Real Madryt (zbiorczy) (cz.2)

Awatar użytkownika
Kluchman
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2449
Kontakt:

Post autor: Kluchman » 03 gru 2006, 23:32

rkoeman pisze:wielka sztuka. tak przez dwa ostanie lata pisali kibice juve
Nie wiem co pisali kibice Juve bo nie było mnie na forum. Osobiście znam tylko jednego, ale on nie oglądał na codzień spotkań, tylko jak pokazali w LM więc jakiejśc gadki nie miał. Wierzę Ci na słowo :P

Jednak naprawdę wygrać zawsze jest sztuką, ale największą wtedy, kiedy nie idzie i gra się słabo.
rkoeman pisze:jakos jak real wygrywal lige i LM i gral naprawde pieknie umialem uszanowac styl, swietna gre. ba, zazadroscia i podziwiem ogladalem jak gracie
Dobra, tylko wtedy był zupełnie inny zespół. Bardzo niewielu spośród nich zostało w obecnej kadrze, nie mówiąc już o wyjściowej jedenastce. Porównywać chyba nie trzeba :?: Inni piłkarze, inny trener, nawet inny zarząd klubu...to i gra jest inna. Samo to, że zatrudniamy Capello świadczyło o tym, że nastawiamy się na wyniki, a nie na grę pod publikę, ale ile razy można to pisać :roll: Ewentualnie jeśli pojawią się jacyś kreatywni gracze to zespół zmieni trochę swoje oblicze, lecz główna idea pozostanie ta sama. Efekt :?: Dalej będziesz miał podstawy do pisania jak to nieudolnie i brzydko gramy :P O choćby w tym stylu:
rkoeman pisze:a teraz? gracie brzydko i padacznie wiec tez o tym pisze.

A to było dobre
rkoeman pisze:nie atakuje twojej skromnej osoby a mimo tego czytam cos na swoj temat. wyluzuj sie kolego. to ma byc powazne forum dla ludzi na poziomie. nie rob z siebie osoby pokroju 'hala madrid, far$a kradnie'
Cholera nie piszę nic na Twój temat. Wyciągam tylko wnioski z postów, które piszsz, bo takie frazy jak ta na początku ostatniego akapitu powtarzają się nadwyraz często nie sądzisz :?:
Jestem wyjątkowo wyluzowany i dlatego Ci piszę, tak jak piszę. Gdybym był spięty to nic bym nie napisał żeby nie dostać kilku WP :P

Wróć do „Hiszpania”