Bayern Monachium (zbiorczy)

Awatar użytkownika
spyrczak
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 0
Kontakt:

Post autor: spyrczak » 07 sty 2007, 19:25

olson pisze:Przyznam szczerze, ze pierwszy raz slysze o tym zawodniku.
Nie jestes sam :P dla mnie to wielkie zaskoczenie tak jak z nikad transfer Karimiego :P zreszta Louis Clement Ngwat-Mahop tez unknown ale z tego co wiem to w rezerwach cos tam strzela :P no ale miejmy nadzieje ze ten caly Stephan Kwas Justin Cristiano Boachie sie wybije i za pare lat pokaze cos ciekawego w pierwszej druzynie 8)
olson pisze:Jezeli sie wybije, moze bedzie drugim Samim [choc pozycja zupelnie inna] Cool.
Popieram ;) oby tylko nie byl drugim Saba ktory tez byl przymierzany do pierwszej druzyny i jakos mu to do tej pory nie wychodzi :P

Ojjj chyba te 55 urodziny Uliego odmienily go i to bardzo :P oto co powiedzial w wywiadzie dla "Welt am Sonntag": Od kolejnego okienka transferowego będziemy bardziej hojni, jeśli będziemy przekonani, że pilkarze są tego warci wydamy nawet 40 milionów euro na trzech graczy. 8) malo tego :P dodal jeszcze: Przygotowaliśmy conieco na letnie okienko transferowe, jeden transfer jest już prawie zakończony, co do następnych to jesteśmy na dobrej drodze. :mike: :brawo: dla Uliego wreszcie nasz szkotek spelnia moje oczekiwania 8) noi chyba nie tylko moje :P jesli wierzyc jego slowom :P najwiecej spekulacji tego prawie zakonczonego transferu dotyczy oczywiscie Francka Ribery'ego ktory razem ze swoja druzyna jest w Dubaju podobnie jak Bayern :) jednoczesnie Uli zapowiedzial ze nie bedzie sie staral o Klose po tym sezonie no chyba ze sam Miro bedzie chcial zmienic klub na jakis sposrod wystepujacych w Bundeslidze wtedy Bayern zrobi co do niego nalezy ;)

Wróć do „Niemcy”