Reprezentacja Polski (zbiorczy)

Awatar użytkownika
Adaś_1983
Trampkarz
Trampkarz
Reputacja: 0

Post autor: Adaś_1983 » 04 sty 2007, 17:09

Martinho pisze:
Adaś_1983 pisze:Chodzi mi o to, że Polska jest słaba, nie widać tego???
Niestety ale zgodzic sie z toba nie moge. Slabe to jest San Marino czy Andora (nic nie ujmujac tym zespolom). Polska nalezy do swiatowych sredniakow. Widze ze ty jestes typem kibica dla ktorego liza sie tylko wyniki, a jak jest zle to ma sie w dupie druzyne. Polska nie gra wcale tak zle! Przeciez ostatnio regularnie sie kwalifikujemy do MŚ...
Adaś_1983 pisze:Ja tam lubię krytykować Polską reprezentację, i nie podniecać się byle czym, bo tak nie można.
Nikt sie nie podnieca gra naszej reprezentacji, wkurza mnie tylko ze taki typek jak ty wchodzi i pisze ze Polska jest slaba, ze ma do dupy pilkarzy itd.

PS: Mam nadzieje ze nie kibicujesz Bayernowi :?
Otóż kibicuję Bayernowi. :)

Ale co się tyczy polskiej reprezentacji, nie widzisz jak słabi jesteśmy? Powiedz chociaż jednego piłkarza o klasie światowej? Może powiesz, że Smolarek, ale czy na pewno???
Otóż chodzi o to, że obrońcy powinni rozgrywać piłkę, gdyż obrońca widzi najlepiej, oczywiście typowy playmaker też powinien być, ale gdy taki playmaker cofa się do linii obrony po piłkę, wówczas robi dziurę w pomocy i z tym Polacy nie potrafią sobie poradzić. W sumie Polacy nie radzą sobie z wieloma aspektami gry, ale jak mówi przysłowie: "piłka jest jedna, bramki są dwie". Co znaczy mniej więcej tyle, że do czołówki nie jest nam tak daleko. a jeśli nie jest daleko, wówczas szanse się wyrównują.

Wróć do „Polska”