AS Roma (zbiorczy)

Awatar użytkownika
Totnik_ASR
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 0

Post autor: Totnik_ASR » 16 sty 2007, 19:39

Zaza pisze:[ Ale tyle razy już czytałem o tej przepaśc płać [nawet nie odnoscie spekulacji meracto] to juz jest argument.
zadnych doniesiec wiarygodnych ze cos sie z tego powodu dzieje nie bylo :) Spal przedluzyl mam nadzieje ze za niedlugo pojda inne umowy i sprawa bedzie jasna :)

Co do meczu to Chivu sie podpalił :? Po co ? przeciesz wygonił go to boku, Doni skrócił kąt - nic by nie zrobił Di Napoli :? Inna sprawa że wcześniej ponoć Ferrari też sie podpalił ? ja tego nie widziałem ale też mógł byc karny ?[/quote]

Ferrari mi sie wydaje ze na karny to nie bylo.. Chivu no niestety koszmarny blad :/
Inna sprawa że Roma chciała wygrać na stojąco, chyba zgodzisz sie zemną że zagrali jeden z najsłabszych meczy w sezonie.
ja to juz mowilem w czasie meczu :) ... to najgorszy mecz w sezonie.. myslalem ze z Atalanta byl najgorszy ale tam ciezko szlo bo rywal dosyc sobie pozwalal a tutaj Messina 1 akcji groznej nie miala ;/ a Roma grala BEZNADZIENIE .. cala druyzna.. wrecz kompromitujaca.. wyszla im 1 akcja i to z kontrataku a tak to dno patrzec mi sie na to nie chcialo.. Roma na zwyciesto nie zasluzyla chociaz Messina tez nic nie pokazala.. szkoda ze nie ucza sie na bledach.. Roma zadko wygyrwa 1-0 czesto jak graja na utrzyamanie takiego wyniku to sie zle konczy :/ np. z Interem mecz o 12 zwyciestwo nasze w zeszlym sezonie

nie rozumiem dlaczego nie wyslili sie z 20 min troche przycisnac mogli lekko bramke na 2 strzelic bo rywal byl cienki jak barsz i bylby spokoj.. bardzej bylem wkurzony po tym meczu niz po Derbach ;/

Wróć do „Włochy”