Nie wiem co pisali kibice Juve bo nie było mnie na forum. Osobiście znam tylko jednego, ale on nie oglądał na codzień spotkań, tylko jak pokazali w LM więc jakiejśc gadki nie miał. Wierzę Ci na słoworkoeman pisze:wielka sztuka. tak przez dwa ostanie lata pisali kibice juve
Jednak naprawdę wygrać zawsze jest sztuką, ale największą wtedy, kiedy nie idzie i gra się słabo.
Dobra, tylko wtedy był zupełnie inny zespół. Bardzo niewielu spośród nich zostało w obecnej kadrze, nie mówiąc już o wyjściowej jedenastce. Porównywać chyba nie trzebarkoeman pisze:jakos jak real wygrywal lige i LM i gral naprawde pieknie umialem uszanowac styl, swietna gre. ba, zazadroscia i podziwiem ogladalem jak gracie
rkoeman pisze:a teraz? gracie brzydko i padacznie wiec tez o tym pisze.
A to było dobre
Cholera nie piszę nic na Twój temat. Wyciągam tylko wnioski z postów, które piszsz, bo takie frazy jak ta na początku ostatniego akapitu powtarzają się nadwyraz często nie sądziszrkoeman pisze:nie atakuje twojej skromnej osoby a mimo tego czytam cos na swoj temat. wyluzuj sie kolego. to ma byc powazne forum dla ludzi na poziomie. nie rob z siebie osoby pokroju 'hala madrid, far$a kradnie'
Jestem wyjątkowo wyluzowany i dlatego Ci piszę, tak jak piszę. Gdybym był spięty to nic bym nie napisał żeby nie dostać kilku WP