Post Wyświetl pojedynczy post autor: DORIAN » 20 gru 2004, 13:51
DORIAN
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Paszti » 20 gru 2004, 15:38
Paszti
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mimek » 20 gru 2004, 15:41
mimek
Post Wyświetl pojedynczy post autor: raf799 » 20 gru 2004, 16:15
raf799
Post Wyświetl pojedynczy post autor: MaX_ASR » 20 gru 2004, 16:24
MaX_ASR
Post Wyświetl pojedynczy post autor: DORIAN » 20 gru 2004, 20:53
Najwazniejsze jest dobre zgranie,tak jak napisales jest wiele nowych twarzy ktore musza sie wkomponowac do zespolu.Sadze ze zakup Adriano byl bardzo dobrym posunieciem wladz zespolu gdzyz inwestowanie w zdolna mlodziez przyczynia sie do wzrostu potegi zespolu.Sickness87 pisze:przyszly sezon jest dla Romy ! co drugi rok gra znakomicie...jeszcze trnasfery w tym roku mecza sie chlopak izgrac...duzo nowych twarzy..jeszcze doszedl Adriano i mam nadzieje ze Taddei...to bedzie na prawde bardzo mlody i bardzo silny sklad !
DORIAN

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Milosz_FCI » 22 gru 2004, 18:41
Milosz_FCI
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zwibel » 22 gru 2004, 20:09
Nie jednemu psu burek na imie.Milosz_FCI pisze:Adriano z Interu tak ?![]()
bez watpienia swietny zakup , myslalem ze Moratti nie da mu odejsc
Zwibel
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Lakier » 22 gru 2004, 20:31
No co ty powiesz?Zwibel pisze:Nie jednemu psu burek na imie.Milosz_FCI pisze:Adriano z Interu tak ?![]()
bez watpienia swietny zakup , myslalem ze Moratti nie da mu odejsc
A tak poza tym to nasz Adriano jest lewym pomocnikiem i jest młodszy od sławniejszego kolegi z interu.
Lakier
Post Wyświetl pojedynczy post autor: DORIAN » 22 gru 2004, 22:36
DORIAN
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Lakier » 22 gru 2004, 23:12
Lepij sie smiej:D dłuzej będziesz żyć. A co do Zwibela to wydawło mi się ze wziął wypowiedz Miłosza na serio;dDORIAN pisze:Lakier mam sie smiac czy plakac?Piszesz rzeczy oczywiste a zarazem bezuzyteczne,wiadomo ze Adriano z interu nie przejdzie do ROMY,kolega Zwibel chcial rozwiac wszelkie watpliwosci bo pozniej nie zdziwilbym sie ze jakis chlopak napisalby ze Adriano(inter) przechodzi do ROMY bo tak gdzies uslyszal.pzdr
Lakier
Post Wyświetl pojedynczy post autor: DORIAN » 22 gru 2004, 23:22
Spoko:),siedze na forum lacjo i poziom jest naprawde zenujacy,praca tutejszych modow jest naprawde na 5,tam robisz co chcesz,zenadaLakier pisze:Lepij sie smiej:D dłuzej będziesz żyć. A co do Zwibela to wydawło mi się ze wziął wypowiedz Miłosza na serio;dDORIAN pisze:Lakier mam sie smiac czy plakac?Piszesz rzeczy oczywiste a zarazem bezuzyteczne,wiadomo ze Adriano z interu nie przejdzie do ROMY,kolega Zwibel chcial rozwiac wszelkie watpliwosci bo pozniej nie zdziwilbym sie ze jakis chlopak napisalby ze Adriano(inter) przechodzi do ROMY bo tak gdzies uslyszal.pzdr
DORIAN

Post Wyświetl pojedynczy post autor: LAZIO » 23 gru 2004, 9:47
ehee mi tez zie wydawalo ze to łuknoł jak młody pelikanLakier pisze: A co do Zwibela to wydawło mi się ze wziął wypowiedz Miłosza na serio;d
LAZIO
Post Wyświetl pojedynczy post autor: tswidok » 23 gru 2004, 11:30
tswidok
Post Wyświetl pojedynczy post autor: MaX_ASR » 23 gru 2004, 11:33
MaX_ASR
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio