faajne fajnne !!!!Baqu pisze:Nie dla kibiców MU

Post Wyświetl pojedynczy post autor: olek j » 29 gru 2004, 13:03
faajne fajnne !!!!Baqu pisze:Nie dla kibiców MU
olek j
Post Wyświetl pojedynczy post autor: ryzy89 » 29 gru 2004, 16:49
Lazio...moze to nie bylo zbyt madre ze strone Wayne'a...ale nie ebde ci przypominal rasistowskich wybrykow kibicow Lazio....ktorzy gwizdali itp na czarnoskorych pilkarzy jakis czass temu....czy to nie bylo chamstwoLAZIO pisze:a ja mam nadzeje ze my wlepja bo to jest chamstwo !!!! i nic wiecej !! musi sie nauczyc a nie ujdziemu mu to na sucho i bedzie sie jeszcze gorzej zachowywał !!!ryzy89 pisze: P.S....Wayne nie ladnie sie zachowal...gdy pilkarz Boltonu go przepraszal..ten odepchnal jego twarz....po czym tamten padl niczym razony piorunem....ale na szczescie nie dostal Wayne zadnej kartki....miejmy nadzieje ze FA mu nic nie wlepi....
ryzy89
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sławek » 29 gru 2004, 22:22
Sławek
Post Wyświetl pojedynczy post autor: ryzy89 » 29 gru 2004, 22:23
To nie byl jeden mecz......oni tak robili przez jakis czas...doprowadzili do tego ze zaaden czarnoskory nie chcial tam grac i odchodzil z klubu.....Sławek pisze:a kto sedziowal te spotkanie?
pamietacie?
ryzy89

Post Wyświetl pojedynczy post autor: chesteros » 30 gru 2004, 10:25
chesteros
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sławek » 30 gru 2004, 12:04
Sławek
Post Wyświetl pojedynczy post autor: ryzy89 » 30 gru 2004, 22:39
To kibice gwizdali z trybun a nie sedziowie....Sławek pisze:"""To nie byl jeden mecz......oni tak robili przez jakis czas...doprowadzili do tego ze zaaden czarnoskory nie chcial tam grac i odchodzil z klubu....."""""
tzn ze sedziowie byli rasistami?????
ryzy89

Post Wyświetl pojedynczy post autor: KUBA » 31 gru 2004, 18:44
KUBA

Post Wyświetl pojedynczy post autor: olek j » 31 gru 2004, 18:56
Farfan to byłoby idealne wzmocnienie nie tylko dla ManUTD.Wątpie żeby PSV go puściło, od niedawna gra w Eidhoven,ale jak już to za nie małe milionyKUBA pisze:jak myślicie który piłkarz powiniem przejść do manchesteru united? ja mam swoją liste:sneider,babel,farfan,sergio ramos,castellen,van der vaart i tyle
.chciałbym żeby chosiaż 4 przyszło.ale to jest chyba niemożliwe
olek j
Post Wyświetl pojedynczy post autor: RVN10 » 31 gru 2004, 19:21
RVN10

Post Wyświetl pojedynczy post autor: olek j » 01 sty 2005, 1:42
olek j
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Paszti » 01 sty 2005, 10:58
opuści na pewno ale nie wydaje mi się aby był to manchesterolek j pisze:na Van der Vaarta też jakoś nikt nie umie się zdecydowaćBodajże w lipcu 2004 miał byyć już zawodnikiem Bayernu Monachium, poźniej jednego z włoskich klubów(nie jestem pewny jakiego, więc nie pisze
).Ciekawe czy opuści kiedyś wogóle Ajax
Paszti

Post Wyświetl pojedynczy post autor: olek j » 01 sty 2005, 14:46
Myślisz że nie ma funduszy ???? Arsenal ma wystarczające dochody aby sprowadzić Van der VaartaPasztet pisze: opuści na pewno ale nie wydaje mi się aby był to manchesterraczej pasuje do..... arsenalu
ale to jest niemożliwe żeby przeszedł bo nie ma takich funduszy
olek j
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Paszti » 01 sty 2005, 17:56
na kupienie może jest ale co z pensją?? taki VdV nna pewno bierze niemałoolek j pisze:Myślisz że nie ma funduszy ???? Arsenal ma wystarczające dochody aby sprowadzić Van der VaartaPasztet pisze: opuści na pewno ale nie wydaje mi się aby był to manchesterraczej pasuje do..... arsenalu
ale to jest niemożliwe żeby przeszedł bo nie ma takich funduszy
Paszti

Post Wyświetl pojedynczy post autor: KUBA » 01 sty 2005, 17:58
KUBA
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio