FC Barcelona (zbiorczy) (cz.2)

Awatar użytkownika
rkoeman
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 0

Post autor: rkoeman » 07 gru 2006, 19:29

Jarzinho pisze:Nie wiem dla kogo sie liczy prasa, ktora zmienia realcje podczas meczy, raz jak ktos nie strzela jest najgrszy, a jak strzela jest najlepszy... Ja to tylko zauwazylem i ten twoj tiago... raczej watpie. Podales linki, moze, ale linki prasy, a nie serwisow Barcy, a to roznica. Oficjalna strona to dla ciebie nic, zero znaczenia, dlaczego? bo tam pisza kibice, ktorzy maja takze inny poglad. Polskie strony to malowiarygodne zrodla, bo tam pisza kibice, ktorzy widzieli wszystko podobnie jak ja. Oni juz nie pisza, ze Deco byl najslabszy w pierwszej polowie, oni pisza, ze w całym meczu. Takze zauwazaja wklad Xaviego i Iniesty, co sam mogles przeczytac.
Jak ci moge podac link do sportu, skoro relacja jest zakonczona i zmieniona. Mi mozesz klamstwo zarzucic, ale czy pozostałym takze... Takze im zarzucasz klamstwa.
Skoro dla ciebie licza sie dziennikarze to gratulacje, mozesz porozmawiac sobie z Polem. Czt kibice Premiership biora na powanie oceny TheSun czy innej prasy, czy liczy sie dla nich to co uwazaja inni. Chyab nie potrzeba na to odopwiedzi.

poprosilem cie o rzeczy ktore napisales. pisales o hiszpanskich serwisach, pisales cos o sporcie, pisales cos o mnie - i dalej tego nie widze

podasz czy nie? skoro 4 najwieksze gazety sportowe we hiszpanii (majace czesto inne polgady) zgodnie orzekly ze vv i deco to gracze meczu a iniesta byl niewidoczny na skrzydle to cos w tym jest.

ale przeciez ogladalem mecz pod wplywem uzywek choc poznalem tylko wynik i strzelca gola. przeciez to ze deco prowadzil gre bo iniesta gral przez wiekszosc czasu w ataku co poparlem poza wlasna ocena i ocena prasy statystykami tez sie nie liczy. to ze sport w realcji live napisal co innego niz sie tobie wydawalo rowniez sie nie liczy.

do tego caly czas omijasz moje argumenty nie odpowiadajac na nie. zadalem proste pytanie - kiedy oficjalna strona barcelony krytykowala jakiegos pilkarza? odpowiedz w koncu na cos bo powoli zaczynam stawac sie niemily

jako ze zarzuciles mi wiele rzeczy chce bys to zacytowal. domagam sie tak zwanej satysfakcji

ps - mam prosbe do innych osob bo nie chce psuc tematu na klotnie z osoba ktora tak mocno brnie w zaparte. moze ktos z boku ocenic kto ma racje i kto byl graczem stanowiacym o naszej sile? iniesta czy deco?

bo juz niedlugo nowy mecz a ten dalej swoje idac totalnie po bandzie

Wróć do „Hiszpania”