Ostrzeżenia - komentarze - Strona 177

Miejsce spoczynku zamkniętych tematów.
Awatar użytkownika
nerwowy
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład
Reputacja: 0

2 WP

Post Wyświetl pojedynczy post autor: nerwowy » 19 gru 2006, 0:34

Acha... A niby te dwa pierwsze ostrzezenia byly sluszne ?
Niggaz pisze:Ostrzeżenie jak widzisz zostały jednak zdjęte. Część grona moderatorskiego podjęła decyzję, że Twoja wypowiedź nie kwalifikowała się do wręczenia dwóch ostrzeżeń. To by było chyba na tyle.
Jak widac wyraznie w odpowiedzi Niggaza zdjecie owych dwoch ostrzezen dotyczylo mojej wypowiedzi. Skad ta nagla zmiana podjetej juz przeciez wczesniej decyzji ? I dlaczego mnie oszukujesz moderatorze fieldy ?

Awatar użytkownika
cloner
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 8593
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 19 gru 2006, 8:34

nerwowy - udajesz debila czy nim jestes ? [lepiej nie odpowiadaj] :rotfl:

Nie potrafisz zrozumiec, ze zostalo Ci zdjete ostrzezenie nr 3 i ostrzezenie nr 4 :!: Czyli łącznie 2 WP :!: Dlatego zamiast 4WP, masz tylko 2WP na koncie :!: To o tych ostrzezeniach pisal wczesniej Niggaz :!:

Do niektorych, to trzeba jak do dzieci w przedszkolu. Tylko, ze dzieci zrozumia, bo sa małe i wierza na slowo. A tutaj nadal nie ma poprawy.

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2089

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 19 gru 2006, 9:18

nerwowy pisze: I dlaczego mnie oszukujesz moderatorze fieldy ?
jak to dlaczego ? jestem złym modem [wg ciebie], chcę żeby choć w małym % było to prawdą.

A mówiąc bardziej poważnie, widocznie się pomyliłem i oba 'upomnienia' były za inne komentarze.
Na pewno pierwsze WP [te które masz do teraz] zostały przyznane słusznie - za prowokacje, [sam chciałem za to dać, ale widziałem, że już dostałeś]
dlatego jak po chwili zobaczyłem, że masz kolejne 2 - to te drugie zostały ci zdjete.
Tyle w tej kwesti.

Awatar użytkownika
manitou
Skład C
Skład C

Post Wyświetl pojedynczy post autor: manitou » 19 gru 2006, 15:27

Chciałem zapytać dlaczego mam 5 WP i nie mogę komentować newsów?

Miałem 3 i było ok. Dodawałem komentarze dalej, nie wiem co za cwaniaczek mi dołożył dwa i za co nagle, żebym nie mógł komentować. Wiem, że prawda boli, ale po otrzymaniu trzech WP z mojej strony była kultura, wiec się pytam, który kozak taki mądry?? Tylko niech mi nie odpisuje wierszykami jakieś dziecko, tylko jakiś normalny moderator. Nie możecie tak robić z każdym internautą, który Wam "nie podchodzi"...

Pzdr.

Awatar użytkownika
Babel
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 242

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Babel » 19 gru 2006, 15:32

Ten cwaniaczek sie nawet podpisał. Za co? Za mierny poziom wypowiedzi i za bezmyślna napinke. I nie ma zamiaru pisac wierszem, poradze tylko herbatke z melissy na uspokojenie. 21 dni odpoczynku od komentarzy na pewno spełni podobna role. I zastanów się w jakim tonie piszesz, bo ja z niczego nie musze sie tłumaczyć. Na pewno nie przed Tobą.

Jeszcze jedno nie jestes jedyny z blokada komentarzowa. Inni uczestnicy tego dialogu tez dostali. I tez za niewinność.

Awatar użytkownika
manitou
Skład C
Skład C

Post Wyświetl pojedynczy post autor: manitou » 19 gru 2006, 15:46

Byłem pewien, że to sprawka jakiegoś "biednego" fana Interu. Szkoda słów, ale cóż...

Skoro to Ty, to nie mamy o czym rozmawiać. Idz dalej "sprzątać" i nie odpisuj mi już nic więcej, proszę Cię, niech zostanie jak jest, bo znając życie niewinnie mnie sprowokujesz ponownie...

Jak Ci ulży, to możesz się popisać i dodać mi jeszcze jakieś WP, może Cię ludzie zaczną szanować lub bać Ciebie, bo nie wiem dokładnie do czego zmierzasz, jak masz za co.

Widzisz sam sobie wystawiasz swietna opinie, a podważajac moje kompetencje bedac zarejestrowanym na pilka.pl od listopada bieżacego roku chyba narazasz się na śmieszność. Faktycznie nie mamy o czym rozmawiać // Babel

I jeszcze jedno. Najpierw naucz się pisać po polsku melisso, a pózniej dopiero używaj łaciny...

Nie no, szczyt bezczelności. Jeżeli według Ciebie mam czekać np. jeszcze pół roku (ZALOGOWANY na piłka.pl pół roku, buahahaha) żebym mógł jakiemuś niekompetentnemu modowi zwrócił uwagę, to Ty jesteś dla mnie idiotą! Proonuje Ci zrobić na pilka.pl krótką sądę (ten który pisać po polsku uczy :o), czy dobrze wywiązujesz się ze swoich obowiązków. Zobaczymy wtedy, jak opowiedzą się ludzie... Ale obiecaj, ze jezeli większość uzna, ze kiepsko, to odejdziesz! Ja nie będę komentował już nic więcej. Więc z mojej strony będziesz miał spokój. Bez odzewu!

Juz nie bede prowokował 2WP // Babel

Awatar użytkownika
Martinho
Internetowy napinacz
Kibicuję: cloner

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Martinho » 19 gru 2006, 19:24

Zamiast malowac posty na czerwono, moze ktos by z modow odpowiedzial na moje pytanie ktore napisalem tu jakis czaqs temu... Nadal pozostaje bez odezwu...Z gory dziekuje za ewentualna odpowiedz

Awatar użytkownika
Babel
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Babel » 19 gru 2006, 19:34

Mogę Ci pomalować na żołto i na niebiesko jak chcesz. A tak na powaznie to łatwiej nam o interwencje gdybys choc troche więcej szczegółów podał. Bo wcale mi sie nie usmiecha domyślanie się kto i w jakim temacie złamał regulamin.

Awatar użytkownika
nerwowy
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Milan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: nerwowy » 19 gru 2006, 23:15

Po prostu chcecie mi uciszyc usta i to w perfidny sposob. Najlepiej wlepcie mi OT za pisanie prawdy. Rzeczywiscie czasami jestesie wprost zalosni. Ostatnio daliscie... sami wiecie. Po prostu wzieliscie... sami wieci do czego. Ukarzcie mnie... Z...A...L...O...S...N...A...bando moderatorow.

OT nie wlepiamy, dzidziuś takiej opcji nam nie chce zrobić :evil:
2 WP za ostatni zwrot posta // fieldy

W kazdym razie teraz juz nieco zasluzylem na te 2 WP, ale za to wczesniej nie bardzo... Oj nie !!! Az mi sie nie chce wierzyc, ze posuneliscie sie do takiej miernoty, aby dac mi te 2 WP. Po prostu w moich oczach zeszliscie na "psy"(nie mylic z psami : :evil: ). Nie chce was oczywiscie urazic w bezposredni sposob, ale niestety jest jak jest, a jest jak pisze. Bylem glupi sadzac, ze... szkoda gadac.

