Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 03 gru 2006, 21:03
Mentor
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Makis » 03 gru 2006, 21:05
Makis

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Premo » 03 gru 2006, 21:08
Premo

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 03 gru 2006, 21:14
Kluchman

Post Wyświetl pojedynczy post autor: (L)egionista » 03 gru 2006, 21:14
(L)egionista
Post Wyświetl pojedynczy post autor: rkoeman » 03 gru 2006, 21:18
rkoeman

Post Wyświetl pojedynczy post autor: (L)egionista » 03 gru 2006, 21:22
(L)egionista
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Makis » 03 gru 2006, 21:24
A na jakim kanale ogladalesPremo pisze: Szkoda, że tak mi się cieło. A podobdno PPMate to najlepszy program do oglądania meczów
Makis

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 03 gru 2006, 21:25
To właśnie. Pasujetajemniczy mod pisze:czy, że nikt nie odpowie i nie przeniesie i będzie ostatnie słowo Twoje ?
Kluchman
Post Wyświetl pojedynczy post autor: rkoeman » 03 gru 2006, 21:55
RealFan pisze:rkoeman - A ten jak zwykle swoje farmazony prawi![]()
Dzieli skórę na niedźwiedziu przed meczem z Sevillą i jak zwykle musi krytykować wszystko co związane z Realem...superJak bolą Cię zemby to idź do dentysty, a nie zwalasz winę na Real. Nie chcesz, nie oglądaj...chyba proste
Oj jaki ja niegrzeczny, a przecież mam dobry humor
![]()
I żeby było jasne odnośnie naszej poprzedniej dyskusji. Nic po zebraniu socios nie wskazuje na to, aby miała nastąpić zmiana prezydenta![]()
rkoeman

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 03 gru 2006, 22:04
Nie napisałem, że nie będzie zebrania, tylko, że nie wywalą Calderona. Pamięć zawodzirkoeman pisze:ty uparles sie ze zadnego zebrania nie bedzie bo nie ma podstaw.
No dobrze, ale czego się spodziewałeśrkoeman pisze:ps
Kluchman
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Makis » 03 gru 2006, 22:15
O ile dobrze pamietam, przepowiadales tez ze Real polegnie w meczu z Valenciarkoeman pisze:nie dziele skory na niedzwiedziu ale wiem jak grfa sevila i jak gra real. wygran realu na ich stadionie bedzie cudem. i w takiej kategorii bede to odbieral
Strasznie wrazliwy jestes. Nie mozna odpowiedziec Ci nieco dosadniej na Twojego postarkoeman pisze: ps - strasznie nerwowi jestescie. nie mozna nci napisac na wasz klub?
Nie rozumiem w takim razie po co sie katujesz i ogladasz. Jesli tylko po to, ze po kazdym kolejnym meczu zagladac tu i pisac jak oni to znowu slabo grali, to daruj sobie. Znamy juz Twoje zdanie i nie musisz nam go przypominac co kolejkerkoeman pisze: gracie slabo i brzydko. znowu meczarnia z wyjatkowo slabym w tym roku athletic.
Makis
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bonso » 03 gru 2006, 22:27
Bonso
Post Wyświetl pojedynczy post autor: rkoeman » 03 gru 2006, 23:12
RealFan pisze:Nie napisałem, że nie będzie zebrania, tylko, że nie wywalą Calderona. Pamięć zawodzirkoeman pisze:ty uparles sie ze zadnego zebrania nie bedzie bo nie ma podstaw.![]()
No dobrze, ale czego się spodziewałeśrkoeman pisze:psDla mnie jeszcze przed meczem było jasne, że nie zagramy widowiskowo, tylko będziemy grać na wynik jak ma to w swym stylu Capello
Moje nawiązanie do tego, że krytykujesz wszystko co związane z Realem nie jest przypadkowe. Naprawdę. Poprostu każdy Twój post w tym temacie ma charakter taki jaki ma...każdy
Miałeś nadzieję na ładny mecz to mogłeś się do mnie odezwać to bym Cię uprzedził, a tak musisz czuć rozczarowanie
Bądź co bądź grać słabo i wygrać to jest właśnie sztuka
rkoeman

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 03 gru 2006, 23:32
Nie wiem co pisali kibice Juve bo nie było mnie na forum. Osobiście znam tylko jednego, ale on nie oglądał na codzień spotkań, tylko jak pokazali w LM więc jakiejśc gadki nie miał. Wierzę Ci na słoworkoeman pisze:wielka sztuka. tak przez dwa ostanie lata pisali kibice juve
Dobra, tylko wtedy był zupełnie inny zespół. Bardzo niewielu spośród nich zostało w obecnej kadrze, nie mówiąc już o wyjściowej jedenastce. Porównywać chyba nie trzebarkoeman pisze:jakos jak real wygrywal lige i LM i gral naprawde pieknie umialem uszanowac styl, swietna gre. ba, zazadroscia i podziwiem ogladalem jak gracie
rkoeman pisze:a teraz? gracie brzydko i padacznie wiec tez o tym pisze.
Cholera nie piszę nic na Twój temat. Wyciągam tylko wnioski z postów, które piszsz, bo takie frazy jak ta na początku ostatniego akapitu powtarzają się nadwyraz często nie sądziszrkoeman pisze:nie atakuje twojej skromnej osoby a mimo tego czytam cos na swoj temat. wyluzuj sie kolego. to ma byc powazne forum dla ludzi na poziomie. nie rob z siebie osoby pokroju 'hala madrid, far$a kradnie'
Kluchman
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio