Wybory prezydenckie (zbiorczy)

Awatar użytkownika
bellus
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 0

Post autor: bellus » 29 gru 2004, 19:27

poparcie jakim dysponuje pierwsza dama jest latwe do wytlmaczenie, ludzie widza jak pomaga dziecią, jak tu i tam na rzecz potrzebujacych dziala ale ja smiem twierdzic ze to zadna dla niej zasluga. Będąc pierwsza damo to ma się ogromne możliwości. Taka Ochojska to walczy o pomoc, stara się chodzi zabiega. A Kwaśniewska ma to wszystko na tacy.
Ja osobiście uwazam, ze ona na prezydenta to wielka wielka pomylka. Nie zna się na polityce. Pozatym nie moralne jest aby pani prezydentowa posiadala fundacje, przynajmniej w takiej formie jak ma ją Jolanta.
a na powaznie to nie ma w polsce dobrego prezydenta
chyba chciales napisac kandydata na, chodz z tym ze kwasniewski nie jest dobrym prezydetem zgadzam sie w zupelnosci
bo tak naprawde to wszyscy mysla o prezydencie jak o kims kto dobrze zarabia..czyli ida na prezydenta tylko dla kasy....i przy tym zawsze kreca....mnowa co innego a robia co innego
jesli twoim zamyslem bylo wysuniecie zarzutu ze prezydent i ludzie administracji publicznej zarabiaja za duzo to ja Ci na to odpowiem ze powinni zarabiac jeszcze wiecej.

z wymienionych na liscie zaglosowal bym na Tuska, ale tak wogle zaglosuje na Janusza Korwina Mikke.... UPR to jest przyszlosć.

Wróć do „Kultura, polityka, wydarzenia”