Real Madryt (zbiorczy) (cz.2)

Awatar użytkownika
mistyk
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 0

Post autor: mistyk » 15 sty 2007, 16:02

Vida pisze:Odnosząc się do ankiety - uważam, iż największym wzmocnieniem Realu to kupno Holendra - Ruuda van Nistelrooya. Bardzo dobrze 'wkleił' się w zespół Capello, co potwierdza zdobywanymi bramkami. Widać, że pasuje mi hiszpański klimat. Przed jego transferem do 'Królewskich' - obserwowałem strony Realu Madryt - na których większość kibiców mówiła stanowczne NIE, dla transferu byłego już zawodnika Manchesteru United, rzucając w Ruuda nawet ostrymi epitetami. Ciekawe co sądzą teraz? :wink:

Real kupił Cannavaro, który według mnie najlepiej się nie sprawdza, aby nie powiedzieć wręcz przeciętność jego ogarnęła. Podczas Mistrzostw pokazał wielką klasę, ale tylko na tym poprzestał. Z pozostałych graczy wymienionych w tejże ankecie - za bardzo się nie orientuje, ale chyba też nic szczególnego nie pokazują, jak i również ich szkoleniowiec Fabio Capello. ;]

No ja akurat jestem troche innego zdania. Uwazam, ze najwiekszym wzmocnieniem jest Reyes, a nie Ruud. Zreszta co do Ruda - wypowiadalem sie juz w tym poscie na jego temat. Nic specjalngo

Wróć do „Hiszpania”