Real Madryt (zbiorczy) (cz.2) - Strona 362

Wszystko o piłce nożnej w Hiszpanii: La Liga (Primera Division), Zawodnicy, Kluby (FC Barcelona, Real Madryt, Atletico Madryt) | Reprezentacja Hiszpanii | Transfery, Wyniki, oraz inne wydarzenia związane z hiszpańską piłką.
ODPOWIEDZODP

Największy błąd Realu po 2000?

Zwolnienie Del Bosque
0
Brak głosów
Oddanie Robbena
4
29%
Oddanie Sneijdera
1
7%
Zatrudnienie Beniteza
1
7%
Zwolnienie Xabiego
6
43%
Zatrudnienie Mourinho
2
14%
Awatar użytkownika
Makis
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Makis » 20 gru 2006, 23:08

rkoeman pisze:jak chce sie wygrac lige nie mozna dawac ciala grajac u siebie z huelva
Dokladnie. Jak pisalem, nie widzialem meczu, ale z relacji wiem, ze Real przeszedl praktycznie obok spotkania. Z Vigo bylo podobnie :roll: Nieraz nie moge oprzec sie wrazeniu, ze to nie wina taktyki czy trenera, ale samych pilkarzy, ktorym sie po prostu nie chce i ktorzy nie graja w kazdym spotkaniu z pelnym zaangazowaniem. Dzisiaj podobno Fabio znowu sie popisal :?

jack-sub
Skład B
Skład B

Post Wyświetl pojedynczy post autor: jack-sub » 20 gru 2006, 23:09

:lol2:
[*]
Dno, dno, dno i jeszcze raz dno. Już nawet nie będę się rozczulał nad tym meczem, bo komantarz jest zbędny.
O ile tolerowałem wymęczone zwycięstwa mimo żenującej do kwadratu gry, to teraz jedyne co można pochwalić, to jakość materiału nowych koszulek.

Awatar użytkownika
Bonso
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bonso » 20 gru 2006, 23:12

[']

ale bądźmy poważni, tak ? // fieldy

to była największa powaga na jaką mnie stać :/
ja wiem, że Ty jesteś przyzwyczajony po meczach Arsenalu, ale cóz...
Ostatnio zmieniony 20 gru 2006, 23:21 przez Bonso, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Makis
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Makis » 20 gru 2006, 23:13

No to moze, zeby zrobilo sie troche weselej, ploteczki :wink: - tuz przed meczem AS podal informacje, ze Real Madryt i Boca osiagnely porozumienie ws transferu Fernando Gago. Argentynczyk ma zostal zaprezentowany jako nowy pilkarz Krolewskich w piatek. Suma transferu - 18 mln euro.
P.S. Prezentacja Higuaina jutro o 17 :wink:

Awatar użytkownika
Jarzinho
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 16

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 20 gru 2006, 23:14

Poszedł kuponik. Mogli przełozyc ten mecz, a tak Huelva zagrała dla kibicow i wymiotła Real z boiska. Jesli jeszcze argumentem za Capello było efektywnosc, to teraz nic za nim nie stoi. Sorry takei porazki to nie powinny miec miejsca. Real sie skompromitował, oj Fabio przeprosi szybciutko Diarre. Ogladam meczyk Recreativo rozgrywa sobie w pierwszej polowie swobodnie pilke, a Real MURARKA jakiej nigdy bym nie myslał, ze taka bedzie miala miejsce. :? Błedy w obronie to rzecz nie nowa w tym sezonie, zastanawiam sie czy Ivan ma kontuzje, bo grał naprawde dobrze, a to co pokazuje najlepszy pilkarz wg. Fifa i FF i WS w tym roku to 100% kompromitacja, oczywiscie gorszy nie moze byc Ramos. Kogo mozna pochwalic z Realu, mez Gutiego :roll: nie nie bede kopał lezacego. Poprostu fascynujace, oj Real jutro zakomunikuje transfer Gago.
Napewno wielkie brawa dla graczy Recrativo, nie za sam wynik, ale to, ze w takim przykrym momencie, co było widac potrafili wzniecic ogromna ambicje i wole walki i wygrac wazne spotkanie. Napewno w ogromnym stopniu kazdy walczyl wałsnei dla nich i to sie dzisiaj liczylo. Nalezy wyroznic kazdego, ale szczegolnie kapitalnie grał Uche oraz Sinama :wink:
Ogladajac tak grajacy Real to nawet nie chce mi sie smiac, bo taki Real obniza poziom La Liga i to kazdy wie.

jack-sub
Skład B
Skład B

Post Wyświetl pojedynczy post autor: jack-sub » 20 gru 2006, 23:18

Makis:
Mnie to nie pocieszyło :)

CHciałbym jeszcze dodać, że jestem pewien, iż Calderon w ciągu najbliższych dni stwierdzi, że Kaka będzie grał w Realu. Ewentualnie Real zapłaci za Gago 25 mln i na święta usta kibiców będą zamknięte.

takim wypowiedziom mówimy stanowcze NIE // fieldy co WP przyznaje
Ostatnio zmieniony 20 gru 2006, 23:31 przez jack-sub, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2090

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 20 gru 2006, 23:31

Bonso pisze:ja wiem, że Ty jesteś przyzwyczajony po meczach Arsenalu, ale cóz...
nie Bonso, mylisz się.
Arsenal w tym sezonie nie dostał po tyłku u siebie 0:3 w żenujacym stylu.
Kanonierzy nie przegrali meczu u siebie w tym sezonie, gdybyś nie wiedział [chcesz ze mną podyskutowac na tematy Kanonierów ? zapraszam do odp. tematu ]
Jak Arsenal przegrywał to były to tzw. "ładne porażki" i tylko 2 [lub 3] razy dalismy sobie wbić wiecej niż 1 gola :!:

Real przegrał dziś zasłużenie [z tego co widziałem i czytałem] i takie posty jak twój tego nie zmienią, nie wiem, czy ci ulzyło czy nie, ale śmiem twierdzić, że nie za bardzo skoro próbujesz się jeszcze napinać w stronę Arsenalu.

Powie mi ktoś c się stało się, dziś z Realem ? czżby zawirowanie wokół tej tragedii im przeszkodziły ? czy może goście byli tak zdesperowani, aby wygrać ?

Awatar użytkownika
mistyk
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mistyk » 20 gru 2006, 23:35

no to ladnie Real dzisiaj.

Ale przyjdzie Gago i jeszcze paru innych i pewnie zbawia Real :)

unikaj takich postów. To nie czat // fieldy

Awatar użytkownika
Bonso
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bonso » 20 gru 2006, 23:38

fieldy pisze:nie Bonso, mylisz się.

masz rację, to była napinka na słabym poziomie, spowodowana moją frustracją po dzisiejszym meczu

fieldy pisze:Powie mi ktoś c się stało się, dziś z Realem ? czżby zawirowanie wokół tej tragedii im przeszkodziły ? czy może goście byli tak zdesperowani, aby wygrać ?

myślę jednak, że to drugie. Już przed meczem obawiałem się, że ta tragedia może miec wpływ na grę Recre i niestety nie myliłem sie :/. Co nie zmienia faktu, że Real zagrał żenujące spotkanie, chyba najgorsze odkąd Capello jest w klubie...
mistyk pisze:Ale przyjdzie Gago i jeszcze paru innych i pewnie zbawia Real
no ba! Marcelo jest, [ch**] jest, Gago już prawie jest, Hala Madrid. Do świąt będzie lider :roll:

naprawdę proponowałbym się wyluzować // fieldy

no sorry, literówka :lol: miało być Higuain oczywiście :P
Ostatnio zmieniony 20 gru 2006, 23:44 przez Bonso, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Makis
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Makis » 20 gru 2006, 23:42

fieldy pisze: Powie mi ktoś c się stało się, dziś z Realem ? czżby zawirowanie wokół tej tragedii im przeszkodziły ? czy może goście byli tak zdesperowani, aby wygrać ?
Chyba nawet Fabio nie wie co sie stalo :roll: Recreativo gralo na pewno z wieksza motywacja, chcialo uczcic zwyciestwem pamiec swoich kibicow i to im sie udalo. Watpie by wydarzenia z zeszlej nocy byly przyczyna tak slabej postawy Krolewskich. Moze konflikt w druzynie jest powazniejszy niz nam sie wszystkim wydaje :?: :think: Zreszta nie ma co szukac usprawiedliwienia, taki mecz nie mial prawa sie zdarzyc.
mistyk pisze: Ale przyjdzie Gago i jeszcze paru innych i pewnie zbawia Real :)
:angry2:

Obrazek
Masz o czym myslec Fabio...

Awatar użytkownika
Jarzinho
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 20 gru 2006, 23:43

Bonso pisze:myślę jednak, że to drugie. Już przed meczem obawiałem się, że ta tragedia może miec wpływ na grę Recre i niestety nie myliłem sie . Co nie zmienia faktu, że Real zagrał żenujące spotkanie, chyba najgorsze odkąd Capello jest w klubie...

