Wszystko o Pro Evolution Soccer - Strona 24

Chwila oddechu dla stałych bywalców i świeżych owieczek. Trunki oraz coś na ząb w gronie znajomych, jak i dla tych którzy chcą podumać bądź przygadać sobie ramię w ramię z barmanem.
1tomek1
Podawacz Piłek
Podawacz Piłek
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: 1tomek1 » 17 gru 2006, 11:56

OK chodzi. :lol: Dajcie jakis link z ktorego mozna sciagnac liga angileska i niemiecka i rozne uaktualnienia.Byl bym badzo wdzieczny (link od "spyrczak" nie dziala :( )

Awatar użytkownika
spyrczak
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: spyrczak » 18 gru 2006, 17:24

1tomek1 pisze:OK chodzi. Laughing Dajcie jakis link z ktorego mozna sciagnac liga angileska i niemiecka i rozne uaktualnienia.Byl bym badzo wdzieczny (link od "spyrczak" nie dziala Sad )

Tu masz to samo wrzucone jeszcze raz ;) http://www.sendspace.com/file/72uufl

baw sie ;)
spyrczak pisze:-100% oryginalne nazwy klubow Wink
-100% oryginalne emblematy klubow Wink
-100% oryginalne nazwy stadionow Wink
-100% oryginalne nazwy lig i pucharow Wink
-Bundesliga zamiast ligi C Wink
-dodane druzyny z tegorocznej edycji LM Wink
-aktualne transfery Wink
-99% oryginalne stroje z Premiership Wink
-99% oryginalne stroje z Bundesligi Wink

Jest to option file wiec po sciagniecia nalzey rozpakowac i wkleic do do nastepujacego folderu: C:\Documents and Settings\Moje dokumenty\KONAMI\Pro Evolution Soccer 6\save\folder1 i potwierdzic nadpisanie pliku Wink

Szymon-RTS
Trampkarz
Trampkarz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Szymon-RTS » 29 gru 2006, 11:38

Witam . PES 6 mnie trochę rozczarował grafika genialna ale opcje i transfery to tragedia .

stomil olsztyn forever
Skład C
Skład C

Post Wyświetl pojedynczy post autor: stomil olsztyn forever » 29 gru 2006, 11:50

Mi tez sie wydaje ze ta czesc jest troche niedopracowana .. Zeby kupic jakiegos dobrego zawodnika trzeba wydac ponad 30.000 (tej kasy,pktow?). Pozatym obroncy blokuja polowe moich strzalow... :?
Moglby ktos powiedziec jak grac przez siec? Specjalnie kupilem orginala a nie wiem jak wlaczyc .. wiem tylko ze sie trzeba gdzie zarejestrowac, ale gdzie? :cry:

1tomek1
Podawacz Piłek
Podawacz Piłek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: 1tomek1 » 01 sty 2007, 19:16

wytlumaczy mi katos jak dokladnie uzywac programu dkz studio zeby wgrywac sciagniete z internetu rozne dodatki i patche?? pliss

Moofasa
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Moofasa » 01 sty 2007, 19:50

stomil olsztyn forever pisze:Mi tez sie wydaje ze ta czesc jest troche niedopracowana ..
W jakim sensie :shock: Napewno PES jest lepszy niż FIFA :roll:

stomil olsztyn forever pisze:Zeby kupic jakiegos dobrego zawodnika trzeba wydac ponad 30.000

Zapewne chodzi Ci o Master League. Otóż jak zaczynasz grać w ML to na początku masz takie opcje. Nie pamiętam jak to szło po kolei, ale wybierasz poziom trudności gry, klub którym chcesz grać, i jest tam coś takiego jak 'aktywność transferowa'. Czyli ustawiasz sobie poziom trudnośći podczas 'Negociations round'. Jak masz ustawiony najwyższy poziom to się nie dziw że trudno jest wyciągnąc graczy z ich klubów :roll:

stomil olsztyn forever pisze:Pozatym obroncy blokuja polowe moich strzalow...
No to czyli prosty wniosek... jesteś za słaby :wink: To chyba dobrze że komputer myśli, że jest lepszy i mądrzejszy niż w poprzednich seriach nie ? Potrenuj sobie na niższych poziomach, zrób sobie taktykę która odzwieciedlałaby twoje mocne strony podczas gry w PEs'a.

stomil olsztyn forever pisze:oglby ktos powiedziec jak grac przez siec?
A jakiego masz neta? Jak masz poniżej 256 kb /s to nie opłaca Ci się grać nawet, duuużo lagów.. Aha, i przez neta czy PS2 ?
Ja osobiście gram przez neta na Ps2 i wszystko jest ok. treba tylko ustawić sobie połączenie sieciowe, jak masz konsole to kupić kabel (ok 3 zl) i ustawić sobie opcje sieciowe w samej grze :wink:

A ja mam inną sprawę :)
Jak już wyżej pisałem mam Ps2 ale nie mam jeszcze option file'ów :cry: spryczak czy te of które ty podałeś będą chodziły na Ps2? Chodzi mi głównie o of z butami nike, prawdziwymi nazwami drużyn i zawodników, herbami klubów 8) Wiem ze jak będe miał tego of to przegrać go na Cd uruchomić SWAPA i skopiować tego option file'a. Ale nie wiem czy te z PC będą działały na Ps2 :cry:
Proszę o pomoc

Awatar użytkownika
spyrczak
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: spyrczak » 01 sty 2007, 20:23

Moofasa pisze:ak już wyżej pisałem mam Ps2 ale nie mam jeszcze option file'ów Crying or Very sad spryczak czy te of które ty podałeś będą chodziły na Ps2? Chodzi mi głównie o of z butami nike, prawdziwymi nazwami drużyn i zawodników, herbami klubów Cool Wiem ze jak będe miał tego of to przegrać go na Cd uruchomić SWAPA i skopiować tego option file'a. Ale nie wiem czy te z PC będą działały na Ps2 Crying or Very sad
Proszę o pomoc
Nie bedzie dzialal OF z PC na PS2 :( ale zerknij tutaj http://www.issonline.pl/download/index. ... gory&id=57 ;) a tu http://mysite.wanadoo-members.co.uk/cd2mem/index.html masz jak go zainstalowac ;)

Awatar użytkownika
Wosek07
Skład B
Skład B

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Wosek07 » 01 sty 2007, 20:32

Witam
Mam problem i mam nadzieje, że ktoś mi pomoże.
Gdy włączam grę to normalnie się ładuje.
Potem mija ten znaczek Konami i tam jeszcze coś na białym tle i gra mi się przycina.
Co zrobić aby tą wadę zlikwidować?
Pomocy pls

stomil olsztyn forever
Skład C
Skład C

Post Wyświetl pojedynczy post autor: stomil olsztyn forever » 01 sty 2007, 21:43

Nie chodzilo mi o to ze nie moge strzelic gola , wygrac , ale mnie troche to denerwuje , ze nie ma miejsca do oddania strzalu. Narazie gram Fiorentiną. W drugiej lidze 1 miejsce po wejsciu do pierwszej zdobylem mistrzostwo a praktycznie nikogo nie kupilem :? Gram na Czempionie i poziom gry - Bardzo trudny , a wiec nie powiedzialbym ze jestem amatorem :lol: A pozatym to moim zdaniem nawet nie ma sensu porownywac Pes'a do fify bo wiadomo ze pes jest o wiele lepszy 8)
Neta mam 512kb/s i chcialbym z kim zagrac .. pomoze ktos wkoncu? :wink:

Babylon
Podawacz Piłek
Podawacz Piłek

JAK GRAĆ W PESa 6 przez SIEĆ ??? ZNA KTOŚ JAKIŚ SPOSÓB ??

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Babylon » 06 sty 2007, 16:12

CZy jest jakiś sposób na gre w Pesa6 przez sieć nie majac orginalnego cd keya ?? są na to jakieś patche ??
Zna ktoś jakiś sposób na to ??

P.s
Wszystkim, którzy napiszą, że się nie da odrazu dziekuje za wysiłek. Chce sie dowiedzieć JAK SIE TO DA ZROBIĆ !! Bo do się wszystko tylko nie każdy to potrafi :)

Awatar użytkownika
davciol
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: davciol » 09 sty 2007, 17:18

Mogli byście umieścić wasze settingsy co do klawiatury, bo pierwszy raz gram na klawie w PES'a i nawet po moich zmianach gra sie kiepsko... :/ A narazie nie mam jak kupic pada.

Awatar użytkownika
Tigertm
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tigertm » 09 sty 2007, 18:17

Te grałem na kompie klawierką beznadziejnie nie ma to jak Padzik ;]
a własnie jest jakis -
Babylon pisze:CZy jest jakiś sposób na gre w Pesa6 przez sieć nie majac orginalnego cd keya ?? są na to jakieś patche ??

Awatar użytkownika
spyrczak
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: spyrczak » 09 sty 2007, 19:54

Babylon pisze:Wszystkim, którzy napiszą, że się nie da odrazu dziekuje za wysiłek. Chce sie dowiedzieć JAK SIE TO DA ZROBIĆ !! Bo do się wszystko tylko nie każdy to potrafi Smile
Tigertm pisze:a własnie jest jakis -
Babylon pisze: CZy jest jakiś sposób na gre w Pesa6 przez sieć nie majac orginalnego cd keya ?? są na to jakieś patche ??
Nie ma obecnie zadnego patcha aby to ominac i chyba nie bedzie :? gra jest tak zrobiona ze online mozna grac tylko i wylacznie za posrednictwem oryginalnej wersji ;) wiec sa dwa wyjscia:

1. albo kupic oryginalna wersje gry ;)
2. albo probowac na slepo wymyslac i wpisywac kod, a noz sie trafi ;)

Awatar użytkownika
bartbuks
Administrator
Administrator
Reputacja: 30

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bartbuks » 07 kwie 2007, 19:38

Witam

Mam problem....

Sciągnalem K Patch 2.0

Część K_Patch_2.0_kitserver.par4 jest uszkodzona i niestety tu jest problem...

Mógłby ktoś wrzucić ja gdzieś na serwer???

Awatar użytkownika
spyrczak
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: spyrczak » 20 maja 2007, 10:58

Witam, jest ktos kto bylby tak mily i mial hcwilke czasu i poinstruowal mnie jak wrzucic do gry nowe pilki, buty i stadiony? Bylbym ogromnie wdzieczny ;) Zglaszac sie na gg nawet gdy jestem niedostepny ;)

ODPOWIEDZ

Wróć do „Hyde Park”