Zaza pisze:Sero ale aż nie wierze że to Ty Chłopie faza ? taki towar macie ?
Zaza, ale skończ z takimi odzywkami. Nie wiem czy czytałeś wymiane zdań pomiędzy nerwowym a modami w temacie "moderatorzy - pytania, sugestie". Nie sądzisz, że ta jest na podobnym poziomie, a Ty jesteś nerwowym ? Łatwo zauwarzyć, że teraz masz problem ... w postaci Interu. Gdy Juve było w Serie A to zawsze Moggi i reszta byli najgorsi. Teraz co, Inter ? ale dlaczego ? stanie się coś z Nerazzurri i na "czarną stronę" przejdzie Roma ? Zanetti słaby bo Mancini szuka mu nowych pozycji, a koledzy z kadry nie lubią
Zaza pisze:wykładnikiem obecnego Interu a nie gra w europie obok innych tuzów Tak uważasz ?
Gdyby tak uwarzać, to każde Scudetto trzeba by traktować w postaci drugorzędnego trofeum. Przecież w lidze nie ma tylko (aż) Juventusu, zaś Milan przegrywa nie tylko z Interem czy Romą, ale także ze słabeuszami. Inter wcale nie potrzebuje ujemnych punktów Milanu bo dodaj sobie te 8 i wyjdzie, że i tak tracicie 14 po 13 kolejkach. A myślisz, że Viola czy Lazio mogły by się włączyć w walke o mistrza ? Wykładnik LM ? to niech Inter zrezygnuje z walki o mistrza, wtedy będzie łatwiej w Europie.
Zaza pisze:nie traktuj 30-latków jak dziadków
Sero pisze:bo wiesz 5 lat temu Maldini miał 33 (?) lata i nie był dziadkiem
i wszystko jasne
Kończmy te rozmowę prowadzącą do nikąd. Nie warto. Szanuj się Zaza jak to mówisz. Bo wiem, że ja nie przekonam Ciebie do swoich racji, a Ty mnie. Zresztą dlaczego tylko Ty widzisz problemy ?
Co do meczu to cieszą kolejne 3 pkt. Dla niektórych co prawda jest to nic bo co to jest Siena kiedy to inne rozgrywki będą ważniejsze, ale mnie cieszy. Gra może nie była wspaniała, ale wykorzystaliśmy to co mieliśmy i wygraliśmy. Zaskakuje i cieszy dobra postawa Burdisso. Być może nadejdzie jego czas we Włoszech bo jak narazie jest niedoceniany. Gdy grał w Boca był jednym z najlepszych obrońców w Ameryce. Crespo w swoim stylu jednak po nim bramki się akurat spodziewałem. Troche słabiej Ibra. Niestety nie gra na miare talentu z MŚ Grosso. Nie zdziwie się jeśli niedługo straci miejsce w "11". J.Cesar znów broni karnego
FORZA INTER