FC Barcelona (zbiorczy) (cz.2) - Strona 234

Wszystko o piłce nożnej w Hiszpanii: La Liga (Primera Division), Zawodnicy, Kluby (FC Barcelona, Real Madryt, Atletico Madryt) | Reprezentacja Hiszpanii | Transfery, Wyniki, oraz inne wydarzenia związane z hiszpańską piłką.
ODPOWIEDZODP

Co wygra w przyszłym sezonie Barcelona?

1. Mistrzostwo
7
23%
2. Mistrzostwo i CdR
2
6%
3. Ligę Mistrzów
0
Brak głosów
4. CdR
2
6%
5. Mistrzostwo i Ligę Mistrzów
4
13%
6. Puchar Gampera, czyli nic :)
16
52%
chelsea king
Podawacz Piłek
Podawacz Piłek
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: chelsea king » 26 lis 2006, 22:35

musza miec przekonanie ze sa slabsi od Barcelony czyli chca wygranej ale remis bedzie bardziej trafny w tym przypadku
do nigaza
Ostatnio zmieniony 26 lis 2006, 22:45 przez chelsea king, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
King_of_CKM
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: King_of_CKM » 26 lis 2006, 22:40

Niggaz pisze:Kiepskie strzały. Siadaj. Pała.

Żarty na poziomie 8) :shock: :spoko:

Niggaz pisze:King_of_CKM sugerowałbym Ci iść spać bo nas brzuchy rozbolą.

taaaaa......hehehheeheehehehheheeh....naprawde jesteś wielki.. masz swietne zarty....

1)jesteś debilem?
2)udajesz debila?
3)tylko rodzice Cię tak nazywali?

od rodziców wara ... 1 WP. Pewnych granic się nie powinno przekraczać // fieldy

KTO ZACZĄŁ BYĆ AGRSYWNY SIĘ PYTAM?
No odpowiadaj.
Ostatnio zmieniony 26 lis 2006, 22:53 przez King_of_CKM, łącznie zmieniany 2 razy.

chelsea king
Podawacz Piłek
Podawacz Piłek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: chelsea king » 26 lis 2006, 22:42

chlopcze faktycznie moze sobie pojdz bo widac tobie sie zart wyostrzyl nie kapujesz prostych rzeczy czyli to jest jednoznaczne z tym ze jestes kretynem:D
do nigaza

proponuje udać się na spoczynek, bo ręce mi dziś latają i może by różnie
1 WP za "kretyna"// fieldy
Ostatnio zmieniony 26 lis 2006, 22:48 przez chelsea king, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo
Reputacja: 18

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 26 lis 2006, 22:45

taaaaa......hehehheeheehehehheheeh....naprawde jesteś wielki.. masz swietne zarty....
Dziękuję. Szkoda, że Ciebie nie stać na choćby odrobinę kreatywności i wkładu intelektualnego w pisanie.
3)tylko rodzice Cię tak nazywali?
Masz coś jeszcze ambitnego do dodania?

Ostatni taki wybryk z Twojej strony koleś. Nie będzie kolejnego ostrzeżenia.

chelsea king
Podawacz Piłek
Podawacz Piłek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: chelsea king » 26 lis 2006, 22:53

ty nigaz zebys mi czasem nie walnal buehehhehehe bo spadne z krzesla :lol:

1 WP za nicka z małej literki
1 WP za :ot: // fieldy

Awatar użytkownika
Jarzinho
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 16

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 26 lis 2006, 22:59

Myślę, że za Werderem przemawia to iż są na gazie po pokonaniu Chelsea i Armini
Tak sie zdobywa uznanie. Szkoda. Werder ostatnio tak sie prezentuje, ze naprawde od dzisiaj daje na msze. Ostatnio gra taka w Bundeslidze, oczywiscie wyszedł im mecz z Arminia, ale co wczesniej. Kto tu ocenia zespoł po jednym meczu.

brylancik porównujesz forme Barcy z zeszłego sezonu do tej. Jednak dokładnie o jaki etap ci chodzi, bo wydaje mi sie, ze Barca dokładnie rok temu grała słabiej niz obecnie.

