Post Wyświetl pojedynczy post autor: El-Polacco » 26 sty 2007, 17:44
El-Polacco
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sero » 26 sty 2007, 20:46
El-Polacco pisze:Czy ktoś mi powie ocb z tymi bilansami Co nam za to grozi kogo dotyczą oskarżenia (konkretnie), bo dużo szumu jak zwykle...
Sero
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zico_FCI » 26 sty 2007, 20:53
Ja się zastanawiam czy ten koleś to dopiero teraz się zorientował, że to nie jego podpisSero pisze:sfałszowany kontrakt Simone Brunelliego
Dokładnie. Nie ma żądnego postępu w tej dziedzinie. Co rundę ktoś się pokaże z primavery, poczym gdzieś ginie. Gdzie jest Momente ? gdzie jest Slavkovski ?Sero pisze:Ale jakie szanse ? to, że Bonucci w najlepszym razie zagra 45 minut w CI? albo, że Andreolli zagra cały jeden mecz ? niestety, ale ja poprawy nie widzę. Jest tak jak 3, 5 czy 8 lat temu czyli młodzież dostaje szanse w Coppa, a w następnym sezonie przepada.
Zico_FCI
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Babel » 26 sty 2007, 21:21
A nie zauważacie, że kiedyś 45 minut Bonucciego nawet w Coppa Italia było mrzonką? Poza tym kilka sezonów wstecz zawodnik 22 letni w Interze, był zawodnikiem za młodym a teraz szanse dostają Maaroufi, Filkor z roczników 88-89. Slavkovski tez jest z rocznika 89 i w sumie chyba Zico nie dziwi Cię, że nie wygryzł ze składu Ibrahimovica, Crespo czy Adriano. Nie napisałem, że jest świetnie, tylko że cos ruszyło. Normalne, że zmiany trzeba wprowadzac spokojnie, bo zbyt radyklana zmiana polityki z gwiazd na wychowanków nie odniosła by oczekiwanych wyników.Zico_FCI pisze:Dokładnie. Nie ma żądnego postępu w tej dziedzinie. Co rundę ktoś się pokaże z primavery, poczym gdzieś ginie. Gdzie jest Momente ? gdzie jest Solvakovski ?
Babel
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zico_FCI » 26 sty 2007, 21:46
Zico_FCI
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sero » 26 sty 2007, 21:50
Sero
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Babel » 26 sty 2007, 21:57
Babel
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sero » 28 sty 2007, 16:26
Sero
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zico_FCI » 28 sty 2007, 18:55
Po raz kolejny te niby wypowiedzi Manciniego okazują się całkowitą fikcją. Zresztą tak jak się spodziewałem.Jak skomentujesz doniesienia brytyjskiej prasy na temat Twojej osoby?
Nigdy nie powiedziałem tego co napisano. Z nikim nie rozmawiałem, nie mogę zdementować tego, czego nigdy nie powiedziałem. Kontrakt? Wszystko jest tak jak wcześniej. Powtarzam: nie powiedziałem tego, z nikim nie rozmawiałem. Inaczej sprawa wygląda gdy powołują się na moje wypowiedzi sprzed dwóch lat, gdy mówiłem że chciałbym wyjechać do Anglii po zakończeniu mojej przygody z Interem. Czy złości mnie gdy o tym mówią? Nie. To jak z wielkim graczem, którego chcą najlepsze klub Świata. Takie słowa mogą tylko cieszyć bo to oznacza, że dobrze się spisałem. Ale wkładanie w moje usta słowa których nie wypowiedziałem...to co innego, to kłamstwa
Wielu twierdzi, że do Interu może przyjść Cassano...
Absolutnie nie. Nie wiem nic na ten temat. Mogę ocenić Cassano, tak jak i inni trenerzy. Gdyby była szansa na jego powrót do Włoch, myślę że Inter ustawiłby się w kolejce. Ale nie teraz
Zico_FCI
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sero » 28 sty 2007, 20:40
Sero
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zico_FCI » 28 sty 2007, 20:51
Zico_FCI
Post Wyświetl pojedynczy post autor: AgaD » 28 sty 2007, 21:13
AgaD
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mejgus » 28 sty 2007, 21:56
mejgus
Post Wyświetl pojedynczy post autor: AgaD » 28 sty 2007, 22:06
AgaD
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sero » 28 sty 2007, 22:27