najlepsza 11 rep. hiszpanii

Awatar użytkownika
RóżA
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 7

Post autor: RóżA » 26 gru 2006, 13:03

Ja rozpętałem wojnę to i ja postaram się ją zakończyć. Postaram się również wszystko ułożyć w spójną całość, ale nic nie obiecuję, w końcu wczoraj post się skończył... :twisted:

Zacznę może od zdania które mnie zabolało najbardziej:
rkoeman pisze:nie kibice arse a ludzie wypowiadajacy sie w tym temacie. z tego co czytalem znasz sie na pilce wiec tobie bym nie zarzucil niedocenianie iniesty. jednak jako kibic kanonierow przeceniasz cesca.
Rozumiem że te słowa z niedocenianiem Iniesty były kierowane do mnie? Mylisz się. Ja w żadnym wypadku nie niedoceniam Andresa. Już na poprzednich stronach z resztą o tym pisałem. Dla mnie Iniesta gra bardzo podobnie do Cesca, ten sam styl, ten sam boiskowy charakter i te same przyzwyczajenia. Pisałem również że o tym kto będzie grał w reprezentacji będzie decydowała chwila- zależy który z nich będzie w wyższej formie. Teraz jest to Iniesta, który jest w doskonałej formie, ale jeszcze w zeszłym toku to Fabregas bardziej zasługiwał na reprezentowanie Hiszpanii. Poza tym ich umiejętności są porównywalne i nie można mówić że któryś z nich 'bije na głowę' drugiego :wink:

rkoeman pisze:arsenal wielkim klubem nie byl nigdy. i nie bedzie nim w przyszlosci.
Że co? Że jak? Że krowa to piękny ptak? Tylko jej skrzydełek brak :]
Tym stwierdzeniem mnie rozwaliłeś. Serio. Nawet nie chce mi się tego komentować- zrobili to moi poprzednicy.

I tym optymistycznym akcentem pora chyba skończyć ten OT :wink:

Wróć do „Hiszpania”