AC Milan (zbiorczy)(cz.2)

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1

Post autor: Zaza » 02 sty 2007, 0:03

Peyter ale piszesz tak jak byś naprawde wierzył w to że w zimie Milan dokona jakiś wielkich ruchów na rynku ? zapomnij... ba znajdz mi ostatnie mercato w którym w zimie były jakieś naprawde poważnie wzmocnienia ? To jest okno na uzupełnienie, nie żadko na uzupełnienie ławki. Wiec nawet zawsze wierygodna i dobrze poinformowana prasa nie przewiduje jakis mega operacji.

Bo kupić dla sztuki nie ma sensu, jesli Lotito podziekuje Milanowi to nie ma temetu, wiecej sie już nie zgłosza i ja bym dalej nie szukał w zimie. No może jeszcze jeden wariant bym wział pod uwage. Oby tylko zdrowi byli wiec na prawej stronie jest 3 piłkarzy. No i primavera którza Ancelotti chwali mówi że beda grali.
peyter pisze:Już to przerabialiśmy zawodnicy typy Cafu, Simic, Sergio, Oliveira Dida, Kalac prochu juz nie wymyśla .....

:shock: I co w zimie ich oddać ? I dokonywac tylu zmian ? :>

Ty mam pytanie Ty kibicujesz Milanowi czy mercato ? ja wiem że my to juz przerabialismy ale powiedz mi szczerze, czy zmiany dla samych zmian mają sens ?

Taki np. Simic - nasz rezerwowy obrońca który zagra na dwóch pozycjach, zawsze gotowy i trzymający jako taki poziom. Reprezentant swojego kraju. Gra i w LM, i lidze. Sądzisz że jakiś 22 latek bedzie siedział na ławce i podoła z marszu gdy sie dowie że gra raz na 5 kolejek ? Czy bedzie sie bał grwać wslizgiem jak ostatni talent Collocini ? A może Mexesa na ławce ? Wiec co Ci przeszkadza zelazny, zawsze gotowy rezerwowy ? To była by dla mnie zmiana dla zmiany - całkowicie nie potrzebna. Podobnie Oliveira :roll: To nawet mu czasu nie dasz ? To może trze pozbyć sie też innych którzy mieli słabszy okres ? Dida - pamietasz forme z przed kontuzji ? sądze że jesli ktoś w klubie miał by pewnośc że bedzie tak grał cały czas z marszu dostał by nowa umowe na 3 lata ! Kalac to inna bajka, bo on mnie nigdy nie przekona :roll: Nawet jak by powtarzał regularnie takie mecze jak z Udinese.

Peyter Fabio Cannavaro, Juninho, Scholes czy nawet Francesco Totti też już sie nie zmienia i prochu nie wymyśla ale jak nic każdego bym widział na Giuseppe Meazza. A Ty nie ?

Wróć do „Włochy”