Ronadlinho blysnął w jednym meczu. Zart. Kiepski. Najwidoczneij nie wszyscy wiedza o czym tak naprawde pisza, bo forma R10 idzie w gore od meczu z Realem, który ewidentnie był jak kubeł zimnej wody dla niego.
Jezeli Barca wyglada słabiej to jak wyglada grupa poscigowa...

Wypowiedzi Meczetino chelsea king chyba nie potrzeba komentowac.
Ostatnio zmieniony 26 lis 2006, 23:01 przez Jarzinho, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo
Reputacja: 18

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 26 lis 2006, 22:59

Będzie post pod postem bo trzeba chyba wyjaśnić parę rzeczy.
King_of_CKM pisze:KTO ZACZĄŁ BYĆ AGRSYWNY SIĘ PYTAM?
Na początku reagowałem na Twoje brednie w sposób łagodny, ale kiedy zacząłeś przeginąć z wmawianiem mi czegoś czego nie napisałem musiałem podjąć bardziej radykalne kroki. Nie zniżyłem się jednak do takiego poziomu jak Ty (wycieczki osobiste w kierunku rodziny). Takie coś nie przechodzi chłopaku. Nigdzie. Naucz się tego. Za głupotę się płaci.
chelsea king pisze:chlopcze faktycznie moze sobie pojdz bo widac tobie sie zart wyostrzyl nie kapujesz prostych rzeczy czyli to jest jednoznaczne z tym ze jestes kretynem:D
do nigaza
Werder przyjedzie do Barcelony po to, aby osiągnąć jak najlepszy wynik, który da im awans. Takim wynikiem będzie remis albo zwycięstwo. Wytłumacz mi racjonalnie dlaczego niby piłkarze z Bremy mają wychodzić na boisko z myślą o remisie? Kluczem jest awans a nie remis. Dlaczego niby remis jest bardziej trafny w tym przypadku?

PS: King nie bij :rydzyk: Odpowiedziałem przecież :rydzyk:

Awatar użytkownika
vakabayashi
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: vakabayashi » 27 lis 2006, 1:24

Powiem tak gol Ronaldinho bardzo ładny ale i tak nie pobije w pięknie tego :D :arrow:

http://youtube.com/watch?v=d4VGceIazwA& ... ed&search=

Niggaz pisze:Werder przyjedzie do Barcelony po to, aby osiągnąć jak najlepszy wynik, który da im awans. Takim wynikiem będzie remis albo zwycięstwo. Wytłumacz mi racjonalnie dlaczego niby piłkarze z Bremy mają wychodzić na boisko z myślą o remisie? Kluczem jest awans a nie remis. Dlaczego niby remis jest bardziej trafny w tym przypadku?
Na pewno Werder nie przyjedzie sie bronić i grać na remis to nie polska liga ze "sobie mozemy zremisować tu, a wygrać tam" Werder nie gra po drugie deensywnie tylko bardzo ofensywną piłke. Poza tym trener Scharf nie bedzie głupi i nie przyjedzie sie bronić.

Będzie otwarty mecz Werder nie bedzie miał nic do stracenia i zaatakuje bo po prostu tak grają. A murowanie bramki na Camp Nou jeszcze nikomu (niestety :( :P ) na dobre nie wyszło :!:

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 27 lis 2006, 1:33

vakabayashi pisze:Powiem tak gol Ronaldinho bardzo ładny ale i tak nie pobije w pięknie tego

No może by sie kłucić :roll: Choc ja bym postawił na Rivaldo, mimo wszystko, inny rywal, inna sytauacja, moment meczu i chyba zgrabniej to wykonał :] Choć z drugiej strony był praktycznie na wprost, a wczoraj Dinho musiał tez opanować i zarazem ułożyć sobie klatą ta piłke.

Obie bramki kozackie, oby wiecej takich - do tego Iniesta złożył sie jak Henryk Kwinto z Lech 8) Polecam to co zrobił w poprzedniej kolejce gracz Atalanty Bergamo w meczu z Chievo - gol na 2;2. Trzy kopie jednej bramki.

Awatar użytkownika
SiKor
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: SiKor » 27 lis 2006, 16:29

e myśle, że Rivaldo miał o wiele trudniejszą sytuacje psychiczną....
Było 2:2, 89 minuta i Barca była poza Ligą Mistrzów.... Nie wiem jakim cudem on pomyślał o tym, żeby wykonać TAKIE COŚ w TAKIM MOMENCIE.... majstersztyk :shock:
Chwała mu za to :twisted:

Awatar użytkownika
bagg
Bianconero
Reputacja: 43

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bagg » 27 lis 2006, 16:59

ja mysle, ze to sa ulamki sekundy. watpie by sie nad tym zastanawial. zrobil to blyskawicznie i chwala mu za to, bo bramka przecudna.

Awatar użytkownika
King_of_CKM
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: King_of_CKM » 27 lis 2006, 21:22

Niggaz pisze:Na początku reagowałem na Twoje brednie w sposób łagodny, ale kiedy zacząłeś przeginąć z wmawianiem mi czegoś czego nie napisałem musiałem podjąć bardziej radykalne kroki. Nie zniżyłem się jednak do takiego poziomu jak Ty (wycieczki osobiste w kierunku rodziny). Takie coś nie przechodzi chłopaku. Nigdzie. Naucz się tego. Za głupotę się płaci.

Nie wjechałem na rodziców tylko wspomniałem ze mogli sie tak do Ciebie zwracać a więc raczej obraziłem Ciebie a nie rodziców,ale mniejsza z tym.
Nom,moze od momentu kiedy zaczeła sie dyskusja o motywacji rzeczywiscie pojechałem nieco :lol: zbyt hmmmm....coś w stylu "moja racja jest najmojsza",ale wiesz Ty też nie odpuściłeś chociaż mogłeś,więc nie jestes jakims ostatnim sprawiedliwym.
EDIT
Może skończmy temat już natomiast motywacji :lol:

ja moge byc tym ostatnim. To był ostatni :ot: // fieldy

Awatar użytkownika
rkoeman
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: rkoeman » 27 lis 2006, 22:59

bagg pisze:ja mysle, ze to sa ulamki sekundy. watpie by sie nad tym zastanawial. zrobil to blyskawicznie i chwala mu za to, bo bramka przecudna.
ronaldinho zapytany kiedys jak on robi tak wiele dziwnych rzeczy z pilka odpowiedzial ze jak gra to wydaje mu sie ze wszystko dzieje sie w zwolnionym tempie

wiec masz odpowiesz

king - skonczy juz dziecko. bardzo cie prosze. zblazniles sie, pokazales z jak najgorszej strony i nikt nie traktuje cie powaznie. sio

Awatar użytkownika
Janio
Boondock Saint

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Janio » 28 lis 2006, 7:01

Jeśli Werder wyjdzie na CN z innym niż charakterystycznym dla nich ofensywnym podejściem - przegra i to zdecydowanie. Jedyna dla nich szansa to zagranie otwartej piłki, choć i wtedy to raczej po stronie Barcelony będą znajdowały sie niemal wszystkie atuty - nie od dzisiaj wiadomo, że podjęcie ryzyka wymiany ciosów w meczu z Barçą (w dodatku na jej boisku) z reguły kończy się niezbyt korzystnie dla ryzykującego ten sposób gry zespołu.

Awatar użytkownika
rkoeman
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: rkoeman » 28 lis 2006, 7:09

oj nie zgodze sie. na camp nou praktycznie nie da sie wygrac grajac otwarta pilke. jedyna szansa to grac jak valencia czy chelsea - ostro, faulujac pomocnikow i podwajajac ronaldinho. przez caly mecz tak samo. wystarczy lekkie odpuszczenie presingu i nagle moze sie okazac ze ktos zagral pilke po ktorej przeciwnik nie wie jak sie nazywa

a i tak nie jest to gwarancja wygranej

mam nadzieje ze bedzie dobre sedziowanie i kazde nrutalne wejscie bedzie kartkowane. bo jak zacznie sie polowanie na nogi a sedzia nie bedzie reagowal moze byc roznie - tylko tego sie obawiam. ofensywa werderu to poziom slabszy niz polowa druzyn w hiszpanii

ODPOWIEDZ

Wróć do „Hiszpania”