Mercato Nerrazzurich!

Awatar użytkownika
Sero
El Nerazzurro
Reputacja: 4

Post autor: Sero » 26 gru 2006, 10:44

Diamen23 pisze:Drugi to środkowy obrońca , Andrea Ranocchi. Osiemnastolatek z Arezzo robi furorę w drugiej lidze co zaowocowało zainteresowaniem wielu mocnych klubów.
Ranocchi wydaje się być bardzo perspektywistycznym zawodnikiem , raczej nie odrazo do pierwszego składu , ale na przyszłość

Problem polega na tym, że narazie nie zagrał ani razu w barwach Arezzo :lol: Coś mi się wydaje, że w primaverze możemy mieć kilku podobnych grajków. Zresztą ciekawe gdzie Branca go wypatrzył :think:

Grella dopiero przyszedł by latem, a do tego czasu może się wiele zmienić. Zresztą nigdy nie uwarzałem go za jakiegoś dobrego gracza (choć podobnie wypowiadałem się o Dacourcie :p )

Babel pisze:W kontekscie ofensywnego pomocnika pojawia się tez nazwisko Luisa Jimeneza

Co ciekawe był już nawet news ze dwa miesiące temu gdzie niby podpisał kontrakt z Interem i już zimą miałby dołączyć. Tak się tylko zastanawiam czy nie lepszym rowiązaniem był by Rossina z Torino. Jesieni wymiatał w Torino, strzelił kilka ważnych goli ma dopiero 22 lata, a do tego jest Włochem. Tak więc jeśli mamy się kimś wzmacniać Alessandro wydaje mi się najlepszą opcją. Jeśli nie to tak jak napisał Babel nie ma się czym martwić gdyż obecna kadra gwarantuje zwycięstwa.

Wróć do „Wracając Do Meritum”