Manchester United (zbiorczy) (cz.2) - Strona 50

Piłka nożna w Anglii | Premier League, Championship i FA Cup (Puchar Anglii) | Kluby (Manchester United, Liverpool, Manchester City, Arsenal, Leeds) | Reprezentacja Anglii | Transfery | Mecze, wyniki i inne wydarzenia związane z angielską piłką nożną
ODPOWIEDZODP

Eryka ten Haga należy:

Zwolnić
5
20%
Wypie****
11
44%
Wywieźć na taczkach
9
36%
Awatar użytkownika
rkoeman
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: rkoeman » 20 sty 2007, 15:07

nie mam urazu. oceniam jego gre

koles nie asystuje, nie rozgrywa, nie strzela, w odbiorze nie jest mistrzem

wiec co on umie? bo nie rozumiem?

podczas swojej rzekomo dobrej gry w leeds wslawil sie jedynie brutalna gra. to wszystko. w mu lekko sie ogarnal jezeli chodzi o czerwone kartki (o ile kojarze nie dostal zadnej) ale grac dalej nie umie

smutne acz prawdziwe.

a w mu robi to samo co wielu innych przed nim i po nim - kilku dziwnych pilkarzy juz tam gralo za kadencji sir alexa i szybko polecieli kaleczyc gdzie indziej. zycie

podalem ci jego niesamowite osiagniecia. dla mnie koniec tematu

Awatar użytkownika
vakabayashi
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: vakabayashi » 20 sty 2007, 15:37

Rossi pisze:Powiedz otwarcie że masz uraz za gre z Barcelona...
ja kibiciuje Realowi Smith nam sie nie naraził a też jakoś geniuszu piłkarskiego w Alanie S. nie moge dostrzec.

Rossi pisze:to jak to jest że znalazł sie w MU
czasem przy całym szacunku dla sir Alexa ma on 'dziwne' zagrywki
sam wiesz o tym popatrz sie na tego piłkarza Dong Fangzhuo

Rossi pisze:w Leeds

Leeds sie zdarzył jednorazowy wybryk ze zaszli tak daleko w LM.
Żaden z piłkarzy z tamtej druzyny nie zrobił kariery z prawdziwego zdarzenia w przeciwienstwie do Ballacka z Bayeru a potem Bayernu
Emersona, czy Lucio.

Jarzinho pisze:Smith, Woody i Harte to nie jedyni zaowdnicy, ktorzy wtedy tworzyli Leeds. TAm grał kolektyw, cała druzyna. Kewell, Hart, Bowyer, Viduka, Robinson, Radebe Ferdinand, Dacourt, Martin, Matteo... Jeden czy dwoch zawodnikow nie decydowali, a czy Woody taki słaby w Newcastle grał bardzo dobrze.
ok Woodgate miał pecha ( i głupi pomysł dołączyć do Realu) ale reszta :?: prócz Ferdinanda nikt nie błysnął potem

Alan Smith moze nie jest anty-talentem ale piłkarzem ani nawet srednim wybitnym nie był nie ejst i nei bedzie a krzywde mu tez zrobiono zmieniając na pomocnika

Wg mnie razem z Robbiem Savage`em powinni rozgrywać czasem mecze w połamanie kości

http://youtube.com/watch?v=AoGbxWPl8wU

proponuje przyrzeć sie i ocenić Alana myśle ze przydomek 'kill' byłby odpowiedni

bez urazy dla kibiców Man UTd ale legendarny Keane walczyl - ale do tego czynił to na pewnie sposób elegencko

Awatar użytkownika
Cris7
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 7

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Cris7 » 20 sty 2007, 15:49

vakabayashi pisze:czasem przy całym szacunku dla sir Alexa ma on 'dziwne' zagrywki
sam wiesz o tym popatrz sie na tego piłkarza Dong Fangzhuo
Mogę się zgodzić, że zdarzają się Fergiemu pudła transferowe, ale dlaczego podajesz przykład Donga?:shock:

vakabayashi pisze:Leeds sie zdarzył jednorazowy wybryk ze zaszli tak daleko w LM.
Żaden z piłkarzy z tamtej druzyny nie zrobił kariery z prawdziwego zdarzenia w przeciwienstwie do Ballacka z Bayeru a potem Bayernu
Emersona, czy Lucio.
Ferdinand.

Ale w większości sytuacji przedstawionych na filmiku to Smithy wywalczył piłkę czysto. Sędzia nie musiał używać gwizdka. Oprócz tego wejścia w zawodnika Blackburn :D

Awatar użytkownika
Jarzinho
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 16

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 20 sty 2007, 15:55

vakabayashi pisze:ok Woodgate miał pecha ( i głupi pomysł dołączyć do Realu) ale reszta prócz Ferdinanda nikt nie błysnął potem

Wiec ja i tego nei pisałem. Jasno stwierdziłem, ze siła Leeds była druzyna, czyli kilku swietnych grajkow, grajacych na pewnym poziomie, a razem tworzacych niezła paczkę. Czy nikt nie błysnał Dacqourt od wielu lat gra w SerieA w czołowych klubach, Robinson pierwszy bramkarz Anglii, Viduka od kilku lat klasa w Premiership. Ferdinand i Woody w Angli byli jednymi z najlepszych oborncow. Kewella, to symbol kontuzji.
vakabayashi pisze:sam wiesz o tym popatrz sie na tego piłkarza Dong Fangzhuo
Gdzies tam sobie pogrywa i to chyba z niezłym skutkiem.

Awatar użytkownika
vakabayashi
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: vakabayashi » 20 sty 2007, 17:07

Jarzinho pisze:Gdzies tam sobie pogrywa i to chyba z niezłym skutkiem.
Dong to ma być dzwignie do zakupu koszulek Man Utd przez chińczyków

Jarzinho pisze:od wielu lat gra w SerieA w czołowych klubach

chyba grał raczej w Interze nie gra pierwszych skrzypiec

Jarzinho pisze: Ferdinand i Woody w Angli byli jednymi z najlepszych oborncow

Rio Ferdinand - jest dalej zawodnikem klasy światowej i zdobył z druzyny Leeds najwiecej

a Woody - jak narazie nie dość ze bohater jednego z najgorszych transferów w historii tej dyscypliny to jeszcze kontuzje mu niszczą i zniszczą kariere

koniec tematu Leeds i Smitha dla mnie Alan to wielce kontrowersyjny zawodnik

Chelsea przegrała zasłuzenie i jutro Man Utd ma szanse odzkoczyć na 9 pkt na czele tabeli mimo ze im nie kibicuje to jakos cieszybłym sie gdyby dystans do Chelsea sie powiekszył

Lakier
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Lakier » 20 sty 2007, 17:13

vakabayashi pisze:chyba grał raczej w Interze nie gra pierwszych skrzypiec

Grał w Romie, ostanio przeszedl do Interu (z wolnego transferu), czyli znajduje sie w obecnie najsilnijeszym klubie Serie A, gdzie radzi sobie wysmienicie (ostatnio mial kontuzje, ale to nie szkodzi). Kazdy kibic Serie A Ci to powie. Wiec nie pieprz glupot.

vakabayashi pisze:a Woody - jak narazie nie dość ze bohater jednego z najgorszych transferów w historii tej dyscypliny to jeszcze kontuzje mu niszczą i zniszczą kariere

W Boro radzi sobie swietnie. To nie jego wina, ze w Realu ze swietnego obroncy zrobi sie pokrake.

Awatar użytkownika
Jarzinho
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 20 sty 2007, 17:16

chyba grał raczej w Interze nie gra pierwszych skrzypiec
Poprosze kibica Interu o komentarz, ale z tego co widze to Francuz jest kluczowa postacia
vakabayashi pisze:Dong to ma być dzwignie do zakupu koszulek Man Utd przez chińczyków
I kto to pisze, kibic zespolu, gdzie jeszcze niedawno liczyli nie na gre zawodnika a sprzedaz koszulek z jego nazwiskiem,a zeby sie tam dostac trzeba było sie nazywac Pitt :?:
vakabayashi pisze:a Woody - jak narazie nie dość ze bohater jednego z najgorszych transferów w historii tej dyscypliny to jeszcze kontuzje mu niszczą i zniszczą kariere

Chyba nie wiesz jak gra po powrocie do Boro, co do transferu dziwisz sie, przeciez to Real.

Awatar użytkownika
Babel
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 242

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Babel » 20 sty 2007, 17:29

Dacourt przyszedł jako rezerwowy i wydawało się, że z małymi szansami na pierwszy skład. Ale kontuzje Cambiasso i kartki Vieiry spowodowało że w pierwszej części sezonu był kluczowym graczem drugiej linii. Przede wszystkim świetnie gra w odbiorze piłki. Moim zdaniem wcale nie gorzej od Vieiry. Z tego co pamiętam w Romie pełnił podobną funkcje czyli jeśli grał nie mozna narzekać na jego formę. Trudno powiedzieć jakby wygladała jego ocena gdyby nie problemy w środkowej formacji, ale bardzo dobry piłkarz.

Awatar użytkownika
rkoeman
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: rkoeman » 20 sty 2007, 18:38

Lakier pisze:
W Boro radzi sobie swietnie. To nie jego wina, ze w Realu ze swietnego obroncy zrobi sie pokrake.
oooo cos czuje ze zostaniesz moim idolem :D powaznie :D

czepiasz sie innych atakujac ich a sam nie masz pojecia. kogo mial real niszczyc skoro koles przez ponad rok nie powachal murawy, wrocil i znowu doznal kontuzji. wina klubu? ciekawa teorie

prawda jest tak ze koles zawsze byl przecietny. boro to zwykly przecietniak i woody tam pasuje. w klubie takim jak real nie ma miejsca dla szaraczkow z popsutymi miesianiami. poza tym w boro wcale tak dobrze nie gra. dla niego wazne ze w ogole gra

wyluzuj sie kolego troche bo strasznie sie niezdrowo napinasz. i to zupelnie bez sensu

Awatar użytkownika
Rossi
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 43

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rossi » 20 sty 2007, 18:46

vakabayashi pisze:też jakoś geniuszu piłkarskiego w Alanie S. nie moge dostrzec.
A kto tu mówi o geniuszu :roll: poprostu brednie o tym że nie umie grać w piłke sa nie do zakceptowania.

Co do Donga to nawet go w akcji nie widziałeś wiec po co sie wypowiadsz, chłpak jest młody, strzela sporo bramek, gra w reprezentacji wiec to chyba normalne że taki klub jak United prubuje "werbować" takich zawodników niech 9 sie spali a 10 bedzie kopacz perfekt 8) to naormalne że nie kazdy kto przechodzi do wielkiego klubu robi kariere ale prubować trzeba bo kto nie prubuje i wydaje tylko grube miliony koniczy jak obecnie Real.

Tak na margienie to ładny OT Babelu :lol: :P

Awatar użytkownika
vakabayashi
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: vakabayashi » 20 sty 2007, 19:08

Rossi pisze:Co do Donga to nawet go w akcji nie widziałeś wiec po co sie wypowiadsz
mylisz sie

Rossi pisze:chłpak jest młody, strzela sporo bramek

w 2 lidze belgijskiej

sorry ale komentarze dziennikarzy nie pozostawiaja na tym próbowaniu Donga suchej nitki
Rossi pisze:i wydaje tylko grube miliony koniczy jak obecnie Real
taaaa, ok gdybym nie miał obrazka Realu to ciekawe czy byś taki koment rzucił

Donga temat kończe zobaczymy czy za 4 lata bedzie w kadrze Man U.

Jarzinho pisze:I kto to pisze, kibic zespolu, gdzie jeszcze niedawno liczyli nie na gre zawodnika a sprzedaz koszulek z jego nazwiskiem,a zeby sie tam dostac trzeba było sie nazywac Pitt
a co myślisz ze skakałem do góry jak Becks przychodził :?: i ze byłem za polityką Pereza czy za tym co wyprawia Calderon

chyba krótko kibicujesz swojej drużynie bo akurat obiektywizmu żadnego nie zdradzasz, i przyzwyczaiłeś sie w ciemno wszystko akceptowac

Jarzinho pisze:Chyba nie wiesz jak gra po powrocie do Boro
tak, bo Boro to najlepsza druzyna Premiership :roll:
gra dobrze nawet bardzo ale po powrocie do Realu załóze sie ze wróci do swojej niemocy

Jarzinho pisze:Francuz jest kluczowa postacia
był, dopóki nie grał Viera

Awatar użytkownika
Rossi
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 43

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rossi » 20 sty 2007, 19:24

vakabayashi pisze:mylisz sie
powiedz gdzie, jak, kiedy? ja go widzialem chyba w 2 sparingach w barwach MU...pozatym staram sie sledzić wyniki Antwerpi wiadomo że to mało ale zawsze coś, wiem jak gra bo ludzie na redcafe czasem coś skrobna to samo na bigsoccer czasem mozna coś przeczytać o grze Donga czy całej Antwerpi ale i tak mysle że gówno o nim wiem....wiec wątpie abyś ty posiadał wieksza wiedze chyba że masz obsesje Donga i sledzisz jego kazdy krok :)
vakabayashi pisze:w 2 lidze belgijskiej

sorry ale komentarze dziennikarzy nie pozostawiaja na tym próbowaniu Donga suchej nitki
No to chyba normalne a gdzie ma grać obecnie :?: LM wojować :?: :? pozatym to klub partnerski i grał tam aby otrzymac obywatelstwo. Patrz O'Shea też tam grał i co jakis tam pilkarz z niego wyrósł skoro daje rade w Premiership, Beckham też swego czasu gral w Preston, Evans też nie dawno grał w Antwerpi a niedługo ( jestem prawie pewien ale to osobny temat) bedzie stanowił o sile obrony MU. Fergi ma taka polityke i chwałą mu za to. Dong strzeli w 35 bramek w 60-coś :P meczach mało. To ile ma strzelac :?: aby pokazac że ma talent :roll: Jacy dziennikarze pytam się :?:

vakabayashi pisze:taaaa, ok gdybym nie miał obrazka Realu to ciekawe czy byś taki koment rzucił
pewnie byś miał Chelsea to bym to rzucił 8) :P Chcialm ci uswiadomić ze nie kazdy postepuje jak twoj klub i prubuje roznych opcji i nawet "Dongi" wchodza w gre :twisted:
vakabayashi pisze:Donga temat kończe zobaczymy czy za 4 lata bedzie w kadrze Man U.
Czy bedzie to nie wiem ale jak już mówiłem trzeba prubować 9 "dongów" sie spali 10 bedzie super i wystarczy...

Awatar użytkownika
Jarzinho
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 20 sty 2007, 23:03

vakabayashi pisze:chyba krótko kibicujesz swojej drużynie bo akurat obiektywizmu żadnego nie zdradzasz, i przyzwyczaiłeś sie w ciemno wszystko akceptowac

Nie rozumiem kompletnie tego stwierdzenia... moze mnie oswiecisz.
vakabayashi pisze:był, dopóki nie grał Viera
Z tego co sie orientuje to grał od poczatku sezonu, nawet jak Vieira był zdrowy...

vakabayashi pisze:tak, bo Boro to najlepsza druzyna Premiership
gra dobrze nawet bardzo ale po powrocie do Realu załóze sie ze wróci do swojej niemocy
Skad wiesz jak w Realu nie grał... do jakeij niemocy, chyba to nie jego wina, ze Real kupil go z kontuzja, a gdy juz tak naprawde sie wyleczył to został wypozyczony. Jego gra nie pozostaiwa teraz zadnych watpliwosci, ze jest w czołowce oborncow Premierhip. Jak myslisz do jakiego zespolu mial odejsc skoro nei grał przez dwa lata do MU czy Arsenalu... raczej po takich przygodach bardziej realne sa Boro, Newcastle czy Bolton.

Awatar użytkownika
rkoeman
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: rkoeman » 21 sty 2007, 0:14

ja bym z ta czolowka polemizowal - dziennikarze zdrowo przesadzaja cieszac sie ze koles moze grac i nie musi sie leczyc. polecam mecze boro ;) nic specjalnego nei gra. jak zawsze w swojej karierze

uriel
Podawacz Piłek
Podawacz Piłek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: uriel » 22 sty 2007, 16:28

Witam szukam moderatorów na swoje forum w dziale z manchesterem United. wszystkich miłosników tego klubu zapraszam. www.***.pl

ODPOWIEDZ

Wróć do „Anglia”