FC Barcelona (zbiorczy) (cz.2)

Awatar użytkownika
Krzysztof Jarzyna
Lowelas
Lowelas
Reputacja: 0

Post autor: Krzysztof Jarzyna » 22 sty 2007, 13:24

rkoeman byl u nas kiedys taki napinacz i kozak (znaczy na takiego sie lansowal) niejaki welcome. No niestety juz go nie ma, ale Ty zaczynasz usilnie go przypominac. Napisalem rzecz oczywista dla kazdego kto ogladal wczorajsze spotkanie Barcy a Ty sie napiales jakbym co najmniej zrobil kupe na srodku Camp Nou. Oczywiscie rozumiem, ze mozesz nie przyjmowac do wiadomosci stylu gry jaki prezentuje ostatnio Twoja superhiperextramagiczna druzyna, ale jakies dziwne przerysowania i - co najciekawsze - wkladanie w moje usta slow, ktorych nie napisalem zostaw dla siebie. Zajmij sie lepiej liczeniem swoich procentow, poopowiadaj nam kto pod lepszym katem wyrzuca auty a nie pisz rzeczy, ktore sa nieprawdziwe (vide to co wyczytales z moich postow odnoszacych sie do komentarza gry Realu).
Barca wygrala na lajcie? OK, wygrala, ale umowmy sie, ze Gimnastic rzadko podejmuje walke nawet ze sredniakami ligi, wiec tak jakby... no. Ale co tam, lepiej jest napisac, ze bylo fajnie, a nawet jak nie jest to do konca prawda to jezeli ktos wytkie od razu odbijam pileczke - jestescie sfrustrowani bo Real gra ble ble ble. Drogi rkoemanie, gdybym byl sfrustrowany gra Realu to juz dawno bym zszedl na zawal lub inna dziwna przypadlosc, wszak Real nie gra tak pierwszego meczu, pierwszego sezonu a nawet nie druiego. Taki stan juz jakis czas trwa, wiec moja frustracja tak jakby zaczyna mi wchodzic w krew. Do tego stopnia, ze corce mam zamiar dac na imie Frustracja, nie mowiac juz o tym co czuje kiedy otwieram lodowke a tam mleko 3,2% zamiast 2,0% :? Staje sie sfrustrowany hardcorowo (tu cytat ze wspomnianego wczesniej welcome. swoja droga - Wy naprawde lubicie to slowo :lol: ).
Tak wiec proponuje nieco wiecej dystansu. Nie mowiac juz o tym, o czym wspominalem wczesniej, a mianowicie - bardziej merytoryczne posty niz "hala warzywo".

Wróć do „Hiszpania”