Vida pisze:Odnosząc się do ankiety - uważam, iż największym wzmocnieniem Realu to kupno Holendra - Ruuda van Nistelrooya. Bardzo dobrze 'wkleił' się w zespół Capello, co potwierdza zdobywanymi bramkami. Widać, że pasuje mi hiszpański klimat. Przed jego transferem do 'Królewskich' - obserwowałem strony Realu Madryt - na których większość kibiców mówiła stanowczne NIE, dla transferu byłego już zawodnika Manchesteru United, rzucając w Ruuda nawet ostrymi epitetami. Ciekawe co sądzą teraz?
Real kupił Cannavaro, który według mnie najlepiej się nie sprawdza, aby nie powiedzieć wręcz przeciętność jego ogarnęła. Podczas Mistrzostw pokazał wielką klasę, ale tylko na tym poprzestał. Z pozostałych graczy wymienionych w tejże ankecie - za bardzo się nie orientuje, ale chyba też nic szczególnego nie pokazują, jak i również ich szkoleniowiec Fabio Capello. ;]
No ja akurat jestem troche innego zdania. Uwazam, ze najwiekszym wzmocnieniem jest Reyes, a nie Ruud. Zreszta co do Ruda - wypowiadalem sie juz w tym poscie na jego temat. Nic specjalngo