Post Wyświetl pojedynczy post autor: 1tomek1 » 17 gru 2006, 11:56
1tomek1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: spyrczak » 18 gru 2006, 17:24
1tomek1 pisze:OK chodzi. Laughing Dajcie jakis link z ktorego mozna sciagnac liga angileska i niemiecka i rozne uaktualnienia.Byl bym badzo wdzieczny (link od "spyrczak" nie dziala Sad )
spyrczak pisze:-100% oryginalne nazwy klubow Wink
-100% oryginalne emblematy klubow Wink
-100% oryginalne nazwy stadionow Wink
-100% oryginalne nazwy lig i pucharow Wink
-Bundesliga zamiast ligi C Wink
-dodane druzyny z tegorocznej edycji LM Wink
-aktualne transfery Wink
-99% oryginalne stroje z Premiership Wink
-99% oryginalne stroje z Bundesligi Wink
Jest to option file wiec po sciagniecia nalzey rozpakowac i wkleic do do nastepujacego folderu: C:\Documents and Settings\Moje dokumenty\KONAMI\Pro Evolution Soccer 6\save\folder1 i potwierdzic nadpisanie pliku Wink
spyrczak

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Szymon-RTS » 29 gru 2006, 11:38
Szymon-RTS

Post Wyświetl pojedynczy post autor: stomil olsztyn forever » 29 gru 2006, 11:50
stomil olsztyn forever

Post Wyświetl pojedynczy post autor: 1tomek1 » 01 sty 2007, 19:16
1tomek1
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Moofasa » 01 sty 2007, 19:50
W jakim sensiestomil olsztyn forever pisze:Mi tez sie wydaje ze ta czesc jest troche niedopracowana ..
stomil olsztyn forever pisze:Zeby kupic jakiegos dobrego zawodnika trzeba wydac ponad 30.000
No to czyli prosty wniosek... jesteś za słabystomil olsztyn forever pisze:Pozatym obroncy blokuja polowe moich strzalow...
A jakiego masz neta? Jak masz poniżej 256 kb /s to nie opłaca Ci się grać nawet, duuużo lagów.. Aha, i przez neta czy PS2 ?stomil olsztyn forever pisze:oglby ktos powiedziec jak grac przez siec?
Moofasa

Post Wyświetl pojedynczy post autor: spyrczak » 01 sty 2007, 20:23
Nie bedzie dzialal OF z PC na PS2Moofasa pisze:ak już wyżej pisałem mam Ps2 ale nie mam jeszcze option file'ów Crying or Very sad spryczak czy te of które ty podałeś będą chodziły na Ps2? Chodzi mi głównie o of z butami nike, prawdziwymi nazwami drużyn i zawodników, herbami klubów Cool Wiem ze jak będe miał tego of to przegrać go na Cd uruchomić SWAPA i skopiować tego option file'a. Ale nie wiem czy te z PC będą działały na Ps2 Crying or Very sad
Proszę o pomoc
spyrczak
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Wosek07 » 01 sty 2007, 20:32
Wosek07

Post Wyświetl pojedynczy post autor: stomil olsztyn forever » 01 sty 2007, 21:43
stomil olsztyn forever
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Babylon » 06 sty 2007, 16:12
Babylon
Post Wyświetl pojedynczy post autor: davciol » 09 sty 2007, 17:18
davciol
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tigertm » 09 sty 2007, 18:17
Babylon pisze:CZy jest jakiś sposób na gre w Pesa6 przez sieć nie majac orginalnego cd keya ?? są na to jakieś patche ??
Zna ktoś jakiś sposób na to ??
Tigertm

Post Wyświetl pojedynczy post autor: spyrczak » 09 sty 2007, 19:54
Babylon pisze:Wszystkim, którzy napiszą, że się nie da odrazu dziekuje za wysiłek. Chce sie dowiedzieć JAK SIE TO DA ZROBIĆ !! Bo do się wszystko tylko nie każdy to potrafi Smile
Nie ma obecnie zadnego patcha aby to ominac i chyba nie bedzieTigertm pisze:a własnie jest jakis -Babylon pisze: CZy jest jakiś sposób na gre w Pesa6 przez sieć nie majac orginalnego cd keya ?? są na to jakieś patche ??
Zna ktoś jakiś sposób na to ??
spyrczak

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bartbuks » 07 kwie 2007, 19:38
bartbuks

Post Wyświetl pojedynczy post autor: spyrczak » 20 maja 2007, 10:58
spyrczak
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio