Piłkarz roku by FIFA

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo
Reputacja: 18

Post autor: Mentor » 27 gru 2006, 14:58

bbaros pisze:po co mam sie produkowac jesli smieszny mentor i tak podwazy moje argumnty. jesli uwazasz ze Zidane nie powinien dostac nominacji to szkoda mi ciebie chlopcze.
:]
Nawet sobie nie wyborażasz jaki ubaw z Ciebie mamy. Wyjmij smoczek z buziaczka i pyskuj dalej :]
bbaros pisze:ZZ gral reguralnie w klubie i doprowadzil Francje do finalu MS jesli dla was to za malo to jestes uposledzeni...
Ej no bez takich. Jak już zdecydowałeś się coś napisać na temat (tak swoją drogą to brawa dla Ciebie za postępy) to bądź precyzyjny.
Zidane przez cały sezon grał regularny piach w barwach Realu będąc bardziej jego osłabieniem niż wzmocnieniem. Udało mu się jednak zagrać 4 dobre mecze na Mundialu. Jako bonus można mu zaliczyć jeszcze fatality na Materazzim w finale MŚ.
Bonso pisze:Zidane tą nominacje i te nagrody dostał w największym stopniu za całokształt, za całą kariere, a za to mu sie akurat należało jak mało komu.
Otóż to. Jakaś nagroda za całokształt mu się należała. Wyróżnienie wśród najlepszych piłkarzy 2006 roku jednak na pewno nie.
Bonso pisze:Henry tam powinien być, jak nie za Zizou, to za Ronaldinho...
Na raczej za Zizou bo arguemntów na korzyść Dinho również jest więcej niż na korzyść Zinedine'a.

bbaros pisze:zasluzym na nominacje, a argumnty juz podawalem, poczytaj sobie temat.
:o
bbaros to kłamczuch!

Wróć do „Piłka nożna na świecie”