Kto mistrzem w Anglii w sezonie 2006/2007

Awatar użytkownika
John Travolta
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 5
Kibicuję: Manchester United

Post autor: John Travolta » 28 gru 2006, 18:17

Do MU na drugą część sezonu przyjdzie Larson własnie po to by odciązyc Roo Saha i Ronaldo, dodatkowo z wyporzyczenia wraca Rossi i jeszcze chińczyk Dong(nie wiem w sumie czego sie po nim spodziewac w drugiej belgijskiej był królem strzelców a w sparingach grał niezle...), Ferguson wzmocni tez pewnie pomoc, bo za często musi grac O'Shea. Jeszcze jeden gracz i skład bedzie kompletny.

A co do składu Chelsea juz pisałem wczesniej, ale nikt nie przeczytał ( nie było takie długie...) Jose sie przeliczył i ma tylko dwóch srodkowych obronców, a 9 pomocników, a i tak prawie cały czas grają Essien-Makelele-Lampard-Ballack. Jesli Ballack i Sheva nie zaczną grac na miare oczekiwac w drugiej częsci sezonu to wg mnie Chelsea nie wygra ligi. Jose uparł sie na nowy system i bedzie nim grał pewnie do konca, bo zmiana systemu w srodku sezonu tez mu na dobre nie wyjdzie.

Arsenal ciągle ma szanse, ale wiadomo jakie... teraz graja z najsilniejszymi u siebie, ale maja duzo wyjazdów z przeciętymi druzynami, a wiemy jak sie gra Arsenalowi z takimi druzynami, szczególnie na wyjezdzie. Niewiadomo tez jak młodzi gracze zniosą cały sezon, Cesc juz wygląda na nieco przemęczonego (tak mi sie przynajmniej wydaje) problem kontuzji tez tak łatwo nie minie, zawsze był i nie sądze zeby nagle zniknął...

Wróć do „Anglia”