Moderatorzy - ocena pracy

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1

Post autor: Zaza » 03 sty 2007, 1:14

Krzysztof ale troche sie ta sondą nie popisałeś, bo dobrze wiemy że bez Dzidziusia nie wiele zrobisz wiec do tego czasu to i sam coś wymyślisz.

Troche za dużo tematów na raz poruszulismy, bo tak jak wp to był wymysł Piwus tak by tylko dowalić do pieca, tak tematy odnoście tego ze nikt z was już na tym nie panuje to bardzie poważna sprawa.

Tylko co to da że ja czy ktos cos napisze skoro i tak cały czas mam wrażenie że nie panujecie nad tym wszystkim. Seriws przerósł oczekiwanie Agnieszki, Dzidziusia czy Oskara i to nie ulega watpliowiśc, problemem nie jest dalsze jego wizja czy checi lub fundusze ale sam fakt że Agnieszka by chciała nie wiele może sama. Piwus też by pewnie chciał zmian jakis nowych udogodnień i też jest "uzależniony" - pamietam jak jakisz czas temu Piwus z jednym z tematów próbował robic dobrą mine do złej gry, odnoście tego że wszystko idzie załatwić tylko nie ma pomysłów ewentualnie funduszy itd. że ja wymyślam a sam nie wiem czego chce, ale jak może powaznie rozmawiac na tem temat spoko on stoi od roku ? Teraz już wiem że nie wiele mógł wtedy zrobić w tej kwesti. Może faktycznie przegiełem z tym że za dużo wymagałem od Piwus z racji funkcji jakiej pełni, ale na miłośc boską kto ja nie On ? Spójrzmy w druga strone ! Kto jak nie on może cos działać w tej sprawie ? Bo jesli serwis w takie postaci już jest "za duży", to chciał bym to usłyszeć od kogoś z Was wprost. Nie ma planów i przyszłośc i tyle. Bo z jednej strony powinno mi to latać koło dupy jako szeregowamu użytkownikowi, ale Wam też ? Jeśli taki użytkownik forum jak ja przez przeszło rok z 30 razy próbował sie skontaktować z administratorem to wybaczcie, dokąd to idzie ? Czy tego nie dostrzegacie ? Nikt nie miał odwagi napisac wprost tego co wiem już od dawna, że modzi na czele z Piwusem - "stoją w miejscu" - ale panowie chyba sama decyzja Dzidziusia i ewentalna aprobata powinna być najmniejszym probleme. To aż strach pomysleć jakie inne problemy mogą być skoro już na początku są kłopoty z samym dialogiem.

Teraz do Piwusa - od pewnego czasu masz najwyrażniej jakiś uraz do mojej osoby, ale to nie jest problem. Bo jesli naprawde uważasz że to było w ostatnim czasie powodem naszych spieć, jest nie potrzebne, tak trudno Ci było napisac podczas rozmowy ze mną na gg czy tu na forum "Zaza nie wymyślaj, bo siedzimy" Sądzisz że gdybyś wtedy tak przedstawił sprawe nasze dalsze debaty na temat zmian uzaleznienia od adm. - ogółem na temat tego wszystkiego miały by miejsce ? uwierz mi nic z tych rzeczy, ale spoko Ty prezes GTW przez dłuższy okres sprawiałeś wrażenia człowieka który jest w stanie coś zrobic w tej kwesti ale mu sie nie chce to wybacz, oczekiwałeś że moje reakcja bedzie inna ? Dobrze wiedziałeś jaka jest sytuacje, tak trudno było napisać ? Wtedy zaczełeś polemike na temat tego kto wiecej wymysli itd, choć to nie na tym polega. A doskonale wiemy że jesli Bellus porównał forum do domu - to jest to publiczny dom.

WP ? koło nosa mi one latają, naprawde, szkoda tylko fotki dni i komenatrzy, ale coż - tylko jesli Ty oceniasz wypowiedzi pod kątem łamanie regulaminu, to teraz łaskiwaie Ci prosze oceń inne tak samo i gdy nie zostanie złamany odejmij te wp. Prosta sprawa piszesz źle = kara, dobrze = nagroda. Bo jesli ja z Bąblem przez 3 dni napisalismy wieksze posty niż nie jeden temat widział i Ty sie ewidentnie uczepiłeś jakis tam stwierdzeń to wybacz, jak mamy teraz dyskutować ? Morsem ? Przeciesz takie debaty pod katem informanci i mimo wszystko braku napinek to forum dawno nie widział. A ja dostaje wp bo za dużo napisałem... no fakt mogłem nic nie pisać ! Tylko czy to jest wyjście ? Sam sie nie udzielasz w tematach odnoscie piłki w europie to spoko, przeciesz nie mi oceniać Twoje zainteresowanie czy wiedze w danej kwesti, ale skoro sam sie nie wypowiadasz to przynajmniej nie rób szopek. Tym bardzie że zostało tam napisane wiele mądrych rzecz ale tego już moderator nie może ocenić bo ja ?

Pozdrawiam !

Wróć do „Wracając Do Meritum”