Powaznei pameitam, ze chciał odejsc, w wyniku jakis nieporozumien, jednak pozniej został i od tego mementu ciagle wspomina, ze chciałby podpisac nowy kontrakt. Wiec nie iwem o jakie akcje"E" chodzi.vakabayashi pisze:to siegnij pamiecia do tego jak Ayala sie zastanawiał czy zostac w Valenci czy nie czy odejsc do Realu ,Villarealu, Roberto zawsze ma co roku prawie problem czy zostać czy odejsc z Valencii
mnie jako kibica klubu by to raziło
vakabayashi pisze:bramkarz jedynie powinien sie ustrzegać totalnych gaf, widać Canizeres ma jakies na koncie skoro Valencia przeszukuje rynek w celu znalezienai bramkarza na nastepny sezon
Wiem juz dlaczego taka Barcelona kupila Eidura, bo Eto'o niestrzelał bramek. Mowi ci cos mocna ławka rezerwowych, dobry zmiennik. Moze nie, bo przeciez Real...
Jestem pewien, ze jesli bedzie Santiago to on bedzie bronil, bo ciagle jest w czołowce bramkarzy w PD.
Kiedys słyszłaem, ze Eto'o strzela sporo bramek bo ma swietne plecy, teraz Canizares malo traci bo swietnyc obroncow przed soba, tak sobie tłumacz.
vakabayashi pisze:narazie to Casillias jest najlepszy bo stosujac metode jaka ty definiujesz 'najlepszego' piłkarza (Ronadlo) po ilosci zdobytych trofeów to Iker ma ich z hiszpanskich bramarzy najwiecej