Były transfery, po odejsciu Beckhama przyszedł Ronaldo, który juz gra na miare swoich możliwosci, przyszedł Rooney który mimo ze ciągle ma wachania formy cały czas dojrzewa. Przebudowana jest obrona, wkoncu załatana dziura w pomocy. Chwile to trwało ale efekt jest wg mnie lepszy niz np w Realu gdzie przez te wszystkie lata wydano niesamowite sumy pieniędzy i zwalniano trenerów. Tak samo przez wiele lat było w Interze. Teraz udało im sie wykorzystac afere w Serie A i znowu sa na szczycie ale zajęło im to duzo czasu. Mourinho udało sie szybko w ten sposób zorganizowac skład i dlatego uwazam ze mimo wszystko jest swietnym menagerem.Wiesz najczesciej pije dla rozrywki. o co mi chodzi o takie tłumaczenie, bo tak wyglada jakby dostac 1 z sprawdzianu, a powod tego, ze sie nie uczyłes. Tylko kogo to wina nauczyciela czy twoja, tak samo czy to wina Chelsea, a wczesniej Arsenalu, ze MU, a raczej władze za pozno zrozumialy błedy. Naprawde ja nie dostrzegam i nie przypominam sobie ogromnych transferow na przestrzeni kilku lat. Kadra zminiala sie stosunkow z roku na rok w malym stopniu, nie odeszło w jednym sezonie 10 pilkarzy i nie przyszło takze 10....
Był głownym motorem przez 2 ostatnie miesiące, bo był w super formie i z tego korzystalismy, gdybys oglądał ostatni mecz MU z AV moze zauwazyłbys ze MU to nie tylko Ronaldo, jak jednemu idzie słabiej to prawie zawsze znajdzie sie ktos kto pociągnie druzyne.po drugie bo Ronaldo, ktory jest glownym motorem napedowym druzyny nie bedzie ciagle w takiej super formie