Real Madryt (zbiorczy) (cz.2)

Awatar użytkownika
Jarzinho
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 16

Post autor: Jarzinho » 23 gru 2006, 18:19

bbaros pisze:tak Arsenal to wspaniały przykład... powiedz mi ilu Anglikow wybiega średnio w podstawowej 11 tego klubu? kto jak kto ale kibic Arsenalu nie powinien wypowiadać sie negatywnie o polityce transferowej innych klubów. to juz Chelsea jest lepsza bo jej trzon stanowią Anglicy a nie jak w Arsenalu mieszanka z całego świata...zenada jak dla mnie. Real przynajmniej ma jakiś wychowanków a to że kupuje młodych graczy z Ameryki Pld to nic zlego.

Zobaczymy ile tych wuychowankow Real bedzie mial za dwa- trzy lata. Stawiam, ze zostanei Iker i byc moze Raul. Niestety prawda jest okrutna Real nie potrafi sobie wychowac pilkarzy. Real moze miec 20 wychowankow, co z tego skoro sa nimi zawodnicy typu Pavon, Mejia, Minambres, Borja itp. To raczej zawodnicy do załatania kadry, a nie do gry na swiatowym poziomie.

Polityka transferowa jest komiczna, przeplacaja za kazdego zawodnika :twisted: Robinho, Gago, Higuain. Przeciez to mlodzi zawodnicy a ile kosztowali 60 mln czy 70.
Nigdy nie bede pochwalal polityki takze Arsenalu, tylko oni potrafia kupowac zawodnikow, mozna powiedziec za GROSZE. Ile kosztował Arsenal zawodnicy typu Theo, Ade, Cesc[*] Kolo, van Persie, Flamini, Eboue. Pewnei dobrze dobrac to Arsenal kupuje 4-5 zawodnikow o takim samym talencie badz wiekszym niz Real jednego.
bbaros pisze:czyzby przemawiała przez ciebie zazdrosc? Duma Katalonii za to kupuje Islandczyka który nic wielkiego do druzyny nie wnosi. Widac w tym twoim klubie tez cos szwankuje... przeciez macie tylu wpsanialych wychowankow o la boga
Co to mail oznaczyc, bo nie potrafie zrozumiec, komplement, ironia, czy moze krytyka.
Chcesz porownania wychowankow Barcy i Realu, wiesz mi nie warto.

Wróć do „Hiszpania”