Tenis

LookAsh
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 0

Post autor: LookAsh » 18 sty 2007, 19:19

duch99 pisze:No jeśli patrzeć tylko na ostatnie spotkania to zdecydowanym faworytem jest Nalbandian, który wygrał z Lapenttim w trzech setach. Grosjean miał o wiele cięższy pojedynek z "kieszkonkowym" Rochusem i były takie momenty, że już widziałem Belga w kolejnej fazie turnieju. Poza tym dziwi mnie fakt, że Francuz po tak ciężkim pojedynku rozegrał jeszcze spotkanie deblowe Rolling Eyes (jak już walczyć, to lepiej skupić się na jednym celu).

Nie ma się też co oszukiwać, że sportowo Nalbandian jest lepszy i przy całej sympatii dla Grosjeana to nie daję mu większych szans (chociaż chciałbym być mile zaskoczony Razz )

No to mnie troche uspokoiles :D Grosjeana jeszcze w tym turnieju nie widzialem wiec mialem pewne obawy, tym bardziej, ze o ile sie nie myle, francuz lubi te korty.
duch99 pisze:Spokojnie, do Roland Garros Domachowska będzie musiał już się dostawać przez kwalifikację, więc nie będzie przeszkadzał Agnieszce
Ale jestesmy mili dla niej :lol: Fajnie jednak by bylo, gdyby Marta wrocila do formy, bo po zwyciestwie Agi w juniorskim wimbledonie myslalem, ze w koncu bedziemy miec 2 dobrej klasy tenisistki. Dalej chcialbym wierzyc, ze to realne, choc predzej chyba do Agi dolaczy jej siostra Ula.
BartekTS pisze:Jutro hit dnia Roddick - Safin sądze, że źle postawiłes Safin jest całkiem bez formy przynajmiej moim zdaniem stracił 2 sety z Dudim Selą i wcześniej z Benjaminem Beckerem.

Safin nie gra tego co potrafi, ale duch99 dobrze powiedzial, ze Marat potrafi sie mobilizowac wtedy kiedy trzeba i ja mam przeczucie, ze w meczu z Roddickiem zobaczymy zupelnie innego Safina niz dotychczas :D
BartekTS pisze:Co do meczu Gasqueta i Monfilsa zagrałem tak jak Ty i sądze, że Monfils moze wygrac w 3 setach ze swoim rodakiem

Obys mial racje :wink: Ja przede wszystkim lubie tego Monfils'a. Bardzo fajny koles, ktory nawet nie stara sie ukrywac swojej radoscii czasem nawet cieszy sie jak dziecko :D Mysle, ze on lubi te korty, bo podobno pare lat temu zwyciezal tu jako junior a forma jaka teraz prezentuje wedlug mnie wystarcza do pokonania Gasqueta.
BartekTS pisze:utro wiele meczy Debla, Eurosport je pokazuje czy nie?

Nie, eyrosport pokze co najwyzej mecze finalowe debla i tyle. Mozesz poszukac na ich stronie, gdzie jak sie wysle smsa to ma sie dostep do innych kortow i wtedy moze tam beda tez mecze deblowe.

Wróć do „Inne sporty”