widzisz tylko teraz nie ma tak pięknie, Jeremis zakończyl karierę, Trochowski, Ze, Misza, Frings odeszli a na nich miejsce kto został kupiony? Jedynie Karimi i van Bommel z rezerw przyszedł Ottl i to jedyne nasze wzmocnienia na tę pozycję, najbardziej żałuje odejścia Thorstena bo to jeden z moich ulubionych DMów, byłem gorącym zwolennikiem jego transferu do ans, ale niestety po sezonie zamieniliśmy go na Isamelaweasel pisze:Thorsten Frings, Mehmet Scholl, Michael Ballack, Martin Demichelis, Ze Roberto, Jens Jeremies, Owen Hargreaves, Sebastian Deisler, Hasan Salihamidzic czy Bastian Schweinsteiger. Między II drużyną, a I krążył jeśli mnie pamięć nie zawodzi również nie mniej utalentowany Piotr Trochowski...
mam nadzieję, że przyjście Schlaudraffa utnie temat transferu Toniego lub Iquanity, bo to zawodnicy nie dla Nas, o Riberym tez przez cały czas marzę i chciałbym aby nie skończyło sie na marzeniach i bym go zobaczył w lipcu (albo teraz w styczniu) w trykocie BayernuMartinho pisze:owilo sie ze do Bayernu dolaczy Toni ale chyba ta opcja raczej odpada po transferze Janka. Wciaz wierze ze zarzad cos zdziala w sprawie Riberego...
jeszcze jedna kwestia, a mianowicie - dla mnie przyjście Jana oznacza, że ktoś z dwójki napastnikow Pizza i Santa Cruz odejdzie, na a komu wygasa kontarakt i chce Bóg wie jakiego nowego kontaraktu
podobno interesują się nim największe kluby w Europie