Empoli - Inter Mediolan
Inter Mediolan - Messina
Lazio - Inter Mediolan
Inter Mediolan - Atalanta Bergamo
Ac Torino - Inter Mediolan
Szczerze mówiąc to nie widzę w tej rudzie meczu, który moglibyśmy przegrać. Mało tego, jedyny mecz w jakim możemy sobie pozwolić na remis to konfrontacja z Lazio w Rzymie. Chociaż szczerze mówiąc, to oglądałem ich ostatni mecz z Ascoli (3-1) i moim zdanie grają bardzo przeciętny futbol. Nie wiem, być może akurat ostatnio zagrali słabiej, bo tych poprzednich ich dwóch wysokich zwycięstw nie oglądałem. Nie sądzę też aby Roma miała z nimi kłopoty w najbliższych derbach.
W rundzie rewanżowej mamy: Rome, Milan, Fiore. Lazio, Udinese i Palermo u siebie. Co tu dużo gadać – sytuacja jest bardzo komfortowa. Cieszę się też że Roma nie odpuszcza na tym etapie rozgrywek, bo sezon byłby naprawdę nudny. Poza tym taki oddech na plecach na pewno mobilizuje naszych piłkarzy.
My wygraliśmy przy takiej aurze ze Spartakiem w Moskwie. Spartak i Szachtar myślę, że prezentują podobny poziom. Natomiast Porto ostatnio ograło zdecydowanie najsilniejsze z tej trójki CSKA.dzieciol pisze:z zima na wschodzie nie wygral nawet Napoleon;)