Post Wyświetl pojedynczy post autor: chelsea king » 26 lis 2006, 22:35
chelsea king

Post Wyświetl pojedynczy post autor: King_of_CKM » 26 lis 2006, 22:40
Niggaz pisze:Kiepskie strzały. Siadaj. Pała.
Niggaz pisze:King_of_CKM sugerowałbym Ci iść spać bo nas brzuchy rozbolą.
King_of_CKM

Post Wyświetl pojedynczy post autor: chelsea king » 26 lis 2006, 22:42
chelsea king
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 26 lis 2006, 22:45
Dziękuję. Szkoda, że Ciebie nie stać na choćby odrobinę kreatywności i wkładu intelektualnego w pisanie.taaaaa......hehehheeheehehehheheeh....naprawde jesteś wielki.. masz swietne zarty....
Masz coś jeszcze ambitnego do dodania?3)tylko rodzice Cię tak nazywali?
Mentor

Post Wyświetl pojedynczy post autor: chelsea king » 26 lis 2006, 22:53
chelsea king
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 26 lis 2006, 22:59
Tak sie zdobywa uznanie. Szkoda. Werder ostatnio tak sie prezentuje, ze naprawde od dzisiaj daje na msze. Ostatnio gra taka w Bundeslidze, oczywiscie wyszedł im mecz z Arminia, ale co wczesniej. Kto tu ocenia zespoł po jednym meczu.Myślę, że za Werderem przemawia to iż są na gazie po pokonaniu Chelsea i Armini
Jarzinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 26 lis 2006, 22:59
Na początku reagowałem na Twoje brednie w sposób łagodny, ale kiedy zacząłeś przeginąć z wmawianiem mi czegoś czego nie napisałem musiałem podjąć bardziej radykalne kroki. Nie zniżyłem się jednak do takiego poziomu jak Ty (wycieczki osobiste w kierunku rodziny). Takie coś nie przechodzi chłopaku. Nigdzie. Naucz się tego. Za głupotę się płaci.King_of_CKM pisze:KTO ZACZĄŁ BYĆ AGRSYWNY SIĘ PYTAM?
Werder przyjedzie do Barcelony po to, aby osiągnąć jak najlepszy wynik, który da im awans. Takim wynikiem będzie remis albo zwycięstwo. Wytłumacz mi racjonalnie dlaczego niby piłkarze z Bremy mają wychodzić na boisko z myślą o remisie? Kluczem jest awans a nie remis. Dlaczego niby remis jest bardziej trafny w tym przypadku?chelsea king pisze:chlopcze faktycznie moze sobie pojdz bo widac tobie sie zart wyostrzyl nie kapujesz prostych rzeczy czyli to jest jednoznaczne z tym ze jestes kretynem:D
do nigaza
Mentor

Post Wyświetl pojedynczy post autor: vakabayashi » 27 lis 2006, 1:24
Na pewno Werder nie przyjedzie sie bronić i grać na remis to nie polska liga ze "sobie mozemy zremisować tu, a wygrać tam" Werder nie gra po drugie deensywnie tylko bardzo ofensywną piłke. Poza tym trener Scharf nie bedzie głupi i nie przyjedzie sie bronić.Niggaz pisze:Werder przyjedzie do Barcelony po to, aby osiągnąć jak najlepszy wynik, który da im awans. Takim wynikiem będzie remis albo zwycięstwo. Wytłumacz mi racjonalnie dlaczego niby piłkarze z Bremy mają wychodzić na boisko z myślą o remisie? Kluczem jest awans a nie remis. Dlaczego niby remis jest bardziej trafny w tym przypadku?
vakabayashi

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 27 lis 2006, 1:33
vakabayashi pisze:Powiem tak gol Ronaldinho bardzo ładny ale i tak nie pobije w pięknie tego
Zaza

Post Wyświetl pojedynczy post autor: SiKor » 27 lis 2006, 16:29
SiKor
Post Wyświetl pojedynczy post autor: bagg » 27 lis 2006, 16:59
bagg

Post Wyświetl pojedynczy post autor: King_of_CKM » 27 lis 2006, 21:22
Niggaz pisze:Na początku reagowałem na Twoje brednie w sposób łagodny, ale kiedy zacząłeś przeginąć z wmawianiem mi czegoś czego nie napisałem musiałem podjąć bardziej radykalne kroki. Nie zniżyłem się jednak do takiego poziomu jak Ty (wycieczki osobiste w kierunku rodziny). Takie coś nie przechodzi chłopaku. Nigdzie. Naucz się tego. Za głupotę się płaci.
King_of_CKM
Post Wyświetl pojedynczy post autor: rkoeman » 27 lis 2006, 22:59
ronaldinho zapytany kiedys jak on robi tak wiele dziwnych rzeczy z pilka odpowiedzial ze jak gra to wydaje mu sie ze wszystko dzieje sie w zwolnionym tempiebagg pisze:ja mysle, ze to sa ulamki sekundy. watpie by sie nad tym zastanawial. zrobil to blyskawicznie i chwala mu za to, bo bramka przecudna.
rkoeman
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Janio » 28 lis 2006, 7:01
Janio
Post Wyświetl pojedynczy post autor: rkoeman » 28 lis 2006, 7:09
rkoeman
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio