brylancik pisze:Szkoda tylko że tak utalentowany obrońca został doceniony w innym wielkim klubie i nigdy tak naprawdę nie dostał szans w barwach Realu.
Arbeloa i tak był dla Beniteza tylko drugim wyborem hiszpański trener Liverpoolu na pierwszym miesjcu chciał ściągnąć Daniela Alvesa.
Inna sprawa ze ta hispanizacja w ekipie Liverpoolu nie zawsze przebiega tak pieknie (np. Josemi) i Arbeloa wcale nie musi błyszczeć w ekipie The Reds.
A co do jego umiejętnosic i możliwosci myśle ze mimo wszystko np. Miguel Torres jest od niego bardziej utalentowany.
Nie wyszyscy którzy wychodzą z młodzików Realu przecież bede grali w pierwszej ekipe Blancos.
Mnie mimo wszystko bardziej zastanawia kogo klub sobie wyobraża sprowadzić zamiast Ronaldo bo nie wyobrażam sobie aby w decydujacej fazie sezonu zostać z tylko jednym napastnikiem, a przy całym optymizmie co do talentu Bueno czy Maty nimi samymi nie pogramy.
Nie wiem czy ktoś ogląda mecze Castilii na Realmadrid.tv ale jeśli juz niech zwróci uwagę nie na Bueano czy Mate ale na Borja Valero prawego (bądz środkowego) pomocnika dla mnie jeden z 3 najwiekszych talentów a zarazem najlepszych graczy Castilli