Awatar użytkownika
nerwowy
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: nerwowy » 20 gru 2006, 0:11

Rozumiem za co dostalem 2 WP w powyzszym poscie, ale nie rozumiem za co dostalem reszte ? Poza tym jutro postaram sie wyjasnic 2 pierwsze WP, bo sprawa nie tyle, ze jest jasna, ale po prostu bulwersujaca. Powazni ludzie nie moga tak postepowac. Jakimis clonerami, ktorzy w dodatku rzucaja perfidne oskarzenia nie bedziecie mnie straszyc, bo to nie na tym polega. To nie zabawa, ale obowiazek z waszej strony. Jezeli to zrozumiecie to bedzie oznaczalo, iz wreszcie traktujecie powaznie swoja funkcje.

Awatar użytkownika
AgaD
I am the Special One

Post Wyświetl pojedynczy post autor: AgaD » 20 gru 2006, 13:07

Odezwał się poważny. Nerwowy ja na Twoim miejscu siedziałabym cicho, bo to co ty ostatnio wyprawiasz woła o pomstę do nieba. Najpierw prowokujesz, obrażasz innych, a potem próbujesz innym wmawiać, że źle interpretujemy Twoje słowa.

Ty ostrzeżenia też traktujesz nie tak, jak powinieneś. One są dla Twojego dobra. Masz szansę naprawić błędy... :lol:

Jeszcze jedno. Możesz wyjaśniać sprawę tych 2. pierwszych WP, ale nikt z nas nie ma zamiaru z Tobą dyskutować. Dostałeś ostrzeżenia to znaczy, że na nie zasłużyłeś i niezależnie od tego, jakie bajki będziesz próbował nam wcisnąć i tak nie zdejmiemy Ci tych ostrzeżeń. Zasłużyłeś, dostałeś. Sprawę uważam za zamkniętą.

Awatar użytkownika
nerwowy
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

prawda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: nerwowy » 20 gru 2006, 18:36

nerwowy pisze:Nie rozumiem, co po raz kolejny moderator M. P. dostrzega w moim tekscie ? Tym razem nie spodobalo mu sie moje okreslenie "dzieciaczki", ktore uzylem w dodatku w cudzyslowiu, aby podkreslic, iz to przenosnia, czy tez metafora, jak kto woli. Doprawdy nie rozumiem jego postepowania. Poza tym z opoznieniem zostalo napisane uzasadnienie do przydzielenia tych WP przez moderatora M. P. Po czym moglem przeczytac, iz juz wczesniej rzekomo moderator M. P. sugerowal innym userom, iz uzycie podobnego slownictwa bedzie karane. Wyraznie widac, ze zostalo stworzone przez niego alibi do przyznania mi tych 2 WP. Swiadczy chocby o tym moj post, w ktorym chcialem sie dowiedziec za co wlasciwie dostalem te ostrzezenia, a odpowiedz dostalem dopiero pozniej i sprawe wedlug mnie w sposob sztuczny naciagnieto. To dziwne, ze nagle pod newsem, pt. "Nie chciałbym grać ze Scudetto na piersi koszulki Interu" znalazly sie te intepretacje M. P., ktore staraja sie przedstawic ta sprawe wyraznie na jego korzysc. Mam nadzieje, ze sprawa zostanie w sposob uczciwy zbadana przez innych moderatorow tej strony.
Niggaz pisze:Ostrzeżenie jak widzisz zostały jednak zdjęte. Część grona moderatorskiego podjęła decyzję, że Twoja wypowiedź nie kwalifikowała się do wręczenia dwóch ostrzeżeń. To by było chyba na tyle.
Sprawa jest przedstawiona czarno na bialym i widac wyraznie, iz potwierdziliscie moja niewinnosc. Niestety nagle z niewiadomych mi przyczyn postanowiliscie cofnac swoja decyzje. Wczoraj chcialem sie dowiedziec od moderatorow skad ta nagla zmiana decyzji z ich strony. Postanowili sie usprawiedliwic tym, iz dostalem te 2 pierwsze WP za cos zupelnie innego, ale nie pamietaja juz pod ktorym newsem konkretnie, a prawdopodobnie przydzielila mi je Agnieszka. Dzisiaj zapytalem Agnieszki, czy to prawda, ze przydzielila mi 2 pierwsze ostrzezenia, czemu jednak stanowczo zaprzeczyla. W kazdym razie jeden z moderatorow twierdzi, ze dowody na to, iz te ostrzezenia byly za cos zupelnie innego powinny znajdowac sie na mojej skrzynce pocztowej, bo informacja kiedy i za jakie przewinienie zostalo przyznane ostrzezenie wlasnie tam sie pojawia. Postanowilem to sprawdzic i rzeczywiscie tak sie zlozylo, iz zachowalem na poczcie te wiadomosci. Wszystkie WP przyznane byly za to samo przez ta sama osobe i jak potwierdzili powyzej sami moderatorzy byly one niesluszne, gdyz moja wypowiedz nie kwalifikowala sie do przyznania dwoch ostrzezen. Ja walcze wylacznie o sprawiedliwosc, a mam wrazenie, ze mimo ewidentnych dwowodow w tej sprawie ktos nie chce przyznac sie do bledu. Tak, czy inaczej prawdy nie oszukacie, a ta wyraznie potwierdza moja racje.

