Akinfeev
Eboue Toure Senderos Gallas
Hleb Fabregas Huddlestone Rosicky
Henry Walcott
Przed te 2 sezony bardzo rozwinął się Walcott jest wart 11 milionów funtów,a w dodatku na ostatnich Mistrzostwach Europy strzelił 3 gole. W tym w finale Włochy0:1Anglia.Na bramce miałem wcześniej Ustariego.Niby dobrze się spisywał ale jednak wpuszczał stanowczo zbyt dużo bramek.Sprzedałem go więc do Osasuny za 14 milionów.
Najlepiej spisuje się środkowa pomoca.Duet Fabregas-Huddlestone ostatni sezon konczyli ze średnią w lidze ponad 7.30
Ja bym ci odradził Fernandeza.Kupiłem go grając Betisem i spisywał się nadzwyczaj przeciętnie.Miał same noty 7 lub 6 wogóle nie strzelał goli ani nie zaliczył asyst.Grał bardzo niewyraźnie nie był liderem zespołu.Mam pytanie do zaawansowanych menagerów..
Otóż gram sobie Birmingham.. Po ponad połowie sezonu zajmuję mocne drugie miejsce ze stratą 2pkt. do West Bromwich..
Chcę zakupic Matiasa Fernandeza z Colo Colo (Chile).. Jeśli chodzi o jego wartość to myślę że stać mnie na niego.. na kontrakt też się zgodzi.. Problem w tym że nie chce dostac pozwolenia o prace.. Odwołałem się do decyzji ale na nic sie to zdalo..
Co mam zrobić..? koniecznie chcę tego gracza do siebie i nie cofnę się przed niczym aby go zatrudnic.. Prosze o pomoc.
W "realu" Fernandez obecnie zostal kupiony do Villareal za okolo 11mln euro..
Niedawno zostal wybrany najlepszym piłkarzem grającym w Ameryce Połodniowej..
[/quote]