bbaros pisze:po co mam sie produkowac jesli smieszny mentor i tak podwazy moje argumnty. jesli uwazasz ze Zidane nie powinien dostac nominacji to szkoda mi ciebie chlopcze.
Nawet sobie nie wyborażasz jaki ubaw z Ciebie mamy. Wyjmij smoczek z buziaczka i pyskuj dalej
Ej no bez takich. Jak już zdecydowałeś się coś napisać na temat (tak swoją drogą to brawa dla Ciebie za postępy) to bądź precyzyjny.bbaros pisze:ZZ gral reguralnie w klubie i doprowadzil Francje do finalu MS jesli dla was to za malo to jestes uposledzeni...
Zidane przez cały sezon grał regularny piach w barwach Realu będąc bardziej jego osłabieniem niż wzmocnieniem. Udało mu się jednak zagrać 4 dobre mecze na Mundialu. Jako bonus można mu zaliczyć jeszcze fatality na Materazzim w finale MŚ.
Otóż to. Jakaś nagroda za całokształt mu się należała. Wyróżnienie wśród najlepszych piłkarzy 2006 roku jednak na pewno nie.Bonso pisze:Zidane tą nominacje i te nagrody dostał w największym stopniu za całokształt, za całą kariere, a za to mu sie akurat należało jak mało komu.
Na raczej za Zizou bo arguemntów na korzyść Dinho również jest więcej niż na korzyść Zinedine'a.Bonso pisze:Henry tam powinien być, jak nie za Zizou, to za Ronaldinho...
bbaros pisze:zasluzym na nominacje, a argumnty juz podawalem, poczytaj sobie temat.
bbaros to kłamczuch!