Lakier
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Lakier » 20 gru 2006, 19:21

Jestescie swietnie :lol: Jak juz mowiliscie, ze mu je usuniecie, to mu je usuncie, a nie, ze gosc sie meczy, czasami napiana i dzieki temu ma zamiast 0 ostrzezen tak jak mu obiecano na poczatku, ma teraz 5 :lol:

Awatar użytkownika
Babel
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Babel » 20 gru 2006, 19:49

Po pierwsze drogi Lakierze nie wiesz jak było. Na pewno nie tak jak pisze nerwowy. Po drugie temat Ostrzeżenia - komentarze powinien obejmować tylko zainteresowanych wiec nie Ciebie. Za niedługo to wyboldujemy, bo nerwowy nam zarzuca, że straszymy go clonerem.

Powiem szczerze, że w tych dniach byłem nieobecny na forum, ale z braku innych modów na stronie odpowiem zainteresowanemu. Z mojej wiedzy wynika, że dostałeś 2WP za prowokacje w strone kibiców Interu. Prawdopodobnie od Agnieszki, lecz niestety Aga nie podpisała się. Fakt popełniła bład, ale zasadniczo moderacja nie nalezy do jej obowiazków wiec mogła o tym zapomnieć. Natomiast nie wiem co wywnioskowałes sobie z prywatnej rozmowy z Agnieszką gdyz nie miałem do niej dostępu. Śledzac twoja twórczośc mozna z cała pewnościa stwierdzic, że znowu cos równie zagmatwanego i nierzeczywistego jak rzekomy system Morattiego, który lansujesz w komentarzach z zapałem godnym podziwu. Te 2WP które Ci usuneliśmy były za zupełnie inny komentarz i zostały przyznane zbyt pochopnie do czego się przyznaliśmny. Więcej grzechów nie pamiętam, a sprawe uważam za zamknieta.

Z powazaniem.

Awatar użytkownika
cloner
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 8593
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 20 gru 2006, 20:11

Za niedługo to wyboldujemy, bo nerwowy nam zarzuca, że straszymy go clonerem.
Sorry za off topic, ale ze co niby :?: To mnie sie ludzie boja ? Bo nie rozumiem :/

jeden nerwowy user myślał, że moderatorom na tyle "brakuje ikry" że nasyłają ciebie na niego, coby go wystraszyć :lol2: twierdzenie tak absurdalne [w ogóle jakaś banialuka roku :lol: ], jak cała reszta jego wywodów. Ze strony modów sprawa jest zakończona // fieldy

Zablokowany

Wróć do „Wracając Do Meritum”