Post Wyświetl pojedynczy post autor: Havok » 23 gru 2006, 23:04
Havok
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 24 gru 2006, 3:49
Plany są zawsze, tylko dlaczego Juve zawaliło Puchar Włoch w tym roku? Mieli szansę, a jej nie wykorzystalimaciek_88 pisze:przynajmniej UEFA
Tomusmc
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Lakier » 24 gru 2006, 9:54
Dla mnie w ogóle jest głupotą porównywać Fiata do Tamoil. Zawsze główny sponsor jest na koszulkach danego klubu, a Fiat jako podsponsor nie ma na to szans niestety. To co mówi kolega wyżej jest prawdą. Dlaczego producent samochodów nigdy nie był na koszulkach Juve? Poprostu albo jest 'za biedny' albo sam nie chciał...
Tomusmc pisze: Plany są zawsze, tylko dlaczego Juve zawaliło Puchar Włoch w tym roku? Mieli szansę, a jej nie wykorzystali
Havok pisze:Takie małe sprostowanie. Fiat nie jest bogatsza firma niz Tamaoil. Wręcz przeciwnie. Jeszcze nie tak dawno, Fiat miał zostac kupiony przez GM. Jednak do tranzakcji nie doszło, bodajze z powodu zbyt wysokich długów włoskiego potentata motoryzacyjnego. Dopiero od momentu wprowadzenia Pandy na rynek, Fiat wychodzi na prosta. Ja sie osobiosci dziwie skad firma ma pieniadze na transfery Juve przy swoim ogromnym długu. Licze ze po awansie do Serie A, znajda jakiegos powaznego, strategicznego sponsora, w sumie to jest o tym przekonany. Pozostaje nam cierpliwie czekac do konca sezonu i modlic sie o miloiony dolarów wraz z przybyciem inwestora. Pozdrawiam. Wesołych Świąt
Lakier
Post Wyświetl pojedynczy post autor: maciek_88 » 24 gru 2006, 11:14
Bo straciliśmy gola w 120 minucie a potem karnego strzelał Buffon, bo reszta nie miała jajTomusmc pisze:
Plany są zawsze, tylko dlaczego Juve zawaliło Puchar Włoch w tym roku? Mieli szansę, a jej nie wykorzystali
maciek_88
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Havok » 24 gru 2006, 11:58
Był artykuł o tym w "Wprost". Nie mam już tego numeru, ale podałby Ci dokłada numer egzemplarza, date wydania i strone gdzie widnieje owa informacja. PozdroHavok napisał:
Takie małe sprostowanie. Fiat nie jest bogatsza firma niz Tamaoil. Wręcz przeciwnie. Jeszcze nie tak dawno, Fiat miał zostac kupiony przez GM. Jednak do tranzakcji nie doszło, bodajze z powodu zbyt wysokich długów włoskiego potentata motoryzacyjnego. Dopiero od momentu wprowadzenia Pandy na rynek, Fiat wychodzi na prosta. Ja sie osobiosci dziwie skad firma ma pieniadze na transfery Juve przy swoim ogromnym długu. Licze ze po awansie do Serie A, znajda jakiegos powaznego, strategicznego sponsora, w sumie to jest o tym przekonany. Pozostaje nam cierpliwie czekac do konca sezonu i modlic sie o miloiony dolarów wraz z przybyciem inwestora. Pozdrawiam. Wesołych Świąt
Skad masz te informacje? Fiat, to rowniez Alfa Romeo, Iveco, Maserati, sponsoruje F1 (wiesz jaka kasa musi na to isc?), wiec watpie aby Tamoil byl bogatszy.
Havok
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 24 gru 2006, 22:14
Żadne wytłumaczenie z Twojej strony.Lakier pisze:byl to pierwszy powazny mecz po degradacji,
byl to pierwszy powazny mecz Didiera od 2 lat,
Didier nie mial wystarczjaco czasu na stworzenie druzyny.
starczy?
To był dopiero początek PW, a co byśmy powiedzieli w finale? To też nie jest żadne wytłumaczeniemaciek_88 pisze:Bo straciliśmy gola w 120 minucie a potem karnego strzelał Buffon, bo reszta nie miała jaj
Tomusmc
Post Wyświetl pojedynczy post autor: maciek_88 » 24 gru 2006, 22:57
Ale ja nie próbuję nikogo tłumaczyc. Trzeba sobie jasno powiedziec, że po ewentualnym awansie (wolę nie mówic ,,hop") będzie cholernie ciężko. Formacja, która była naszą dumą, której 3 reprezentantów trafiło do 11 roku rozpadła się, a zastępcy nie są nawet w połowie pewni jak wspomniana 3. Wyjątkiem jest niby Kovac, ale chyba ostatnio miał kontuzję i jesteśmy skazaani na to co mamy teraz. Co można też powiedziec o pomocy, w której występuje 2 młokosów na środku (ostatnio wreszcie wrócił Zanetti) z obrońcą na prawym skrzydle i napastnikiem na lewym... Mam nadzieję, że zarząd to widzi i nie zostawi tak tego. Inna sprawa, że nie wiadomo jak będzie wyglądała gra pod przewodnictwem DD w Serie A, na razie Francuz mnie nie przekonał w roli treneraTomusmc pisze:To był dopiero początek PW, a co byśmy powiedzieli w finale? To też nie jest żadne wytłumaczeniemaciek_88 pisze:Bo straciliśmy gola w 120 minucie a potem karnego strzelał Buffon, bo reszta nie miała jaj
maciek_88

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Paolo_Rossi » 29 gru 2006, 12:31
maciek_88 pisze:Co można też powiedziec o pomocy, w której występuje 2 młokosów na środku (ostatnio wreszcie wrócił Zanetti)
maciek_88 pisze:napastnikiem na lewym...
maciek_88 pisze:am nadzieję, że zarząd to widzi i nie zostawi tak tego.
Paolo_Rossi
Post Wyświetl pojedynczy post autor: maciek_88 » 29 gru 2006, 12:44
Jakie nastroje, tyle postówPaolo_Rossi pisze: PS.Co taki zastój w tym temacie?
maciek_88
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sawyer » 29 gru 2006, 13:24
maciek_88 pisze:Zobaczymy co przyniesie lato
Sawyer

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 29 gru 2006, 15:23
Zaza
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bete » 30 gru 2006, 13:14
co wy na to? mam nadzieje ze sie nie uda bo bozinow ma duży talentNapastnik Juventusu Waleri Bożinow potwierdza zainteresowanie jego osobą włodarzy AC Milan.
W wywiadzie udzielonym dla jednej z bułgarskich gazet Bożinow powiedzał: „Wiem, że Milan jest mną zainteresowany. Jednak Rossoneri będą musieli negocjować warunki transferu z Fiorentiną i Juventusem”.
Bete
Post Wyświetl pojedynczy post autor: maciek_88 » 30 gru 2006, 13:35
maciek_88
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bete » 30 gru 2006, 17:37
Bete
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Havok » 31 gru 2006, 15:17
Havok
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio