie i Walcott zamiennie z Hlebem i Ljungbergiem wymiatają. Atak z Henrym i Adebayorem nieźle. Na boczną obronę musiałem dokupić A. Vanden Borre i Sebastiana Pocognoli'ego - obaj świetnie się spisują i cena niezbyt wygórowana... Jeszcze myślełem o Ustarim i Gago ale wątpię że kasy wystarczy![]()
Ile Wy gracie spotkań dziennie że już 3 sezon![]()
I jak tak zrobisz to ci 38 mln dadzą a za to takie zakupy można zrobić, żę hej!!