Niemcy - Transfery (zbiorczy)

Awatar użytkownika
Akarin
Bundesliga ToNi Liga
Reputacja: 45

Post autor: Akarin » 05 sty 2007, 16:40

spyrczak pisze: sumy jaka ManU zoferuje w zamian za uslugi Owena Hargreavesa tj. 15-17 mln funtow, zarzad Bayernu bedzie musial sie powaznie zastanowic nad dalsza przyszloscia Owena w Bayernie.
ja czytałem w nimieckiej telegazecie, że zaczną się zanstanawiać jesli oferta będzie nie mniejsza niż 30 mln euro
jeśli naprawdę dadzą 30 mln to dla mnie Owen może iść, takiej kasy to on wart nie jest (z całym szacunkiem dla niego), a waidomo, że Hoeness targuje się o każde euro więc pewnie z ceny nie spuszczą

A co do nowości transferowych, to zapowiadany transfer Brazylijskiego obrońcy Gustvo do Schalke nie dojdzie do skutku, bo piłkarz zdecydowal się zostać w Brazyli z powodów osobistych i nie chce jechać do Gelsenkirchen, mimo iż podpsał kontrakt do 2009 roku. :o
Poza tym Frank Rost został już zawodnikiem HSV Hamburg. Kwoty transferu nie znam, ale będzie występowal z nr 35 na plecach. Kierownictwo z tego co słyszłem to było bardzo zadowolone, że on zdecydował sie do nich dołączyć.
A i jeszcze jedno podobno (wg onetu :roll: ) Mainz, Bochum zainteresowane są sprowadzieniem...... Szamotulskiego :roll: co dla mnie jest zupełną fikcją i wątpię, żeby on stanowił wzmocnienie dla tych klubów

Wróć do „Niemcy”