Tak naprawde to było na odwrótJarzinho pisze:Pozniej Rafa pomyslal, ze skoro gra tak w reprezentacji to dlaczego nie w klubie.
Co do powrotu Momo, to dla mnie sytuacja jest jasna. Gerrard wróci na prawą stronę. Notabene od Pennanta wymagało się o wiele więcej, niestety póki co nie spełnia oczekiwań. Z drugiej strony kłania się ponownie ta Benitezowa rotacja
McLaren sugerował, że skoro Steven strzelił aż tyle tych bramek na prawej pomocy to w reprezentacji też tak będzie potrafił. Gdyby grał na środku wg mnie mógłby strzelić tych bramek więcej niż te 23. Gerrard ciągle jest ofiarą swojej uniwersalności. Sam mówił, że nie ważna jest dla niego pozycja, póki będzie w podstawowym składzie, dodając jednak, że jego ulubioną pozycją jest środek pomocy (nie def.!). Lampard zawsze jakoś grał na swojej pozycji i nikt nie ma zamiaru go przesunąć na flanke.
Mam nadzieje, że dwa słabsze występy Gerrarda to tylko chwilowa słabsza dyspozycja, a od nowego roku zacznie grać conajmniej tak dobrze jak w poprzednim sezonie (tyle, że na środku
---
Liverpool FC - Bolton Wanderers 3:0 (0:0)
Świetny mecz w wykonaniu The Reds