No nie rob sobie jaj. Real mozna powiedizec, ze zagrał tak jak gra w wiekszosci spotkan, tylko wynik był inny i do tego z kim... Tak napewno na Beckhamie zrobiło to wrazenie i sie załamał. Napewno Raul czy Iker o tym mogl myslec, ale nie gwiazdeczki. Jak mozna dobrze grac skoro wiecej sie mowi o Gago, o sporach w klubie czy o polisie Davida. Mozna dodac do tego kapitalne zestawienie pilkarzy jakie zaserwował Capello.
fieldy pisze:Arsenal w tym sezonie nie dostał po tyłku u siebie 0:3 w żenujacym stylu.
Dobrze, ze potrafisz podnesc ich na duchu, taki komplement :P
Ostatnio zmieniony 21 gru 2006, 0:09 przez Jarzinho, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Bonso
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bonso » 20 gru 2006, 23:50

Jarzinho pisze:Napewno Raul czy Iker o tym ogl imyslec, ale nie gwiazddeczki
hola, hola, ja nie napisałem, ze piłkarze Realu się tym przejeli i zagrali słabo, tylko że piłkarzy Recre ta tragedia zmobilizowała do dobrej gry i zwycięstwa.
Od Capello nigdy nie spodziewałem sie dobrej gry, ale spodziewałem się dobrych wyników, których po prostu nie ma. Chyba Fabio ciągle nie może sie przystosować, że to już nie Włochy, nie Juve, Roma, że tutaj Catenaccio nie pomoże, tu trzeba grać przede wszystkim atakiem... :/ Oby to zmienił, jak najszybciej, a jak nie to - fuera.

Awatar użytkownika
Jarzinho
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 21 gru 2006, 0:15

Jarzinho pisze:hola, hola, ja nie napisałem, ze piłkarze Realu się tym przejeli i zagrali słabo, tylko że piłkarzy Recre ta tragedia zmobilizowała do dobrej gry i zwycięstwa.

Maiło inaczej zabrzmeic miał byc jeszcze jeden cytat, czy wpływ na gre Realu miala ta tragedia, w kazdym razie nie mialo to ise odniec głwonie do twojej wypowiedzi.
Co do mobilizacji Huelvy pisałem wczesniej, wiec sie zgadzam.

Awatar użytkownika
rkoeman
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: rkoeman » 21 gru 2006, 2:05

makis pisze:
rkoeman pisze:jak chce sie wygrac lige nie mozna dawac ciala grajac u siebie z huelva
Dokladnie. Jak pisalem, nie widzialem meczu, ale z relacji wiem, ze Real przeszedl praktycznie obok spotkania. Z Vigo bylo podobnie :roll: Nieraz nie moge oprzec sie wrazeniu, ze to nie wina taktyki czy trenera, ale samych pilkarzy, ktorym sie po prostu nie chce i ktorzy nie graja w kazdym spotkaniu z pelnym zaangazowaniem. Dzisiaj podobno Fabio znowu sie popisal :?
zeby tak meczyc jak np real w espanyolem w weekend trzeba byc przygotowanym doskonale fizycznie - widac z tym jest gorzej i nagle okazuje sie ze przyjezdza recre w ktorym kilku gosci umie celnie podac, ktos sie spozni, ktos potknie i pada gol. sedzia zauwaza faule jest wolny i pada gol.

a wystarczy grac pilka w kazdym meczu, starac sie prowadzic gre i od razu jest lepiej. przynajmniej kibice nie kibicuja przeciwnikom. rok temu real tak samo tracil punkty z lelakami. nic pod tym wzgledem sie nie zmienilo.

Awatar użytkownika
vakabayashi
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: vakabayashi » 21 gru 2006, 14:27

No to miłe świeta dla mnie i kibiców Realu :shock:
Ekhhh...szkoda sie pocić ze słowami
Wstyd :oops:
Najlepsze ze kibice na SB mieli transparenty popierające Calderona, a pod koniec meczu gwizdali i machali bialymi chustkami :roll:

rkoeman musze Ci oddać ze masz racje co do wielu kwestii, procentuje Twoje chłodne spojrzenie na piłke

Ale nie zgodze sie z krytyką Capello do końca, ja powiem ze to nie jego wina do konca, pilkarzom sie w głowach chyba wywróciło przeszli klasycznie obok meczu

Powoli ide do przekonania ze polityka zostawienia Ronaldo,Beckhama w druzynie nie zmierza w dobra strone.

Cannavaro jak narazie mi szkoda :cry: biedny włoch w hiszpanskiej lidze jest

rkoeman pisze:nic pod tym wzgledem sie nie zmienilo
no niestety
:roll:

Ale piłka sie rządzi cyklami druzyny grają pare lat dobrze a pare zle.
i dla Realu nadejda lata dobrej gry moze 2007 :wink: :?:

ODPOWIEDZ

Wróć do „Hiszpania”