Boże Narodzenie

Chwila oddechu dla stałych bywalców i świeżych owieczek. Trunki oraz coś na ząb w gronie znajomych, jak i dla tych którzy chcą podumać bądź przygadać sobie ramię w ramię z barmanem.
Awatar użytkownika
RóżA
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 7

Boże Narodzenie

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RóżA » 23 gru 2006, 11:33

Co roku takie tematy powstawały, mam nadzieję że i ten się przyjmie :wink:

Chciałbym wszystkim userom tegoż serwisu życzyć pogodnych i radosnych Świąt Bożego Narodzenia, mnóstwo wymarzonych prezentów, spełnienia wszystkich marzeń oraz standardowo zdrowia, szczęścia pomyślności. Do tego wszystkiego dorzucę jeszcze spotkanie się z najukochańszą dla siebie osobą :wink:

WESOŁYCH ŚWIĄT

Awatar użytkownika
czeher
Nałogowy hazardzista
Nałogowy hazardzista
Reputacja: 1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 23 gru 2006, 11:55

RóżA pisze:Co roku takie tematy powstawały, mam nadzieję że i ten się przyjmie Wink
To moze przekoiujemy posty z ubieglych lat i temat bedzie jak ta lala :lol:
W sumie wsyztsko sie zgadza Marry Christmas, Keviny itp :lol2: :lol2:
Swoja droga to Kevin jest juz chyba nasza nowa swiecka tradycja :think: W sumie nie pamietam swiat bez Kevina :shock: :shock: Pewnie ten film beda puszczac gdy Macaulay Culkin bedzie grubo po 50 albo i dluzej :think:

Co do ankiety - zaznaczylem srodkowa opcje :wink:
bo - komercja pozarla wsyztsko, normalnie :heft: tymi wsyztskimi choinkami i zyczeniami, durnymi pioseneczkami - a poza tym oferta u bukow w te dni uboga :boruta:

Awatar użytkownika
cloner
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 8204
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 23 gru 2006, 11:57

czeher pisze:Swoja droga to Kevin jest juz chyba nasza nowa swiecka tradycja :think: W sumie nie pamietam swiat bez Kevina :shock: :shock: Pewnie ten film beda puszczac gdy Macaulay Culkin bedzie grubo po 50 albo i dluzej :think:
Mnie sie tam film z Kevinem podoba i chetnie go ogladam 8) Ale fakt, ze mogliby od czasu do czasu cos nowszego zapodac :P

Awatar użytkownika
spyrczak
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 0
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: spyrczak » 23 gru 2006, 11:58

RóżA pisze:Chciałbym wszystkim userom tegoż serwisu życzyć pogodnych i radosnych Świąt Bożego Narodzenia, mnóstwo wymarzonych prezentów, spełnienia wszystkich marzeń oraz standardowo zdrowia, szczęścia pomyślności. Do tego wszystkiego dorzucę jeszcze spotkanie się z najukochańszą dla siebie osobą Wink
Dzieki stary ;) rowniez zycze wszystkim userom wszystkiego najpiekniejsze w te swieta, zdrowia, spelnienia najskrytszych marzen, aby te nadchodzace swieta spedzili wraz z najblizszymi w gronie rodzinnym z ludzmi bliskimi ich sercu, aby druzynom ktorym sympatyzuja wiodlo sie jak najlepiej (nie dotyczy kibicow Werderu i Schalke :twisted:) :D i wogole wszystkiego naj naj najlepszego ;)

Merry Christmas 8)

A co do ankiety to oczywiscie ze lubie swieta ;) czekam na nie caly rok i to wbrew pozorom nie tylko po to aby zajadac sie karpiem i innymi kalorycznymi bombami :P ale jest to w moim przypadku okres w ktorym moge caly swoj wolny czas poswiecic swojej rodzinie dla ktorej na codzien niestety coraz mniej mam czasu, zapominam o codziennych problemach (zaliczenie z TPI :roll:) i ogolnie jest fajnie :P

Awatar użytkownika
RóżA
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RóżA » 23 gru 2006, 12:00

O Kevina się nie bójcie- zapewne w Sylwestra będzie leciał "Kevin Sam w Nowym Yorku". Tak jest co roku i nie wydaje mi się żeby w najbliższym czasie to się zmieniło :wink:

Awatar użytkownika
Sasha
Skład C
Skład C

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sasha » 23 gru 2006, 12:12

W życiu są pewne 2 rzeczy: śmierć i Kevin sam w domu na świeta. To jest rytuał. Co roku to ogladam bo nuda a i tak mnie zaskakuje bo nie wiem w którym momencie usne :P czekać tylko kiedy bedzie maraton z Macaulay Culkin'em :D

Awatar użytkownika
Martinho
Internetowy napinacz
Kibicuję: cloner

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Martinho » 23 gru 2006, 12:20

Na choince cos sie buja
To Mikolaj nie ma [ch**]
Chociaz nie ma jajek golych
To Wam zyczy swiata wesolych!

Zycze Wam wszystkim pogodnych i rodzinnych swiat Bozego Narodzenia, poczucia magii swiat, duzo prezentow, a w nowym roku radosci z wynikow uzyskiwanych przez swoj ukochany klub w nowym roku i sukcesow w zyciu osobistym, a clonerowi dodatkowo zycze zeby mu te single z kursami 8.00 jak najczesciej wchodzily!

WESOLYCH SWIAT!

