Real Madryt (zbiorczy) (cz.2)

Awatar użytkownika
Makis
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 0

Post autor: Makis » 18 gru 2006, 15:44

rkoeman pisze:nie irytuje was to? pytam z ciekawosci bo ja wole barcelone ktora nie wygrywa zadnego trofeum ale grajaca w pilke.
Ciekawe czy mowiles tak samo, jak Barca nie kwalifikowala sie do LM, a w Pucharze Uefa odpadala z Celticiem :wink:
Czy nas to irytuje :?: Jesli o mnie chodzi, to na pewno nie jestem szczesliwy z tego faktu, ale wazniejsze jest dla mnie to, ze Krolewscy sa w czolowce ligi i graja dalej w CL i maja bardzo realna szanse na przejscie dalej w tych rozgrywkach. 3 lata bez zadnego trofeum robi swoje. Pisales o rep. Holandii, ja od lat kibicuje Hiszpanom. Hiszpanom, ktorych gra wielu sie zachwyca, a ktora nie przynosi zadnych korzysci na duzych imprezach. Jesli wiec mam wybierac, to tak - wole wygrane w slabym stylu niz porazki w pieknym. Nie chce zeby o Realu pisali tak, jak o reprezentacji Hiszpanii - "graja jak nigdy, przegrywaja jak zawsze". Przynajmniej nie w tym momencie.

Wg najnowszych doniesien wloskiej prasy Raul Bravo ma zostac w styczniu wypozyczony do Romy. Hiszpan zdaje sobie sprawe, ze szanse na gre w Realu sa obecnie minimalne i zeby grac wiecej musi zmienic otoczenie, wiec chetnie zgodzi sie na takie rozwiazanie. Przypomnijmy ze swego czasu byl juz wypozyczony do Leeds. Jesli chodzi o mnie, to nie mam zastrzezen :wink:

Wróć do „Hiszpania”