FMy

Awatar użytkownika
mati_26
Trampkarz
Trampkarz
Reputacja: 0

Post autor: mati_26 » 17 sty 2007, 12:52

Ja teraz gram w FM-a 2007 Arsenalem jestem po 2 sezonach,wygrałem wiele trofeów i mam taki skład:
Akinfeev
Eboue Toure Senderos Gallas

Hleb Fabregas Huddlestone Rosicky

Henry Walcott

Przed te 2 sezony bardzo rozwinął się Walcott jest wart 11 milionów funtów,a w dodatku na ostatnich Mistrzostwach Europy strzelił 3 gole. W tym w finale Włochy0:1Anglia.Na bramce miałem wcześniej Ustariego.Niby dobrze się spisywał ale jednak wpuszczał stanowczo zbyt dużo bramek.Sprzedałem go więc do Osasuny za 14 milionów.

Najlepiej spisuje się środkowa pomoca.Duet Fabregas-Huddlestone ostatni sezon konczyli ze średnią w lidze ponad 7.30
Mam pytanie do zaawansowanych menagerów..

Otóż gram sobie Birmingham.. Po ponad połowie sezonu zajmuję mocne drugie miejsce ze stratą 2pkt. do West Bromwich..
Chcę zakupic Matiasa Fernandeza z Colo Colo (Chile).. Jeśli chodzi o jego wartość to myślę że stać mnie na niego.. na kontrakt też się zgodzi.. Problem w tym że nie chce dostac pozwolenia o prace.. Odwołałem się do decyzji ale na nic sie to zdalo..

Co mam zrobić..? koniecznie chcę tego gracza do siebie i nie cofnę się przed niczym aby go zatrudnic.. Prosze o pomoc.
W "realu" Fernandez obecnie zostal kupiony do Villareal za okolo 11mln euro..
Niedawno zostal wybrany najlepszym piłkarzem grającym w Ameryce Połodniowej..
Ja bym ci odradził Fernandeza.Kupiłem go grając Betisem i spisywał się nadzwyczaj przeciętnie.Miał same noty 7 lub 6 wogóle nie strzelał goli ani nie zaliczył asyst.Grał bardzo niewyraźnie nie był liderem zespołu.

[/quote]

Wróć do „Hyde Park”