Real Madryt (zbiorczy) (cz.2)

Awatar użytkownika
Kluchman
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2416
Kontakt:

Post autor: Kluchman » 08 gru 2006, 19:55

Z wypowiedzi samego Gago można się dowiedzieć, że niby znacznie poprawił grę w destrukcji podczas tego sezonu. Nie widziałem, nie wiem...można wierzyć na słowo albo nie :P Początkowo kiedy pojawiły się plotki o jego transferze do Realu pisano w prasie, że ma on być konkurencją dla Emersona, dopiero później pojawiło się też nazwisko Gutiego i to o nim teraz częściej się mówi :roll: Trudno powiedzieć czy Fabio zdecydowałby się na grę "na TAK" bo to trochę nie w jego stylu. Tylko taka mała prawda mówi, że taktykę dobiera się pod piłkarzy, a nie na odwrót :roll:

De la Red trenuje z pierwszą drużyną już coraz częściej. Być może Fabio w końcu na stałe przeniesie go do pierwszej drużyny bo i tak w rezerwach gra coraz mniej ze względu na powołania od Capello. Jak już mówiłem powinien wejsć w meczu z Sevillą bo tam pole manewru będzie niewielkie przy braku Momo :roll: Na razie nie chcę oceniać jego gry z pierwszą ekipą, gdyż raz, że grał za mało, a dwa nie miał jeszcze prawdziwego sprawdzianu...może w ten weekend :think:

Jurado zapewne odkupimy jeśli rzeczywiście stałby się kluczową postacią w Atletico. Tylko czy on będzie zainteresowany powrotem na Santiago Bernabeu :roll:

Wróć do „Hiszpania”