Diamen23
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 4681

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Diamen23 » 23 gru 2006, 12:24

A propos Kevina i kolejnych powtórek - w dodatku do Gazety Wyborczej jest wyjaśnione czemu tak jest , a nie inaczej , tzn. czemu na święta zawsze leci to samo. Ano , przeprowadzone badania wskazują na to , że wolimy powtórki od nowości (IMAO). Święta to też czas kiedy mamy puste portfele , nie puszczane są więc reklamy wielu produktów a co za tym idzie nie ma pieniędzy na nowości.
Bo ja wiem , trochę to naciągane. Co roku to samo , Kevina jeszcze strawię , wychowałem się na tym i jak co roku będę oglądać , ale reszta już naprawdę mi się znudziła. Powrót do przyszłości , Zabójcza broń , Ogniem i Mieczem...grr..

A tak poza tym - Wesołego Jajka :oops:

Awatar użytkownika
Sasha
Skład C
Skład C

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sasha » 23 gru 2006, 12:35

No tak boja sie zmienic emisji filmów bo jak efekt był piorunujący X lat temu to nie zmieniaja taktyki i jada dalej na podgrzewanych kotletach. ZWYCIĘSKIEGO SKŁADU SIE NIE ZMIENIA. Do Kevina brakuje jeszcze Pogromcy duchów i wszystko. Ile razy to leciało nie mam pytań. Kevin mimo wszystko ujdzie ale monotonia tego sprawia, że nie chce sie odchodzić od stołu. Harrego Pottera to ja nie bede ogladał ale Puchatka czemu nie :D

Życze wszystkim Wesołych Świąt

Awatar użytkownika
futbolowa
Czerwona Diablica
Reputacja: 2025
Kibicuję: RKS Raków + ManUTD
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: futbolowa » 23 gru 2006, 12:35

Ja również życzę Wam wszystkim pogody ducha w te święta :* Dużo zdrówka i rodzinnej atmosfery... No i wszystkiego, co się tam życzy - i tak każdy wie, o co chodzi :D

Co do ankiety - świąt nie lubię baaaardzo. Tzn. nie lubię Wigilii zwłaszcza. W moim domu pojęcie 'ciepło rodzinne' nie funkcjonuje. Po 15 minutach brat wychodzi posiedzieć z kumplami w samochodzie/postać pod klatką, rodzice zaczynają się kłócić, po czym mamusia chwyta laptopa i wchodzi na czat, a ojciec zasypia.
Dla mnie święta już dawno straciły swą magię [chociaż... czy kiedykolwiek ją miały?]. Nienawidzę karpia, suszonych śliwek, kolęd i łamania opłatkiem. Jedyny pozytywny aspekt to to, że mój kot wspina się na choinkę i zaczyna ją demolować.

Także... Wigilia w tym roku będzie - standardowo - do dupy. Na szczęście dwa kolejne dni, spędzone z ukochaną osobą powinny mi to wszystko wynagrodzić :)

Awatar użytkownika
RóżA
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RóżA » 23 gru 2006, 12:45

U mnie na całe szczęście Wigilia wygląda nieco inaczej niż u futbolowej. Zjeżdża się do mnie cała najbliższa rodzina, wszyscy siadamy do stołu i to właśnie sprawia że do salonu wstępuje ta cała świąteczna atmosfera. Co prawda nie śpiewamy kolęd, nie zapraszamy do domu na siłę bezdomnego tylko po to żeby zająć jedno wolne miejsce czy też nie jemy na stogu siana, ale to mi wystarcza :wink:

Awatar użytkownika
Sasha
Skład C
Skład C

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sasha » 23 gru 2006, 12:58

Ja spędzam świeta z najbliższa rodziną bo na dalsza nie ma co liczyć. Z rodzina to najlepiej na fotce a co do czego to pierwsi Cie dojadął. Ja lubie świeta bo to jest wolny czas od basenu, szkoły i moge pogadać ze starymi (moze to i głupie ale czasami mi tego brak) tak nacodzień nie mam czasu bo widze tylko mich jak przychodze z terningu a nie mam siły na cokolwiek a tydzień z nimi pewnie tak mnie znudzi ze nie bedzie mi sie chciało na nich patrzeć i ich słuchac :P

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo
Reputacja: 18

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 23 gru 2006, 13:01

Świąt nie lubię bo nie. Sam nie wiem czy ta większa ilość teoretycznie wolnego czasu to wada czy zaleta. Nie lubię też składać życzeń, ale to akurat odnosi się nie tylko do Świąt. Najbardziej dramatyczny moment to dla mnie dzielenie się opłatkiem, ale zdaję sobie z tego sprawę, że to może coś ze mną jest bardzo nie tak jak powinno.

Zyczę Wam wszystkim na maksa fajnych Świąt. Każdy z osobna sam najlepiej wie o jakich Świętach marzy i niech właśnie takie będą. Pozdro600

Przy okazji polecam dwa filmiki zamieszczone na tej stronie -> http://antygon.blogspot.com/2006/12/tow ... andii.html

Awatar użytkownika
Gomez
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Gomez » 23 gru 2006, 13:09

Niggaz pisze:ŚNie lubię też składać życzeń, ale to akurat odnosi się nie tylko do Świąt. Najbardziej dramatyczny moment to dla mnie dzielenie się opłatkiem,
moze nie jestes zbytnio wylewny...

Awatar użytkownika
Dratinho
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dratinho » 23 gru 2006, 13:35

Z okazji Swiat Bozego Narodzenia życzę wszystkim forumowiczom wielu radosnych przezyc, wewnetrznego spokoju, radosci oraz blogoslawienstwa Bozego w kazdym dniu nadchodzacego Roku. No i oczywiście żeby wasze ukochane kluby odnosiły dużo sukcesów. a Królewskim życzę zwycięstwa w pucharze Copa:P

ODPOWIEDZ

Wróć do „Hyde Park”