bbaros pisze:tak Arsenal to wspaniały przykład... powiedz mi ilu Anglikow wybiega średnio w podstawowej 11 tego klubu? kto jak kto ale kibic Arsenalu nie powinien wypowiadać sie negatywnie o polityce transferowej innych klubów. to juz Chelsea jest lepsza bo jej trzon stanowią Anglicy a nie jak w Arsenalu mieszanka z całego świata...zenada jak dla mnie. Real przynajmniej ma jakiś wychowanków a to że kupuje młodych graczy z Ameryki Pld to nic zlego.
Zobaczymy ile tych wuychowankow Real bedzie mial za dwa- trzy lata. Stawiam, ze zostanei Iker i byc moze Raul. Niestety prawda jest okrutna Real nie potrafi sobie wychowac pilkarzy. Real moze miec 20 wychowankow, co z tego skoro sa nimi zawodnicy typu Pavon, Mejia, Minambres, Borja itp. To raczej zawodnicy do załatania kadry, a nie do gry na swiatowym poziomie.
Polityka transferowa jest komiczna, przeplacaja za kazdego zawodnika
Nigdy nie bede pochwalal polityki takze Arsenalu, tylko oni potrafia kupowac zawodnikow, mozna powiedziec za GROSZE. Ile kosztował Arsenal zawodnicy typu Theo, Ade, Cesc[*] Kolo, van Persie, Flamini, Eboue. Pewnei dobrze dobrac to Arsenal kupuje 4-5 zawodnikow o takim samym talencie badz wiekszym niz Real jednego.
Co to mail oznaczyc, bo nie potrafie zrozumiec, komplement, ironia, czy moze krytyka.bbaros pisze:czyzby przemawiała przez ciebie zazdrosc? Duma Katalonii za to kupuje Islandczyka który nic wielkiego do druzyny nie wnosi. Widac w tym twoim klubie tez cos szwankuje... przeciez macie tylu wpsanialych wychowankow o la boga
Chcesz porownania wychowankow Barcy i Realu, wiesz mi nie warto.