Jarzinho pisze:Arbeloa nie jest podstawowym zawodnikiem Depor
Javier Balboa grywa w Raicingu Santander, ostatnio stzrelił nawet gola przeciwko Mallorce, jest tam rezerwowym
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Toudinho » 24 gru 2006, 15:55
Jarzinho pisze:Arbeloa nie jest podstawowym zawodnikiem Depor
Toudinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 24 gru 2006, 15:57
brylancik pisze:Jesteś pewien co do Arbeloy?
Nap odstawie meczy, ktore widziałem w jego wykonaniu. Najpierw szans nei dostawał, bo był i Maxi i Martin, pozniej nie gral najlepiej, tak naprawde najlepszy jego mecz to ten z zeszłego weekendu z Getafe, wczesniej nie imponował. Przeziez Mista mial byc zastepca Petrova, tylko jesli pamietam przytrafila mu sie kontuzja i dlatego tylko Jurdado wskoczyl. W meczu z Barca takze nie imponował w przeciwienstwie do byłego zawodnika Valencii.brylancik pisze:Oprócz wyżej wymienionych jest jeszcze Balboa który również w zeszłym sezonie był zawodnikiem Castylii a teraz ogrywa w PD. Na jakiej postawie twierdzisz, że Jurado wcześniej w barwach Atletico spisywał się przeciętnie?
Jarzinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: brylancik » 24 gru 2006, 16:05
Jego nominalną pozycją jest środek obrony, ale czasem trener z konieczności ustawia go na boku. Zresztą myślę że Toudinho Ci już wystarczająco wytłumaczyłJarzinho pisze: Jesli gra na prawej obronie w Deportivo to tak.
meczówNap odstawie meczy, ktore widziałem w jego wykonaniu.
Właśnie coś mi się wydaje, że widziałeś go tylko w meczu z Barceloną. Jurado (nie jest na wypożyczeniu z Realu tylko sprzedaliśmy go za ok. 3mln z możliwością odkupienia za 2 lata za dwukrotnie wyższą cenę) grał w początkowych meczach tylko ostatnie 30min ale w każdym z nich pokazywał że ma talent do konstruowania akcji i wreszcie trener zaczął mu ufać w większym stopniu (pomimo tak młodego wieku). Błagam Cię, jak nie znasz na temat jakiejś sprawy to nie pisz.Jarzinho pisze:Przeziez Mista mial byc zastepca Petrova, tylko jesli pamietam przytrafila mu sie kontuzja i dlatego tylko Jurdado wskoczyl. W meczu z Barca takze nie imponował w przeciwienstwie do byłego zawodnika Valencii.
brylancik
Post Wyświetl pojedynczy post autor: rkoeman » 24 gru 2006, 16:19
rkoeman
Post Wyświetl pojedynczy post autor: dawdi17 » 24 gru 2006, 17:06
dawdi17
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Diamen23 » 24 gru 2006, 19:06
Diamen23
Post Wyświetl pojedynczy post autor: brylancik » 24 gru 2006, 20:33
On jest Portugalczykiemdawdi17 pisze:Queiros
brylancik
Post Wyświetl pojedynczy post autor: dawdi17 » 24 gru 2006, 21:09
dawdi17
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 24 gru 2006, 21:37
Tak na dobrą sprawę to trudno powiedzieć o co bbarosowi chodziło. Chciał odwrócić kota ogonem używając (z miernym skutkiem) ironii po czym szybko się wycofał i zdania w kwestii wychowanków już nie zabrał. Ograniczył się już tylko do pyskówekbbaros pisze:czyzby przemawiała przez ciebie zazdrosc? Duma Katalonii za to kupuje Islandczyka który nic wielkiego do druzyny nie wnosi. Widac w tym twoim klubie tez cos szwankuje... przeciez macie tylu wpsanialych wychowankow o la bogaNiggaz pisze:Genialna polityka wręcz. Wydać około 40 mln euro na trzech (Marcelo, Gago, Higuain) młokosów z Ameryki Płd. a wychowanków olać ciepłym moczem. W Madrycie jak widać nic się nie zmienia.
Mentor
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 24 gru 2006, 21:54
brylancik pisze:Zmiana nicka nie sprawi, że osoby które wcześniej Cię uważąły za debila zmienią zdanie To tak ode mnie od serca, jako że mamy święta.
Jarzinho

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 25 gru 2006, 17:06
Zaza

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 28 gru 2006, 14:15
Zaza
Post Wyświetl pojedynczy post autor: KoperFCB » 28 gru 2006, 14:17
KoperFCB
Post Wyświetl pojedynczy post autor: brylancik » 28 gru 2006, 14:25
Zaza pisze:Ali-Baba
brylancik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 28 gru 2006, 14:30
Dzis wymiana Kaka' - Cassanobrylancik pisze:Pamiętam jak raz się nabrałem że Real w końcu kupił Joaquina
Zaza
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio